Curtis Millage

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4427
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Curtis Millage

Postitus Postitas vaim564 »

KalevRuus kirjutas: Või hakatakse lühikesi eriti tihedalt vahetama, mängitakse kolme puhta tagamängijana, et kaitses vastaseid kõrgelt võtta ja pingile jääb pigem Kajupank? Näis.
Pigem nii
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Curtis Millage

Postitus Postitas KalevRuus »

Marcus kirjutas:Arvan, et Millage, Gibson, Sokk ja Veidekas hakkavad kõik seal ~20 minuti ringis mänguaega saama, sõltuvalt päevast ning loomulikult sellest, millist mängu Millage üldse näitama hakkab. Usun, et pigem näpistatakse igalt tagamängijalt võrdselt mänguaega, kuna on suhteliselt võrdsete meestega tegu ning nii ei tohiks ka väsimuseprobleeme mängu lõppudes tekkida. Abbott rassib tõenäoliselt ~30 minutit SF kohal ning Kajule jääb sealt tema ~10 minutit.
Seda ma väga ei usu, et see mänguaeg nii ühtlaselt jaotuma hakkab. Elu on näidanud, et keegi on ikka kindlam, keegi vähem ja nii need minutid tasapisi paika jooksevad. Palju oleneb, kuidas Veideman vigastusest taastub ja palju tal seejärel enesekindlust on. Varrak on öelnud, et kavatseb Sokku kasutada nüüd rohkem number 2 kohal - eks näeb, mis sellest tuleb. Väga palju vahetusi teha, et kaitses pressida, halvaks ilmselt jälle rünnakut.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Curtis Millage

Postitus Postitas nojah »

Mis mind muidugi natukene murelikuks teeb on see, et kuidas Sokk nr 2 peale kaitses hakkama saab. VTB tasemel on juba nr 2 peal tavaliselt sellised 2m pikad atleedid... Kui seni kaitses veidi pikema ja tugevama mehe puhul selgelt rebenes nr 3 pealt siis nüüd hakkab nr 2 pealt ka järgi andma ju selgelt. Kui PG positsioonis suudetakse nüüd ilmselt korralikult survestada ja korvi all saavad ka pikad enam-vähem hakkama, siis just see 2-3 positsioon jääb kaitses nõrgaks - Abbott peab hakkama selgelt ainult nr 3 võtma ja 2 peale jäävad siis praegu eelkõige Sokk ja vigastusest tulev Veideman. Selles mõttes on kolmanda PG toomine minu jaoks ikkagi küsimärk. Kuigi mängijana on Millage vähemalt olnud kõrgel tasemel kindlasti.
Kalevpoiss
Kasutaja
Postitusi: 2269
Liitunud: 23 Sept 2009, 16:00

Re: Curtis Millage

Postitus Postitas Kalevpoiss »

nojah kirjutas:Mis mind muidugi natukene murelikuks teeb on see, et kuidas Sokk nr 2 peale kaitses hakkama saab. VTB tasemel on juba nr 2 peal tavaliselt sellised 2m pikad atleedid... Kui seni kaitses veidi pikema ja tugevama mehe puhul selgelt rebenes nr 3 pealt siis nüüd hakkab nr 2 pealt ka järgi andma ju selgelt. Kui PG positsioonis suudetakse nüüd ilmselt korralikult survestada ja korvi all saavad ka pikad enam-vähem hakkama, siis just see 2-3 positsioon jääb kaitses nõrgaks - Abbott peab hakkama selgelt ainult nr 3 võtma ja 2 peale jäävad siis praegu eelkõige Sokk ja vigastusest tulev Veideman. Selles mõttes on kolmanda PG toomine minu jaoks ikkagi küsimärk. Kuigi mängijana on Millage vähemalt olnud kõrgel tasemel kindlasti.
Ei ütleks, et škele võrreldes Sokuga eriline kaitsespets oli ja nüüd selle vahetuse pealt meeletult kärisema hakkab.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Curtis Millage

Postitus Postitas KalevRuus »

Kes ei näinud, siis eilses Spordiakadeemias päris pikk saatelõik, kus Millage ka oma Tallinna elamist näitab ja nii kossust kui muudest asjadest räägib. Endast kui korvpallurist rääkides mees muidugi tagasihoidlikkusega ei hiilga aga see selleks, muidu sümpaatne vana.
http://tallinnatv.eu/index.php?id=13205
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4161
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Curtis Millage

Postitus Postitas marxx762 »

Millage homne osalemine on ka küsimärgiga... Või õigemini, pärast viimast mängu lonkas mees päris kõvasti ning tänase seisuga pole täit kindlust et ta on homme 100 prossa mänguvalmis kuna võistkond pole ühtegi mängulist trenni selle kuue päeva jooksul teinud, eks ole näha homme mis seis on.
Vasta