Foorumi uuendamine

Muud jutud (sh arvutimängud)
East
Kasutaja
Postitusi: 961
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Foorumi uuendamine

Postitus Postitas East »

Spämm on nõme küll, kuid ma ei saa öelda, et see mu tegemisi foorumis üleliia palju mõjutaks. Eks toredam oleks muidugi, kui foorum tehnilise poole pealt tänapäevasemaks muutuks, kuid minu jaoks ei ole see mure number üks, vaid lihtsalt selline nice to have muudatus milleni loodetavasti ükskord jõutakse. Selge, et klubi turundusinimeste töönimekirjad on üsna pikad ning ressursipuuduse tõttu ei saa kõike kohe töösse võtta.

Ehk et ükskord loodetavasti foorum muutub, kuid seni tuleb hakkama saada olemasolevaga. Lisaks tuleb muutuste puhul alati läbi mõelda, kas ja kuidas need olemasolevate kasutajate käitumist mõjutavad. Neid näiteid on piisavalt, kus foorumi muutmine on kasutajaid hoopis eemale viinud.
elchukakabra
Kasutaja
Postitusi: 305
Liitunud: 29 Dets 2010, 20:56

Re: Foorumi uuendamine

Postitus Postitas elchukakabra »

Mind suuresti foorumi uuendamine ei mõjuta, jään kasutama nii vana kui ka võimalikku uut. Mida kindlasti tasub vältida on muuta foorum liiga keeruliseks või luua lisaks sellele mingi paralleel kusagil FB chatis vms. Rallifoorum suuresti kooles maha peale seda. Ise kiidan ka klubi tegijaid foorumis aktiivselt kaasa rääkimise eest. Aastaid ei olnud pmst teada, kas keegi klubiga seotud asjapulk ka siin meie arvamusi luges. Seega vajadusel võib foorumit muuta, kuid siis peaks see yleminek võimalikult sujuv olema. Myts maha ka Uhhuu ees, kelle mängulingid ja uudisnupud on yhed väärtuslikuimad postitused siin foorumis minu jaoks
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4420
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Foorumi uuendamine

Postitus Postitas vaim564 »

vanafänn kirjutas: by all means võiks see foorum säilitada seda oldschool varianti aga olen vabalt kõige uuega nõus
Ma sellele kirjutaksin alla :)
Praegune on üsna kasutajasõbralik, mis on tema eelis.
Maxi
Kasutaja
Postitusi: 683
Liitunud: 23 Mai 2013, 23:27

Re: Foorumi uuendamine

Postitus Postitas Maxi »

Uus foorum näeb suht okei välja, tundub et teemad ja kasutajad jäävad ka alles mis on kõige parem, jääb seda ajalugu ka siia.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4154
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Foorumi uuendamine

Postitus Postitas marxx762 »

Maxi kirjutas: 08 Jaan 2024, 16:25 Uus foorum näeb suht okei välja, tundub et teemad ja kasutajad jäävad ka alles mis on kõige parem, jääb seda ajalugu ka siia.
Paari viimase päeva mõningad vestlused on küll vist puudu, aga sellest pole midagi. Tore, et kogu eelnev ajalugu suudeti ümber kolida ning loodetavasti "spämmijad" on nüüd ajalugu.
Vasta