BC Kalev/Cramo vs Tartu Rock (BBL) 9.11.09

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv

Kumb võidab ehk millise vahega

Hääletus lõppes 09 Nov 2009, 18:11

Kalev võidab 1-10 p.
33
52%
Kalev võidab 11-20 p.
12
19%
Kalev võidab lisaajal
1
2%
Rock võidab 1-10 p.
7
11%
Rock võidab 11-20 p.
10
16%
Rock võidab lisaajal
1
2%
 
Hääli kokku: 64

Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Re: BC Kalev/Cramo vs Tartu Rock (BBL) 9.11.09

Postitus Postitas Alex »

Mr. Aff kirjutas:Kurbas ei saand eile platsilegi...ja ma ennustan et ei hakkagi saama, va. garbage time või Eesti liiga mängud.
Aga kõigile, kes räägivad, et "meeskond alles komplekteeriti" ja "küll veel hakkame võitma", küsiks, siis, et andke mingi deadline: Millal peaks KAlev teie arvates võitma hakkama? Detsembris? Jaanuaris? Mis hetkel kas siis mina, Spartaklane ja Asjaajaja või teie peaksite oma seisukohti muutma? ;)
Rixi käest küsiks, et kas siis tänu sellele "supersaavutusele", et Cramo säilitati, on kogu kriitika absoluutselt keelatud su meelest? Isegi nende asjade suhtes, mis ei sõltu eelarvest nagu võitluslikkus, kaitses pingutamine, etc etc.?

PS: mu eesmärk pole siin ainult kritiseerida, ma prognoosin ka ja prognoos on suht pessimistlik. Optimistid, kes pessimiste ei salli, võiks sõimamise asemel panna oma ennustused: näiteks Kalevi lõplik koht Balti Liigas, Idaliigas ja Eesti Liigas. Selleks võiks olla eraldi küsitlus, kus näeb ka teiste ennustajate pakkumisi.
Sinu ennustus ja muud arvamused on teada, aga kas on ikka vaja seda iga kuradi päev jahuda.
Mr. Aff kirjutas:Uskuge mind, Bojic ja veel mingi odavmees ei päästa seda säästumeeskonda sel aastal Balti liigas. Hea kui kodus mingi 3 võitu saadakse, võõrsil tuleb maksimum 1, märkige need sõnad üles ja märtsis räägime uuesti. 4 võitu BBLs on absoluutne maksimum sel aastal.
Ma usun küll, et siit saab ainult edasi minna.Põhihooaja kuues koht on täitsa saavutav.Tuleb lihtsalt kodus ära võtta.
Laupäevase mängu kohta erilisi illuisioone endale looma ei hakka, kuna Siauliai on võrreldes eelmiste hooaegadega hoopis teine tubakas.Loodetavasti neil visked ei lähe, siis jääb ka meile võimalus.
YNWA
Mario
Kasutaja
Postitusi: 307
Liitunud: 13 Jaan 2009, 23:30

Re: BC Kalev/Cramo vs Tartu Rock (BBL) 9.11.09

Postitus Postitas Mario »

kasutaja123 kirjutas:Vaatasin eile, et Kaldre meenutab kahtlaselt Naksitrallide Kingpoolt :D
Mhmh, tõsi :lol:
Kui raamatust kunagu uus trükk välja antakse, siis tema parim modell illustratsioonideks :P Lahe sats see Rock - Lauapõrke-Talts ja Kingpool-Kaldre.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3604
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: BC Kalev/Cramo vs Tartu Rock (BBL) 9.11.09

Postitus Postitas Rix »

Kle, egert, sinu viimane post polnud ei viisakas ega ka intelligentne. Võta auru vähemaks ja arene ning kasva veel. Affiga vaidlusest vast nii palju, et eks me ole skaalal päris erinevatel positsioonidel. Kriitikat võib ikka teha, kuid mulle tundub, et selle aasta Cramo puhul on see sageli siiski eelarvamuslikuks lahmimiseks üle kasvanud(ma ei hakkaks ajakirjanike teemat siin üle võtma, kuid nende nahavärviline ning ksenofoobne jutt vikab veidi võlli). Eks hooaeg näitab, kel lõpuks õigus, kuid nii ühepoolset nospliandmist, eriti veel eelmise aasta võrdluse pinnalt, kuigi kõik meie ümber on suht nihkes võrreldes aastaga 2007 ja 08, on suht pretsedenditu lugeda. Lgp Ahv, sinu kriitika on siiski konstruktiivne ja sageli ka argumenteeritud, mida sitaajaja kohta siiski öelda ei saa. Pigem on eriarvamused on maailmavaatelised, loodan lihtsalt, et äkki need õngitsetud mehed veavad enam-vähem välja ja Cramo jääb püsima, ja seda mitte muda tasemel. Siis on mul endal ka võimalus enam vähem tasemel korvpalli Tallinnas nautida. Kõik.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Suletud