Euroopa sarjade ja liigade ennustusmäng 2011-2012

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja

Re: Euroopa sarjade ja liigade ennustusmäng 2011-2012

Postitus Postitas Patrioot »

Alex kirjutas:Palun, palun. Eks sind Mikoza peab ka kiitma. Sul oli seal vahepeal 5-6 nädalat jutti selline hoog peal, et hoia alt :) Ja mis veel scorpioni kohta õelda siis seda juba ütles vaim564 tabavalt ära : ''... tuli lõpus juba sellise hooga, et siin polnud enam midagi teha''. Väga deja vu tuli ette eelmise aastaga :)

Ja mis järgmistesse ennustusmängudesse puutub (kuna enda suve plaanid muutusid) siis ootaks arvamusi kui paljud teist nt. Olümpia kossu ja miks mitte Eesti kv. turniirist teha üks väike ennustamine enne kui sügisel klubihooaeg pihta hakkab.
vahepeal tuleb ka EM :D
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Kasutaja avatar
scorpion
Kasutaja

Re: Euroopa sarjade ja liigade ennustusmäng 2011-2012

Postitus Postitas scorpion »

Olen veidi aega vaiki olnud, aga miite selle pärast, et mul poleks midagi öelda, vaid... no ma tähistasin siiamaani võitu lihtsalt! :lol:

Igatahes... uskumatu, et teist aastat järjest suutsin võita. Hooaja algul olin juba käega löömas, kuna mitmed punktid läksid hilinemise või unustamise tõttu kaotsi. Lõpus oli juba õnn lihtsalt minuga! :)
Tänud kõigile konkurentidele! Siin foorumis võita selline suur korvpalli ennustusvõistlus on auasi, kuna vastased on ju kõik asjatundjad!

Loodetavasti uuel hooajal jälle! (jätkugu Alexil vaid jaksu vedada) :clap:
Vasta