290K peaks see summa olema. Käesoleval hooajal kui õigesti mäletan oli see 250k.marxx762 kirjutas: ↑15 Nov 2024, 16:33 See eelarve vist pole veel nö täies mahus avaldatud - vähemalt mina ei leidnud seda. Kui see vastu võetakse, küllap siis saame näha detailselt, kui palju Kalevile raha eraldatakse. Mu meelest Jurtšenko mainis podcastis, et oodake uut eelarvet ja see kõlas kuidagi lootustandvalt, aga võibolla oli see minu soovunelm seda nii tõlgendada.
Kalev/Cramo head ja vead
Re: Kalev/Cramo head ja vead
Visalt kasvab, aga eks 40k tõusu on parem kui mitte midagi. Eks olnukski liiga optimistlik oodata koheselt 100k võrra kasvu.marxx762 kirjutas: ↑15 Nov 2024, 21:03290K peaks see summa olema. Käesoleval hooajal kui õigesti mäletan oli see 250k.marxx762 kirjutas: ↑15 Nov 2024, 16:33 See eelarve vist pole veel nö täies mahus avaldatud - vähemalt mina ei leidnud seda. Kui see vastu võetakse, küllap siis saame näha detailselt, kui palju Kalevile raha eraldatakse. Mu meelest Jurtšenko mainis podcastis, et oodake uut eelarvet ja see kõlas kuidagi lootustandvalt, aga võibolla oli see minu soovunelm seda nii tõlgendada.
Vähemalt on hea märk, et uus linnavõim on endiselt Kalevi taga ning raha pole vähemaks võetud. Saaks nüüd mingi hetk saalijamad ka lahendatud, siis oleks juba päris hästi.
Kas Kalev EASiga on mingit koostööd üritanud või teinud? Euroopas ju mängitakse ja seega oleks justkui tore viis kuidas Visit... asju reklaamida.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
EASi all mõtled Ettevõtluse arendamise sihtfondi? Seal mingid kaudsed projekti võimalused klubi äritegevuse arendamiseks on, aga seni pole leidnud piisavalt head lahendust.
Kui mõtled Visit Estonia laadset asja, siis seal see jama, et projektide puhul miinimumkestvus oli vist 2 päeva rahvusvahelist üritust.
Mis see protsentuaalselt on, kui palju ostetakse eelmüügist ja kohapealt pilet?
Kunagi oli vastus selline, võib-olla nüüdseks muutunud.
bckalev-cramo kirjutas: ↑06 Veebr 2023, 11:45 Kohapealne müük on tavaliselt kuskil 50% eelmüügi numbrist.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Eks see on siin veidi aja jooksul muutunud nt kui oleme kasutanud ürituse lähenedes kasvavat hinnastatust, määratud istekohtadega jms.
Eelmistel aastatel on pigem olnud keskpärase EST-LAT mängu puhul põhiliselt 50% eelmüük 50% kohapeal, tänaseks see vast 66% / 33%, eurosarja puhul Tondirabas no clue.
Tavaliselt suure saali ja määratud istekohtade puhul on kohapealset ostmist kõvasti vähem (mängupäeval ikka korralik kogus onlines), lihtsalt kuna see protsess, et valida koht jne on palju aeganõudvam ja ebamugavam.
Eelmistel aastatel on pigem olnud keskpärase EST-LAT mängu puhul põhiliselt 50% eelmüük 50% kohapeal, tänaseks see vast 66% / 33%, eurosarja puhul Tondirabas no clue.
Tavaliselt suure saali ja määratud istekohtade puhul on kohapealset ostmist kõvasti vähem (mängupäeval ikka korralik kogus onlines), lihtsalt kuna see protsess, et valida koht jne on palju aeganõudvam ja ebamugavam.
Tänased AK spordiuudised andsid natukene positiivsust juurde, selles osas et tundub, et Severi ja äkki ka Kurbas saavad kolmapäeval mängida. Kuidagi peale Zelli mängu tuli veits masendus peale. Mitte niivõrd kaotuse pärast, aga just vigastuste ja õhukese koosseisu pärast. Loodame parimat!
Ei tea mis pealtvaatajate prognoos olla võiks? Vaatan et miskit piletid on ikka müüdud, aga ilmselt Chole mängu mõõtu välja ei anna.
