![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Umbes sarnane kaotus oleks tulnud kellega tahes sellel positsioonil - nagu treener väga õigesti märkis, meeskond polnud selleks mänguks valmis, läkski lihtsalt mängu ära mängima, vaatame, mis tuleb.
vaim564 kirjutas:See kaotusd ei tulnud sellepärast, et Moldoveanu asemel oli Hallik - muide, kes nõudis siin eesti mängijaid
Umbes sarnane kaotus oleks tulnud kellega tahes sellel positsioonil - nagu treener väga õigesti märkis, meeskond polnud selleks mänguks valmis, läkski lihtsalt mängu ära mängima, vaatame, mis tuleb.
Targutamine. Paberil kõlab ilusti, aga reaalne elu teeb omad korrektiivid: no keda on Varrakul rosterist nt Machado asemel asemele panna? Dorbek vä? jne....
Tänu sellele , et meeskond pole piisavalt kokku mänginud, tulid ka need 20 pk.. Ehk sealt saadi juba ca 40 lihtsat punkti.KalevRuus kirjutas:Mina siin väga vabandusi ei otsiks. Kui oleks võideldud aga nt visked ei kuku sisse, siis võiks öelda, et meeskond sai hilja kokku jne. Et ollakse veel krampis vms. Eile lihtsalt justkui ei tahetudki mängida, lasti tuimalt järjest kiirrünnakid teha, ilma vastaseid isegi veaga maha võtmata. Tõenäoliselt ikka häälestatusest see jama algas.
Ega mina näiteks ei otsinud vabandusi vaid lihtsalt põhjendasin, et miks ma ei näe põhjust sellest esimesest kaotusest musta masendusse langeda ja tervet hooaega maha kanda.KalevRuus kirjutas:Mina siin väga vabandusi ei otsiks. Kui oleks võideldud aga nt visked ei kuku sisse, siis võiks öelda, et meeskond sai hilja kokku jne. Et ollakse veel krampis vms. Eile lihtsalt justkui ei tahetudki mängida, lasti tuimalt järjest kiirrünnakid teha, ilma vastaseid isegi veaga maha võtmata. Tõenäoliselt ikka häälestatusest see jama algas.