Balti Liiga Challenge Cup 2011/2012

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Balti Liiga Challenge Cup 2011/2012

Postitus Postitas theundertaker »

Pärast seda mida see muna tegi Kalevile, siis nii on ja kõik.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Balti Liiga Challenge Cup 2011/2012

Postitus Postitas Zog »

Tundub et siin foorumis ongi kätte jõudnud ajajärk, kus Sõbra-vihkajate hääl kostub üle kõige. Kahju et nii lollisti on asjad läinud... ma näiteks saan aru küll, miks Kalevi poolehoidjad tema peale pahased on praegu, aga ei usu mina et ta selle otsuse mingi "kiusu" pärast tegi... ta lihtsalt püüdis teha nii, nagu tema oma meeskonnale on parim, ning selle pärast nüüd igavesti tema vastu olla... no ma ei tea.

Tundub et praegused kalevi fännid on enamjaolt hakanud klubi toetama Ehitustööriista aegadel või hiljem. Ma näiteks toetasin vanasti kõvasti Tallinna Kalevit (ja ma tean küll et see pole mingi otsene eelkäija, aga mingis mõttes ikka...), ning mäletan hästi, kuidas Kangur, Talts ja Arbet noortena Sõbra juhendamisel Eesti meistriks tulid. Pärast seda veel pikki aastaid suhtus Sõber Kalevisse väga toetavalt, ning pidas seda mõnes mõttes "omadeks". Tuleb meelde veel nt see, kui Matic'i ajal pärast mingit kaotatud mängu Cramo vs Rock, kus Sõber kommentaator oli, läks Kullamäe pärast mängu Sõbra juurde tögama, et "noh, meeskond kaotab v?", kuna Sõber oli enne mängu toetanud rohkem Kalevit.
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja
Postitusi: 708
Liitunud: 30 Juul 2007, 22:54
Asukoht: Cramo City

Re: Balti Liiga Challenge Cup 2011/2012

Postitus Postitas BCKLV »

theundertaker kirjutas:Pärast seda mida see muna tegi Kalevile, siis nii on ja kõik.
Ära ole väiklane, ühe jonnaka muna pärast ei tasu Eesti klubikorvpallile nüüd selga pöörata.
Esimene mäng läks suuresti pingelisest mängust läbipõlemise ning Sõbra stiili "mängime oma mängu, vastaste uurimine ei huvita" nahka, eks oma osa oli ka tihedast mängugraafikust tingitud väsimusel. Tänasele mängule mindi otse bussist... kui need puudused kõrvaldada, oleks Challenge Cupi võit ning Balti Liiga kõrgem divisjon Tarva jaoks praeguseks tõsiasi. Veski kaotust ma määravaks ei loe. Nüüd aga ees ootamas üleminekumängud.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Balti Liiga Challenge Cup 2011/2012

Postitus Postitas Zog »

Kas on ikkagi üleminekumängud nüüd tulemas? Või oli hoopis nii, et ainult Challenge Cup'i võitja peab Eliidi viimasega üleminekumänge? Ning kuidas sellega oli, et üle teatud arvu Leedu klubisid Eliiti ei mahu?
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4427
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Balti Liiga Challenge Cup 2011/2012

Postitus Postitas vaim564 »

Mina olen kusagilt kuulnud, et eliiti pääseb ainult võitja ja üleminekumänge ei toimu, aga kas see ka kuidagi relevantne on, ei oska öelda. Mingeid variante võib tekkida, kas Triumph järgmisel aastal osaleb ja tegelikult on eliidis praegu 11 meeskonda, aga eks elu näitab.
Mina ei näe küll probleeme, et Cramo kõrvalt toetada Tarvast ja Ülikooli ja keda vaja, kui nad just omavahel ei mängi, pealegi on Sõbra suuvärk teada ja ega see Tarvaga mäng nüüd midagi ei otsustanud. Ja nagu öeldud, paneb kalendri kokku korvpalliliit, mitte Andres Sõber ning ei maksa kõike väga traagiliselt võtta, elus saab niiviisi väga raske olema :)
Mida ma silmas pidasin, et praegu ei ole Tarval põhimeestele vahetusi. Veski oleks toetanud nii Ciprussi kui Hallikut, mitte et ta nüüd ise oleks mänge ära teinud. Vahter on ka rohkem tagumise liini mängija, päris seda kohta ta ei täida. Tagaliinile pani Kriisa äraminek paraja põntsu, vahetusi lihtsalt ei ole.
Suletud