Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=255550 <--- Kalev/Cramo värbab 223 cm pikkust grusiini
P.S. Isegi, kui Atuašvili peaks Kaleviga lepinguni jõudma, ei oodata temalt esialgu kõrges mängus suurt abi. Seetõttu on Kalevi juhtidel endiselt tõsine plaan kutsuda meeskonda tugevdama ka veel üks tasemel keskmängija Travis Reedile puhkuse andjaks ning kogukamate "pukkidega" võitlemiseks.
P.S. Isegi, kui Atuašvili peaks Kaleviga lepinguni jõudma, ei oodata temalt esialgu kõrges mängus suurt abi. Seetõttu on Kalevi juhtidel endiselt tõsine plaan kutsuda meeskonda tugevdama ka veel üks tasemel keskmängija Travis Reedile puhkuse andjaks ning kogukamate "pukkidega" võitlemiseks.
Viimati muutis Charly, 23 Nov 2007, 07:12, muudetud 1 kord kokku.
Rapla eest või Kalev/Cramo II eest mängida kõlbab talle küll praegu, trenni võiks teha koos esindusmeeskonnaga ja tulemus peaks üpriski hea olemafänn1 kirjutas:väga hea uudis tegelikult.kui arvestada tulevikku.mees on kehaliselt ja pikkuselt super.nüüd on vaja mänguoskusi ka lihvida.ma arvan et 2-3 aasta pärast on see mees kalevile väga oluline täiendus.praegu tal paras eesti liiga mängudes mütata.
Miks aga ei võiks Eestist mõnda noort tsentrit kutsuda sellele kohale. Valik pole küll kiita kuid mõned nimed on täiesti lootustandvad ju (Tartes, Shumanov). Ei meeldi selline asi, et välismaalasi tuuakse siia arenema. Oletame, et Kangur ja Arbet on järgmine aasta läinud, tahaks näha kuidas siis eestlaste osakaalu suudetakse hoida. Kui mehest kasu pole, siis ei näe ma asjal mõttet, Viljar Veski oleks ka parem variant! Loomulikult kui tast aastaga mängumees areneb siis on investeering hea kuid kui mitte, siis jätab küll mõru maitse suhu selline leegionäride arendamise programm (Pelkic).
Oi minu arust väga hea uudis Mees ju 223cm pikk ja kaalu ka nii enam vähem 145kg ehk Matic suudab tast ka mängumehe teha siis oleks päris tore ju ja selle mehe eest võib kalev kunagi ka mega kasumi saada.
Viimati muutis gasol2, 23 Nov 2007, 11:09, muudetud 1 kord kokku.
-
- Uus kasutaja
Viljar Veski vist andis kalevile suvel kopad,ja miks peaks need noored Tartes või Shumanov oma meeskonnast lahkuma,kui nad saavad väga normaalselt mänguaega.See on siililegi selge,et ega nad kalevis isegi pingile ei saaks.Kohe kas Raplasse või duublisse.gametime kirjutas:Miks aga ei võiks Eestist mõnda noort tsentrit kutsuda sellele kohale. Valik pole küll kiita kuid mõned nimed on täiesti lootustandvad ju (Tartes, Shumanov). Ei meeldi selline asi, et välismaalasi tuuakse siia arenema. Oletame, et Kangur ja Arbet on järgmine aasta läinud, tahaks näha kuidas siis eestlaste osakaalu suudetakse hoida. Kui mehest kasu pole, siis ei näe ma asjal mõttet, Viljar Veski oleks ka parem variant! Loomulikult kui tast aastaga mängumees areneb siis on investeering hea kuid kui mitte, siis jätab küll mõru maitse suhu selline leegionäride arendamise programm (Pelkic).
Ja nagu lehest selgus ei oota ega looda keegi ka sellest grusiinist mingit panust esialgu. Aga olgu ootame siis selle järgmise hooaja ära, ning näeme mis koosseisuga see võistkond mängima hakkab kui välismaalt on toodud "arenejad" ning oma poisse pole suudetud "meelitada". Igatahes olen üsnagi kindel, et Kangur ja Arbet saavad järgmiseks hooajaks nii mitmeidki ahvatlevaid välispakkumisi (mille üle on mul ainult heameel). Kalev suudab ehk nende pakkumistega konkureerida vaid siis kui eelarvet suurendada suudetakse ning sportlikuid eesmärke tõstetakse.PointGuard kirjutas:Viljar Veski vist andis kalevile suvel kopad,ja miks peaks need noored Tartes või Shumanov oma meeskonnast lahkuma,kui nad saavad väga normaalselt mänguaega.See on siililegi selge,et ega nad kalevis isegi pingile ei saaks.Kohe kas Raplasse või duublisse.gametime kirjutas:Miks aga ei võiks Eestist mõnda noort tsentrit kutsuda sellele kohale. Valik pole küll kiita kuid mõned nimed on täiesti lootustandvad ju (Tartes, Shumanov). Ei meeldi selline asi, et välismaalasi tuuakse siia arenema. Oletame, et Kangur ja Arbet on järgmine aasta läinud, tahaks näha kuidas siis eestlaste osakaalu suudetakse hoida. Kui mehest kasu pole, siis ei näe ma asjal mõttet, Viljar Veski oleks ka parem variant! Loomulikult kui tast aastaga mängumees areneb siis on investeering hea kuid kui mitte, siis jätab küll mõru maitse suhu selline leegionäride arendamise programm (Pelkic).
Viimati muutis gametime, 23 Nov 2007, 15:16, muudetud 1 kord kokku.
Oeh..uudis on hea, noor, väga pikk ja tundub et hea valik..aga
siin ük siiski üks aga, sry aga minu jaoks on 6 väljameest Kalevisse liiga palju, isegi ASKäis on ntx 4 ja nad saavad ikka hakkama. Minu isiklik arvamus on see, et toogu see 223 grusiinlasest latt sisse ja saadke Pelkic minema..hooaja algus oli tal hea, mängud ask vastu ja karikafinaal, aga edasi pole ta kll midagi erilist teinud..Talts oleks ikka kõvasti parem variant olnud..
siin ük siiski üks aga, sry aga minu jaoks on 6 väljameest Kalevisse liiga palju, isegi ASKäis on ntx 4 ja nad saavad ikka hakkama. Minu isiklik arvamus on see, et toogu see 223 grusiinlasest latt sisse ja saadke Pelkic minema..hooaja algus oli tal hea, mängud ask vastu ja karikafinaal, aga edasi pole ta kll midagi erilist teinud..Talts oleks ikka kõvasti parem variant olnud..