Aivar võiks tõesti täna Nelsonit rohkem mängitada Tamme asemel.
Mäng siiamaani ilus olnud ja Tartut hoidnud elus vaid Lepiku tabavad kolmesed. Loodame,et Kalev kolmanda alguses oma edu veelgi suurendab
Go Cramo! kirjutas:Aivar võiks tõesti täna Nelsonit rohkem mängitada Tamme asemel.
Mäng siiamaani ilus olnud ja Tartut hoidnud elus vaid Lepiku tabavad kolmesed. Loodame,et Kalev kolmanda alguses oma edu veelgi suurendab
kirutakse siin neid Leedu mänge ja Leedu kohtunikke. No ma ei tea, ehk kodus ongi midagi. Aga tase on neil võrreldes meie omadega hoopis teine. Veerandfinaale vaadates oli kohe hea vaadata, kui korrektselt ja head liini hoides vilistatakse. See, mis täna toimub on ikka KOHUTAV! Mitte, et kohtunikud hoiaksid ühe meeskonna poole. Kaugel sellest. Aga kõige hullem on, et seal ei tea kunagi oodata millal see vile törtsub või millal törtsumata jätab. Korra võetakse väiksem puude ära, teinekord lastakse korvi all teha judovõtteid ja pole midagi. Täiesti etteaimamatu vile. Ja väga ebakindel. Kuigi peaksid olema suht parimate hulgast kohtunikud seal.
nojah kirjutas:kirutakse siin neid Leedu mänge ja Leedu kohtunikke. No ma ei tea, ehk kodus ongi midagi. Aga tase on neil võrreldes meie omadega hoopis teine. Veerandfinaale vaadates oli kohe hea vaadata, kui korrektselt ja head liini hoides vilistatakse. See, mis täna toimub on ikka KOHUTAV! Mitte, et kohtunikud hoiaksid ühe meeskonna poole. Kaugel sellest. Aga kõige hullem on, et seal ei tea kunagi oodata millal see vile törtsub või millal törtsumata jätab. Korra võetakse väiksem puude ära, teinekord lastakse korvi all teha judovõtteid ja pole midagi. Täiesti etteaimamatu vile. Ja väga ebakindel. Kuigi peaksid olema suht parimate hulgast kohtunikud seal.
oligi võit ju juba ammu käes... ise munatakse praegu maha. Tehti 10p edu sisse ja siis arvati, et on käes ja lasti jalg sirgeks. Ma ütleks, et väga paras, kui selle mängu peksa saavad. Kohtunikke siin ma ei süüdista, need panevad mõlemale poole nii et anna olla. Lihtsalt väga kehv partii.