Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Miks lühikesed pika vastu pukis kiiremini viga ära ei tee? Juba esimene poolaeg torkas see silma.
Sokule oleks vaja kiiresti paar minti puhkust leida, et lõpuni ära panna!
Varrak on vist foorumit vahepeal lugemas käinud. Peale 3 kuud otsimist jõudis mees järeldusele, et Tanel Sokku suurim kasutegur avaldub mängujuhi kohapeal
5+ Alarpoiss
5+ Alarpoiss
Ei tohi Millaget väljakule saata.GWallace kirjutas:Sokule oleks vaja kiiresti paar minti puhkust leida, et lõpuni ära panna!
Keegi peab tulema...ja Gibsonit esimest korda panna viimastel minutitel ka riskantne.vaim564 kirjutas: Ei tohi Millaget väljakule saata.
-
- Kasutaja
Ega kui Millage selliseid tipptasemel esitusi jätkab, siis polegi mõtet Gibsonit üldse mängu panna!Kris kirjutas:Keegi peab tulema...ja Gibsonit esimest korda panna viimastel minutitel ka riskantne.vaim564 kirjutas: Ei tohi Millaget väljakule saata.
Ei vaidle üldse vastu, et Millagelt kehva mäng, ja kasutaks isegi Gibsonit tema asemel. Sellega täiesti nõus.
Millage'le peaks jalaga tagumikku niipea kui võimalik, vean kihla, et see hasbeen mängib kuskil islandi II liigas järgmine aasta.
Tal ei õnnestu miski täna.
Millage mängu ja -11Kris kirjutas:Tal ei õnnestu miski täna.
Pigem külm Gibson, kui red-hot Millage. Ei mõista siiamaani, miks teda hoitakse kui si**a pilpa peal.
Kes on nii tark, et teeb mulle selgeks: Kuidas on võimalik, et ca 30% vastaste rünnakutel jääb Sokk, Veidemann või Arbet Kuligi vastu kaitses????
No kui selle mängu kaotame siis võite tänada Varrakut. Kui selline idu treeneripingil siis ei hakka need võidud stabiilselt tulema ka.
Parem mingu Cramo pankrotti, kui et veel üks hooaeg Varraku juhitud absurdset kaost Millage-suguste affidega.
Ei saa mina ka sellest liigsest switching´ust aru. Selline liigne aktiivsus toob rohkem kahju kui kasu.michaelEP kirjutas:Kes on nii tark, et teeb mulle selgeks: Kuidas on võimalik, et ca 30% vastaste rünnakutel jääb Sokk, Veidemann või Arbet Kuligi vastu kaitses????