BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock [24.märts](BBL 1. veerandfinaal)
-
- Kasutaja
Hästi Kangur!
E:Tra ikka said pähe:mad:
E:Tra ikka said pähe:mad:
Viimati muutis Kaitsefänn, 24 Mär 2009, 20:53, muudetud 1 kord kokku.
Njah, Tartu tase...sügavast alaväärsuskompleksist kantud meeleheitlik ürgne viha Tallinna vastu, mis väljendub ka Rocki meeskonna eriti Teini mängus, aga puudub kahjuks absoluutselt Rocki teistes mängudes sel aastal, eriti Zalgirise vastuTartust kirjutas:Noh v*ttupea saite maakatelt kotti jah (see suunatud aint temale, teiste vastu pole midagi.), häbi niisuur, onju? Tulge Tartusse raiped, Tulge Tartusse!!!!!!! Loodetavasti näen ka sind s*tta seal. Ülejäänutele aitäh, hea mäng oli. Tartus lõpetame selle jama ära...KalevForever kirjutas:Igatahes poisid,tna on vaja maakatele koht kätte näidata!
Aitäh!(Veame, et see post on 5 mintsa pärast siit läinud).
Jumala eest, viimast korda, mul ei ole Tallinna vastu midagi, eks? Kas ma mainisin seal Tallinna kohta midagi halvasti, on nii? Kui leiad midagi, siis räägi. Kas seal paistab mingi kadedus välja? Kui jah, siis saada priva, eks. Mu viha on suunatud ühe kasutaja vastu ning see on kõik. Muudan veidi viisakamaks selle asja siis...Mr. Aff kirjutas:Njah, Tartu tase...sügavast alaväärsuskompleksist kantud meeleheitlik ürgne viha Tallinna vastu, mis väljendub ka Rocki meeskonna eriti Teini mängus, aga puudub kahjuks absoluutselt Rocki teistes mängudes sel aastal, eriti Zalgirise vastuTartust kirjutas:Noh v*ttupea saite maakatelt kotti jah (see suunatud aint temale, teiste vastu pole midagi.), häbi niisuur, onju? Tulge Tartusse raiped, Tulge Tartusse!!!!!!! Loodetavasti näen ka sind s*tta seal. Ülejäänutele aitäh, hea mäng oli. Tartus lõpetame selle jama ära...KalevForever kirjutas:Igatahes poisid,tna on vaja maakatele koht kätte näidata!
Viimati muutis Tartust, 24 Mär 2009, 21:02, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
-
- Kasutaja
No mina arvan ,et sellega võime siis Balti Liigale joone alla tõmmata ja kahjuks tuleb tõteda ,et oleme ikkagi sitad võrreldes Rockiga ja siin peaks nii juhtkond kui ka treener tegema omad järeldused ,et miks kõik nii lõppes,just nimelt lõppes ,sest Tartus saame me üle kurgi selles pole kahtlustgi.Kahju lihtsalt ,et see nii läks või oli siin asi lihtsalt selles ,et meeskonnas tekkis peale seda nappi mitte edasi pääsemist FinalFouri psühhiline tõrge ,mis paraku kandus tänasesse mängu.
-
- Kasutaja
Tna selgus aint see et maakad oskavad korvpalli mängida Kalevi vastu.Kui Rock Final fouri peaks saama siis on ju teada et välismaal teiste klubide vastu pole neil midagi panna.See ei ole muidugi mingi õigustus sellele kui Kalev ise Rocki sugusest meeskonnast jagu ei saaa.Ropendada on maakohtades alati osatud;)Tartust kirjutas:Noh v*ttupea saite maakatelt kotti jah (see suunatud aint temale, teiste vastu pole midagi.), häbi niisuur, onju? Tulge Tartusse raiped, Tulge Tartusse(n.ö Külla)!!!!!!! Loodetavasti näen ka sind s*tta seal. Ülejäänutele aitäh, hea mäng oli. Tartus lõpetame selle jama ära...KalevForever kirjutas:Igatahes poisid,tna on vaja maakatele koht kätte näidata!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Rahu! Otsustav mäng peetakse laupäeval !
Paluks Rocki fännidel nüüd mitte märjaks minna Tallinnas saadud võidu pärast
Sanikidze oli põhjus miks Kalev kaotas ja masendav vv tabavus % samuti.
Eriti Lyde oli mannetu täna vabakatel.
Linehan oli täna ka hea. Savi need ässad ja muud visked. Tema teeb kaitses oma töö ära ja on vägagi vajalik Kalevil.
Ikkagi, Beard ja Doronin vigadega väljas. Tein ja Talts nelja veaga - selge, et nad peavad tagasi hoidma ennast ja ikka ei suudeta võita. Edu Kalevile laupäevaseks mänguks!
Paluks Rocki fännidel nüüd mitte märjaks minna Tallinnas saadud võidu pärast
Sanikidze oli põhjus miks Kalev kaotas ja masendav vv tabavus % samuti.
Eriti Lyde oli mannetu täna vabakatel.
Linehan oli täna ka hea. Savi need ässad ja muud visked. Tema teeb kaitses oma töö ära ja on vägagi vajalik Kalevil.
Ikkagi, Beard ja Doronin vigadega väljas. Tein ja Talts nelja veaga - selge, et nad peavad tagasi hoidma ennast ja ikka ei suudeta võita. Edu Kalevile laupäevaseks mänguks!
Fear the prophet!
Kusjuures minu teada mina Mining, Hendrik ja vblaa mõned tundmatud veel, on ainsad Rocki fännd siin vist. Sorry, kelle ma ära unustasin. See oli minult esimene natukene ründavam post ning kui see tõsiselt solvas, siis sorry, võin ka ta maha võtta. Muidu hea mäng oli ning edu teile Laupäevaks. Las see Spartaklane avaldab oma arvamust, mis vahet seal on Greystone? Muidu tore mäng ning pika peale hea esitus kah. Lisaks veel seda, et kui me top 6 oleme, siis ilmselt ei mängi aint Kalevi vastu hästi, vaid tuleb ka mujalt võite.zero0 kirjutas:Näe, lootsin juba, et kaotusel on positiivne külg ka - kallid foorumikaaslased ehk lõpetavad Rocki fännide sõimamise ja maakateks nimetamise - kuid kahjuks seda ei juhtunud.
Muidu osad Rocki fännid ei ole ise ka siin väga viisakad.
Viimati muutis Tartust, 24 Mär 2009, 21:14, muudetud 1 kord kokku.
(Y)