Tein ja Kriisa on ju ühest koolist Tartust pärit.
Peavad nad siis kohe mõlemad mängima selle pärast Tartus, et nad on sõbrad:D
Eks kinnitage seda omale ag aometii pole keegi sinna Kalevisse tulnud.
ahha kirjutas:Tein ja Kriisa on ju ühest koolist Tartust pärit.
Peavad nad siis kohe mõlemad mängima selle pärast Tartus, et nad on sõbrad:D
Eks kinnitage seda omale ag aometii pole keegi sinna Kalevisse tulnud.
ei nad peavad mõlemad Tallinnas mängima
oleneb kumma mätta otsast vaadata.
Ma eelkõige loodan, et suudetakse Kangurilt, Scottilt, Sokkult ja Arbertilt allkiri saada ning ka Talts juurde sebida. Muu on teisejärguline.
TDK kirjutas:Ülemõistuse on ikka see ennustamine siin, kes Kalevist Rocki ja kes Rockist Kalevisse.
Minu meelest peaks hoopis teistele asjadele keskenduma.
Miks peame me üldse meelitama kedagi kusagilt võistkonnast ära, et ise selle arvelt tugevamaks saada.
Ma usun et kui keegi neist sealt tahab tulla siis on talle Kalevis koht, kuid siiski praegune arutlus on ainult selle üle kas Kull ja Janar tulevad Kalevisse.
FANnrOne kirjutas:Gert Kullamäega oli Kuku raadiol reedel (06-06-2008) umbes 2 tunnine intervjuusaade . Lisaks paljule muule Gert ütles, et tema süda kuulub Tallinnasse ja ta väga tahaks siin mängida, lisaks ei taha ta koos perega Tartusse elama minna ja kui pere on Tallinnas, siis tahab rohkem perega olla jne.
Aga kahtlaseks teeb tema tuleku see, et Kriisa jätkab Kalevis ning mina ei näe neid kahte ühes meeskonnas mängimas.
Mis saade see oli? Kas seda saab Kuku arhiivist kuulata? Vikerraadios oli temaga lühem intervjuu 2 päeva pärast finaale, kus jäi mulje, et Rockis vist pigem mitte ei jätka - http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1823276
jaa tundub jällegi kahtlane see venitamis taktika ,meeskonna komplekteerimine ikka lükatakse kõik jälle edasi ja edasi samas kui Läti ja Leedu klubid juba agaralt tegutsevad uute meeste värbamisega
Kas selle siia foorumisse paigutamisest võib välja lugeda et Partioot sooviks näha Kalevi ridades Barack Obamat??
EDIT: Juttude järgi sai ta endale just uue töökoha nii et me vist peame veidi ootama...
samas , kui ta tuleks , kasvaks kindlasti ka Kalevi rahakott oluliselt .
mina loodan teda veel selle aasta jooksul mängimas näha ja mida kiiremini allkiri saadakse ,seda parem :rolleyes: