Footstar

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
Sigmar
Kasutaja
Postitusi: 524
Liitunud: 28 Dets 2008, 22:09

Footstar

Postitus Postitas Sigmar »

Tekstipõhine jalgpallimäng Planetarium Football Star ehk Footstar


Tegemist on aadressil http://www.footstar.org" onclick="window.open(this.href);return false; asuva tekstipõhise jalgpallimänguga, milles saad endale luua jalgpalluri või klubi mänedžeri. Mängimine võtab päevas kõige enam 5 minutit.

Mänedžeri roll mängus sarnaneb üldtuntud mängudele nagu Football Manager, Total Club Manager, Championship Manager. Oluline on värvata oma meeskonda reaalseid mängijaid, kuid saab mängida ka tehisintelektist mängijatega. Mänedžeril on võimalik määrata taktikaid, treeninguid, mängukoosseise jne. Mängitada oma mängijaid on võimalik kord nädalas. Näituseks on mängus olemas Eesti liiga, kus mõni klubi ei oma veel inimesest mänedžeri. Muidugi tuleb lisada, et manedžeriks saada, tuleb õhendada oma rahakotti!

Vahest mängu põnevam osa on mängida jalgpallurina. Pallurit luues antakse võimalus valida oma eelistatud positsioon. Seejärel on võimalik otsida endale mängumaailmast klubi. Kuna mängu alustatakse puhtalt lehelt, siis alguses on võimalik saada üksnes U18 meeskonda. Aja jooksul on loomulikult võimalik ennast üles töötada ning rihtida ka esindusmeeskonna suunas. Lisaks klubimängudele on väga hea arengu puhul võimalik pääseda Eesti koondise erinevatesse astmetesse – U18, U21 ja esindumeeskond. Kuna Eestis puudubki vastav hulk mängijaid, et Eestlased saaksid mängida esindusmeeskonnas, siis võibolla just sina oled see, kellel on võimalik kõik see muuta ja tuua Eestile võimalus minna mänmgima World Cupile, kõik selleks on vaja ainlt registeerida, teha mängija ja kasutada tiimitreeninguid ja kuulata, mida räägivad kogenud mängijad.

Mängust parema ülevaate saamiseks soovitan vaadata tutvustavat videot, mis kirjeldab põgusalt ära olulisemad kohad mängus: