Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25
Ventspils võitis täna Zelli, juhtis kogu mängu, kuigi lõpus oleks edu peaaegu maha mänginud. Siiski ühepunktine võit, aga võit on seegi. St Ventspilsi on veel vara maha kanda ja Zelli on samuti haavatav.
Märkimisväärne, et üle 70% Ventspilsi punktidest viskasid Ausejs ja Norman (35 + 20) ning seejuures kolmanda veerandaja lõppedes võinuks isegi loota, et Ausejs purustab ka liiga punktirekordi.
Ei, see on juba eepiline. Esimest korda Eestis lagunes koalitsioon korvpalli tõttu: https://www.delfi.ee/artikkel/120325479 ... lja-astuda
Kokkuvõttes jõuame sinna, et iga KOV hakkab tulevikus korvpalli rahastamist rohkem kui tuld kartma. Jääbki turvaline lahendus, et igaüks saab mingi väikese pisku, aga lõppkokkuvõttes kedagi suurelt toetama ei hakata.
vaadates kuiva online ülekannet basketi lehel, ei saagi aru kas Cramo on über s*tt või Lu nii võimas???
Komöödiat tehakse. Somm välja jätta, siis leegionärid on kõik täielikud jahukotid. Helmanis domineerib lauas täielikult. 10 ründepalli LU-l. Miska veel teeb selliseid keskpärase ühisliiga mängija liigutusi, aga Tapé on nii audis, et iga pette peale lendab õhku ja iga nõksu peale lendab eemale.
Veab, et vastaseks on Läti Ülikool, mitte mõni muu Läti meeskond, sest vastasel juhul oleks järjekordne pakk soolas. Praegu on vähemalt lootust, et äkki õnnestub võit kätte saada.
Huvitav, milline välismängija järgmisena väljavahetamisele läheb ja kas peale Kaukianeni mõni praegustest välismaalastest siin hooaja lõpuni vastu peab?
Huvitav, milline välismängija järgmisena väljavahetamisele läheb ja kas peale Kaukianeni mõni praegustest välismaalastest siin hooaja lõpuni vastu peab?
Möödunud hooaja algul oli ju ka koosseisuga probleeme, enne Shungut leegionärid vahetusid, kritiseeriti Suareze kaitsemängu, Nurger ei saanud millegagi hakkama, kuid seis ei olnud nii lootusetu nagu see praegu näib olevat.
Smith on hea liider küll ... kalleim mängija ka pealekauba...
mis on juhtunud Suuroru ja Kuubaga, eelmise aasta staarid, kas vaja Varrak peatreeneriks tuua?
mis on juhtunud Suuroru ja Kuubaga, eelmise aasta staarid, kas vaja Varrak peatreeneriks tuua?
Suuroru lipp tundub iga kaotusega rohkem maas. Järjest vähem võtab või julgeb ette võtta ja nägu ju ka üsna mossis. Ei ole hea mängumehe omadus. Ja noh Smithiga...ma ei tea, et mis täis pildi ettesaamisest kommentaator jahub - kui ikka isegi LU vastu ei saa hakkama, siis eeldaks, et oled just surmahaigusest välja tulnud.
vahepeale pea 10 päevane tsükkel on olnud päris hea, vähemalt vigade tegemine on päris hästi omandatud!
ja vikse tabavus, eriti kaugelt
kollektiivne fiasko
ja vikse tabavus, eriti kaugelt
kollektiivne fiasko
Positiivse pealt suudeti nii palju jõudu näidata, et mäng ära võita aga ülejäänud oli küll päris nukker. Smith siis 0p ja 0rs, Tape 3p 8lauda.
Ma arvan, et siililegi selge, et Tape (keda senini kaitsesin) ja Smith peaksid lennukit saama. Esimene ei suuda ennast lauavõitluses üleüldse mitte kehtestada ja teine vajab pärast kergemat vigastust nähtavasti pool aastat, et vormi saada.
Ma ausalt ei tea, et mida Rannula vigade osas protestib. Miskaga vb mõni olukord, aga Kalevi mängijad ripuvadki pidevalt vastaste särkide küljes, sest ei suuda ennast füüsiliselt kehtestada.
Ma ausalt ei tea, et mida Rannula vigade osas protestib. Miskaga vb mõni olukord, aga Kalevi mängijad ripuvadki pidevalt vastaste särkide küljes, sest ei suuda ennast füüsiliselt kehtestada.
Ma ei tea, kes see uus korvialune mees olema saab, aga peaasi, et talle meeldiks füüsiline kontakt. Praegune korvialune kardab seda metsikult.
Smith võiks ka vaikselt jalgu alla hakata saama. Kui see juhtub alles kevadeks, siis väga suurt abi sellest pole.
Meeskonda üldiselt ma veel maha ei mataks. Heal juhul piisab paarist muudatusest ja pilt võib varsti kardinaalselt teistsugune olla. Õnneks esimene muudatus tehti nüüd kiirelt Kovaloviga ära. Kovalov liitub nüüd Pahvi Keilaga?
Smith võiks ka vaikselt jalgu alla hakata saama. Kui see juhtub alles kevadeks, siis väga suurt abi sellest pole.
Meeskonda üldiselt ma veel maha ei mataks. Heal juhul piisab paarist muudatusest ja pilt võib varsti kardinaalselt teistsugune olla. Õnneks esimene muudatus tehti nüüd kiirelt Kovaloviga ära. Kovalov liitub nüüd Pahvi Keilaga?