Ei tea mis pealtvaatajate prognoos olla võiks? Vaatan et miskit piletid on ikka müüdud, aga ilmselt Chole mängu mõõtu välja ei anna.
Zelli mängu järel oli tõesti päris frustreeriv see olukord, et kuidas küll saab see seis sedavõrd õnnetu olla, et meie mõistes suurklubi, ei saa isegi hädaolukorras endale jõudu juurde tuua. Äkki see siiski juhtub veel.
Piletite osas oskab Allan paremini kommenteerida, aga mulle näib 48h enne mängu, et üsna ootuspärane seis on. Alumine osa, va otsad on kenasti kaetud ning nüüd võiks loota et nii eelmüügist kui ehk ka kohapealt tuleb mõnus hulk rahvast juurde. Huvitav mis numbriga klubi ise rahul oleks?
Piletite osas oskab Allan paremini kommenteerida, aga mulle näib 48h enne mängu, et üsna ootuspärane seis on. Alumine osa, va otsad on kenasti kaetud ning nüüd võiks loota et nii eelmüügist kui ehk ka kohapealt tuleb mõnus hulk rahvast juurde. Huvitav mis numbriga klubi ise rahul oleks?
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Cholet kindlasti mitte, no tunnetuslikult võiks loota, et äkki kuidagi 3000 tuleb täis, et midagi jääks mängust näppude vahele ka.danielto kirjutas: ↑02 Dets 2024, 21:43 Tänased AK spordiuudised andsid natukene positiivsust juurde, selles osas et tundub, et Severi ja äkki ka Kurbas saavad kolmapäeval mängida. Kuidagi peale Zelli mängu tuli veits masendus peale. Mitte niivõrd kaotuse pärast, aga just vigastuste ja õhukese koosseisu pärast. Loodame parimat!
Breakeven point on ca 1600 sold tickets, mis hetkel veel kaugel.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
marxx762 kirjutas: ↑02 Dets 2024, 21:53 Zelli mängu järel oli tõesti päris frustreeriv see olukord, et kuidas küll saab see seis sedavõrd õnnetu olla, et meie mõistes suurklubi, ei saa isegi hädaolukorras endale jõudu juurde tuua. Äkki see siiski juhtub veel.
No rahul oleks 4000 tuuris (praegu ülemised otsad kinni). Olemasolevatest võimalustest oleme maksimumi proovinud saavutad ja nüüd tuleb lihtsalt loota, et nö kuu lõpp ja saabuv detsember väga palju ei mõjuta (kuigi piletid suht pikalt müügil olnud).
-
- Kasutaja
Piletid ostetud, kuid kas teistel ka probleem, et Apple pkpasse ära ei lae Piletitaskust? Ei otse keskkonnast ega mailile tulnud pileteid ei lase Walletisse lisada. Veits üllatav muidugi, et veel tund tagasi oli üks hind piletitel ja hetkel juba kallim hind pileteid ostes.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Ee millistel piletitel su see hinnaerinevus oli?elchukakabra kirjutas: ↑03 Dets 2024, 20:32 Piletid ostetud, kuid kas teistel ka probleem, et Apple pkpasse ära ei lae Piletitaskust? Ei otse keskkonnast ega mailile tulnud pileteid ei lase Walletisse lisada. Veits üllatav muidugi, et veel tund tagasi oli üks hind piletitel ja hetkel juba kallim hind pileteid ostes.
Hetkel peaks olema late bird hind ehk alates 12 eurist.
-
- Kasutaja
Teisele tasandile, enne oli rohelisega märgitud kohad 19 ja nyyd ostes oli 21. Aga all good, oleks lihtsalt teadnud, et hind muutub, poleks nii kaua uimerdanud.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Huvitav, mulle tundub, et Piletitasku unustas sel juhul uuendada piletihindu viimasest piletitõusustelchukakabra kirjutas: ↑03 Dets 2024, 20:39 Teisele tasandile, enne oli rohelisega märgitud kohad 19 ja nyyd ostes oli 21. Aga all good, oleks lihtsalt teadnud, et hind muutub, poleks nii kaua uimerdanud.
Ehk oleks pidanud varem olema kõrgemad hinnad