BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock [1.aprill] (3. play-off mäng)
Tõesti võimas , kes oleks seda uskunud ?? Siuke emotsionaalne m2ng oli ,et jube...Sellist korvpalli ma olen kogu oma elu tahtnud n2ha...tõesti Eesti korvpall kogub ja kogub koguaegzero0 kirjutas:Väga V*ttus, Pole Sõnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haige!!!!!!!!! Õnnitlen Tartlasti, Et Saavad 4. Koha Ff.
Täiesti *****************
Ei ole, asi on selles, et tartlased kõrbevad jälle. Mäletad eelmise aasta Kreekat? Oled tähelepannud, et Rock ei saa lihtsalt võõrsil vastu kellegile.sarka14 kirjutas:Oled lihtsalt närvis et rock võitis ja parem on !!zero0 kirjutas:Väga V*ttus, Pole Sõnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haige!!!!!!!!! Õnnitlen Tartlasti, Et Saavad 4. Koha Ff.
Kalevile ju sai :O.zero0 kirjutas:Ei ole, asi on selles, et tartlased kõrbevad jälle. Mäletad eelmise aasta Kreekat? Oled tähelepannud, et Rock ei saa lihtsalt võõrsil vastu kellegile.sarka14 kirjutas:Oled lihtsalt närvis et rock võitis ja parem on !!zero0 kirjutas:Väga V*ttus, Pole Sõnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haige!!!!!!!!! Õnnitlen Tartlasti, Et Saavad 4. Koha Ff.
(Y)
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ja KEEGI ei märganud Beardi segada vms?
Alles Fox viimasel hetkel märkas.
Elagu Rock, kel jälle osutus olema hea mäng ja samal ajal, kui Kalevil oli halb mäng.
Rock ei tee muffigi Žalgirise vastu!
Masendav lihtsalt.
Kalevis on erakordselt head mängijad ja ei suudeta edasi pääseda!
Järgmisel aastal tuleb leping saada vähemalt Foxi, Linehani ja Pacega. Noo unistada ju võib.
Siis saaks näidata, kellest BBL ilma jäi.
Alles Fox viimasel hetkel märkas.
Elagu Rock, kel jälle osutus olema hea mäng ja samal ajal, kui Kalevil oli halb mäng.
Rock ei tee muffigi Žalgirise vastu!
Masendav lihtsalt.
Kalevis on erakordselt head mängijad ja ei suudeta edasi pääseda!
Järgmisel aastal tuleb leping saada vähemalt Foxi, Linehani ja Pacega. Noo unistada ju võib.
Siis saaks näidata, kellest BBL ilma jäi.
Fear the prophet!
Nagu ma olen mitu korda rõhutanud, siis SSH on Rocki koduhall!!!Tartust kirjutas:Kalevile ju sai :O.zero0 kirjutas:Ei ole, asi on selles, et tartlased kõrbevad jälle. Mäletad eelmise aasta Kreekat? Oled tähelepannud, et Rock ei saa lihtsalt võõrsil vastu kellegile.sarka14 kirjutas: Oled lihtsalt närvis et rock võitis ja parem on !!
- kalevcramo
- Kasutaja