jyrgen kirjutas:jajah hakka rääkima, et atso parim kohtunik eestis jne.. minu meelest atso kõige hullem kalevi kohtunik..
Räägi mulle siis kes on kõige asjalikum kohtunik eestis? Atso on ainuke kes natukenegi asja jagab.
igaüks on atsost parem eestis, viimased mängud on isegi ok olnud tema poolt... aga vahepeal oli ikka nii et anna abi..
Keegi kalevi fänn tegi hooaja alguses kalevi mängust klippi, kus atso oli selgelt mingi 3-4 prohmakat teinud ja korvpalli liidust oli talle vastus tulnud, et Atso on jumal... ja ta isegi ei tahtnud et atsolt võetakse mingi litsents ära või nii..
krt Kalevil on meest vaja nimega William Sharp, kes võitleb laua eest alati ja saab neid ka väga palju.Kalrevi mehed ei võitle üldse ja jälgivad palli lendu Aski vastu kaotasime oma laua 15-6. tra nõnda ei saagi võita ja pallikaotusi ka miljon
jyrgen kirjutas:jajah hakka rääkima, et atso parim kohtunik eestis jne.. minu meelest atso kõige hullem kalevi kohtunik..
Räägi mulle siis kes on kõige asjalikum kohtunik eestis? Atso on ainuke kes natukenegi asja jagab.
igaüks on atsost parem eestis, viimased mängud on isegi ok olnud tema poolt... aga vahepeal oli ikka nii et anna abi..
Keegi kalevi fänn tegi hooaja alguses kalevi mängust klippi, kus atso oli selgelt mingi 3-4 prohmakat teinud ja korvpalli liidust oli talle vastus tulnud, et Atso on jumal... ja ta isegi ei tahtnud et atsolt võetakse mingi litsents ära või nii..
Sina oled kindlasti see kõige targem kes ytleb kas atso on hia või halb kohtunik
gametime kirjutas:Eriti nukker on aga see, et tegelikult on Kalevil head söötjad. Miks aga nii vähe resultatiivset sööte on - seetõttu, et pall ei liigu.
resultatiivseid sööte loetakse ju nii, et kui mängija teeb põrkatuse ära ja viskab korvi, siis söötu ei anta.. ainult siis kui söödad ja kohe viskab või laseb donki või nii..