Eesti koondis.
- kalevcramo
- Kasutaja
Re: Eesti koondis.
kas kindlalt ka poes olevate basketite vahel on piletid? siis on ju odavam basket osta, kohapealt on 50.-
Minuarust ei ole poes müüdavatel Basketitel piletit vahel.
Igatahes mul on tellitud ja sain pileti, aga poest ostes sõber piletit ei saanud.
Igatahes mul on tellitud ja sain pileti, aga poest ostes sõber piletit ei saanud.
100/50BigMac kirjutas:Palju pilet homsele mängule on ?
jagatakse.. 2000 esimest.
kas endiselt on valged särgid või on mingid uued.?xrip55 kirjutas:jagatakse.. 2000 esimest.
Österreich - Estland videokokkuvõte:
http://tvthek.orf.at/programs/1379-Spor ... M--AUT-EST
Austerlased mängisid veel enda arvates kehvalt...
http://tvthek.orf.at/programs/1379-Spor ... M--AUT-EST
Austerlased mängisid veel enda arvates kehvalt...
Sinised peaks olema.marxx762 kirjutas:kas endiselt on valged särgid või on mingid uued.?xrip55 kirjutas:jagatakse.. 2000 esimest.
Hommse vastase kohta: "Austriaga võrreldes nad on natuke väiksem võistkond. Jooksevad kõvasti, nagu pöörased," vahendab Taltsi sõnu ERR Sport.
"Mäng tuleb kiire ja - kuidas nüüd öeldakse - võib ka suht-koht rabe tulla, sest vastane on hästi agressiivne ja entusiastlik ja üritab oma lühikese satsi juures ülikiiret mängu mängida ja meie peame üritama seda natuke maha suruda," rääkis peatreener Sokk pea identset juttu.
"Seal on neli meest, kes on järjest ühtlase statistikaga häid mänge teinud ja nad saavad ka meeletult suure mängukoormuse."
Kuidas nüüd õelda viisakalt.....rahuldab ainult +30'ne võit, aga millegipärast tundub, et läheb jälle vägistamiseks seal ja midagi ilusat ei näe.
Eks näis siis, Edu!
"Mäng tuleb kiire ja - kuidas nüüd öeldakse - võib ka suht-koht rabe tulla, sest vastane on hästi agressiivne ja entusiastlik ja üritab oma lühikese satsi juures ülikiiret mängu mängida ja meie peame üritama seda natuke maha suruda," rääkis peatreener Sokk pea identset juttu.
"Seal on neli meest, kes on järjest ühtlase statistikaga häid mänge teinud ja nad saavad ka meeletult suure mängukoormuse."
Kuidas nüüd õelda viisakalt.....rahuldab ainult +30'ne võit, aga millegipärast tundub, et läheb jälle vägistamiseks seal ja midagi ilusat ei näe.
Eks näis siis, Edu!
Alex kirjutas:Hommse vastase kohta: "Austriaga võrreldes nad on natuke väiksem võistkond. Jooksevad kõvasti, nagu pöörased," vahendab Taltsi sõnu ERR Sport.
Eks näis siis, Edu!
Täna siis ülekanne ETV pealt, kes veel ei tea.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
no vähemalt visati normaalselt punkte.Ainult kaitses ei saada enam hakkama see aasta.
Kas tänast mängu ka netist näeb, mul ei võta otse.etv pilti ette!
http://otse.err.ee/otse/etvmining531 kirjutas:Kas tänast mängu ka netist näeb, mul ei võta otse.etv pilti ette!
Keerles on täielik katastroof ikka täna, Veideman päästab natuke.
Mis mõttega sa lahmid esimese veerandaja pealt? Eelmise mängu ajal kiruti ka Arbetit aga lõpu poole juba tänati jumalat, et ta mängis...Mr. Aff kirjutas:Keerles on täielik katastroof ikka täna, Veideman päästab natuke.
Kui me nüüd ka ei võida, siis ma ei tea, keda me üldse võidame...
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.