Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Postitus Postitas KalevRuus »

Siis tuleb noolida kergeusklikke nagu Akognon. Kui on vaja leida nr.2 positsioonile pealeuhajat, siis ei tohiks eriti probleeme tekkida, neid tuleb ookeani tagant iga aasta piisav kogus peale.
Ainult kergeusklike peale välja minna ei saa ja küllap Akognonilgi olid kodutöö rohkem tehtud, kui tollest kuulsast intervjuust välja tuli.
Probleeme pole mängijate leidmisega ka mujalt, probleem on selles kas nad ka sobivad. Tagamängija puhul on risk eriti suur.
Pidevalt on räägitud, et Rock sai Cusworthiga loteriivõidu, sellega nõustuksin vaid pooleldi. Õnn oli Tartule see, et ta siia mängima saadi 1,3 miljoni eest, aga mängutasemes ei oleks küll pidanud alguses kahtlema.
Pole nõus. Mees arenes siin ikka kõvasti ja on nüüdseks jõudnud oma kolme Euroopa aastaga oluliselt kõrgemale kui ta esialgu ehk lootiski. Kahju vaid, et taga mitmeaastast lepingut ei tehtud, saanuks ehk ka väikse papi teenida. Ja ei olnud ta ülikooli aastatel mingi staar, täiesti tavaline mängija. Siin Eestiski olnud mitmeid "tulime divisjoni võitjaks ja purustasin ülikooli rekordi" -mehi aga Hispaania liigasse pole neist keegi jõudnud.
Kasutaja avatar
Genuin
Kasutaja
Postitusi: 302
Liitunud: 05 Jaan 2010, 23:52

Re: Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Postitus Postitas Genuin »

KalevRuus kirjutas:Ainult kergeusklike peale välja minna ei saa ja küllap Akognonilgi olid kodutöö rohkem tehtud, kui tollest kuulsast intervjuust välja tuli.
Tegelikult kahtlen selles. Loogiline oleks, et ta vaatas, kellega "Kalev-Cramo linnas" asuv klubi mängib. Mängiti ju koguni CSKA endaga, seega ei saa ka Cramo väga nõrk olla. Ka esimestel nädalatel tundus, et ta ei saanud veel õieti aru, kuhu ta tulnud on ja see on juhus, et Cramo Idaliigas millegipärast suurelt pähe saab. Nüüdseks on Josh kahjuks lipu alla lasknud ja mängib täiesti tujutult.
KalevRuus kirjutas:Pole nõus. Mees arenes siin ikka kõvasti ja on nüüdseks jõudnud oma kolme Euroopa aastaga oluliselt kõrgemale kui ta esialgu ehk lootiski. Kahju vaid, et taga mitmeaastast lepingut ei tehtud, saanuks ehk ka väikse papi teenida. Ja ei olnud ta ülikooli aastatel mingi staar, täiesti tavaline mängija. Siin Eestiski olnud mitmeid "tulime divisjoni võitjaks ja purustasin ülikooli rekordi" -mehi aga Hispaania liigasse pole neist keegi jõudnud.
Cus lootis NBA-sse saada ja Rock pidi tema sõnade järgi hüppelauaks olema. Ta pole muidugi esimene ega viimane, kes sarnaseid asju öelnud on. Ülikooli ajal oli ta OMA VÕISTKONNA staar, nagu ma ennist väitsingi. Ta oli Harvardi tiimi edukaim punktitooja, lauavõtja ja visete blokeerija. Kogu suures ülikoolide meres oli ta tõesti pigem lõhe kui sinivaal.
Cus-i areng Rocki hooaja vältel seisnes peamiselt kohastumises, eriti just kaitse poole pealt. Hooaja edenedes õppis ta kaitses ka püsti seisma, esimestel kuudel tahtis pidevalt ründaja vigu välja meelitada suvalistes kohtades. Skoorida oskas ta alguses sama hästi kui lõpus, vahe oli selles, et ta õppis palli õigel ajal ka välja söötma, mitte ei puterdanud seda vastasele või ei teinud mingit imeviset. Kusjuures kohe esimestest mängudest oli näha, et temast saab Rocki üks liidreid, küsimus oli efektiivsuse tõstimises, millega lõpuks saadi hakkama. Ega ta aasta lõpul ennast teistmoodi ei liigutanud, ta õppis vaid neid liigutusi õigel hetkel kasutama. Mida ma tahan öelda, on see, et esimest aastat Euroopas mängiv jänki peabki aasta jooksul siinse mängustiiliga harjuma, selleks on vaja eelkõige pead ja Cusworthil oli seda arunatukest täiesti piisavalt. (Harvardi kraad veel pealekauba :D )
Hispaania kõrgliigas oma meeskonna põhitsentriks tõusmine on muidugi tubli saavautus. Niipalju kui ma tema mängukokkuvõtteid jälginud olen, siis peaaegu iga mäng on tal highlightides mõni kena pealtpanek, kus ta võtab vastase vabaviskejoonel ette, siis läheb kiirusega mööda ja paneb palli koos vastasega korvi. Sellist asja sai Rocki-aastal näha vaid paar korda. Isegi siis oli ta tsenntri kohta üsna vilgas, aga nüüd on ta seda veelgi parandanud. Ja see on otseselt areng, küll ilmselt tingitud jõusaalis pumpamisest, aga ikkagi. Täispikkuses mänge pole jälginud (ei tea isegi, kas see on üldse võimalik), seega ei oska öelda, kas ta mõne post-move'i on ka juurde õppinud.
-NBA-
Kasutaja
Postitusi: 210
Liitunud: 12 Aug 2011, 22:58
Asukoht: Kose

Re: Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Postitus Postitas -NBA- »

Kalev võiks osta sisse korraliku musta mängujuhi, kes suudab skoori teha, sööte anda ja ka teravust luua(a'la Jeremy Pargo) :D
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Vasta