Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?
http://etvsport.ee/index.php?0554645
järgmisest hooajast siis.
järgmisest hooajast siis.
otsisin siis mõned mängijad ka kes võiks siis sobida nii umbes 215 pikk ja 120kg rasked umbes esimene võimalus Taani keskmängija Michael Andersen kuigi ta pikkus 213 cm siis enam vähem ikka teine mees Ungari keskmängija Marton Bader kuigi ta on ka 212 cm pikk aga enam vähem võiks olla ju Horvaatia Tsenter Mate Skelin väga hea laua mees on just seda teda läheks Kalevil vaja.
Krdi kahju, et Burlacu ja Johnson ei jätka rsk :@
Aga teate mis on positiivne? Ma lugesin ühes uudises, et Kullamäe süda pealinna perekonna juurde. Et siis on lootust, et ehk Kullamäe tuleb kalevisse?
Aga teate mis on positiivne? Ma lugesin ühes uudises, et Kullamäe süda pealinna perekonna juurde. Et siis on lootust, et ehk Kullamäe tuleb kalevisse?
Viimati muutis greystone, 31 Mai 2007, 12:28, muudetud 1 kord kokku.
Burlacu ja Johnsoniga on jah see teema, et kahjux on nad liiga ebastabliilsed. Et üks mäng Johnson viskab sisse, teine mäng ei viska ühtegi. Aga Burlacu muidugi ründes on väga hea, aga kaitses muidugi täiesti null. Loodame et Kalev leiab kedagi paremat järgmiseks hooajaks. minu arust võiks Williamsi ja Frieri tagasi tuua nende asemele. Oleks väga kõva meeskond...
Uurisin ise ka neid tsentri võimalusi ja leidsin paar päris huvitavat kandidaati.
1. Todor Gecevski, 209cm, hetke klubi on Zadar (CRO). Mehe keskmine on 14.7p ja 9.5 lauda.
On mänginud Itaalia ja Saksa liigades. ASK staar Curtis Millage tuli täpselt samast liigast. Makedoonia koondislane, eelmine aasta viskas koondis eest 17.5p ja võttis maha 7.0 lauda. Minu meelest oleks hetke parim kandidaat.
2. Jure Lalic, 211cm, hetke klubi samuti Zadar (CRO). Mehe keskmine on 11p ja 3 lauda. Mees on alles 21 aastane. Lauas võib paraku nõrgaks jääda.
3.Milos Paravinja, 212cm, hetke klubi Slovan. Mängis enne seda Bonnis ja Buducnostis.
4. Mirza Begic, 216cm, hetke klubi Slovan. On mänginud VidiVicis ja Air AV. 22 aastane, võib samuti lauas nõrgaks jääda.
Minu hetke favoriit oleks Gecevski.
1. Todor Gecevski, 209cm, hetke klubi on Zadar (CRO). Mehe keskmine on 14.7p ja 9.5 lauda.
On mänginud Itaalia ja Saksa liigades. ASK staar Curtis Millage tuli täpselt samast liigast. Makedoonia koondislane, eelmine aasta viskas koondis eest 17.5p ja võttis maha 7.0 lauda. Minu meelest oleks hetke parim kandidaat.
2. Jure Lalic, 211cm, hetke klubi samuti Zadar (CRO). Mehe keskmine on 11p ja 3 lauda. Mees on alles 21 aastane. Lauas võib paraku nõrgaks jääda.
3.Milos Paravinja, 212cm, hetke klubi Slovan. Mängis enne seda Bonnis ja Buducnostis.
4. Mirza Begic, 216cm, hetke klubi Slovan. On mänginud VidiVicis ja Air AV. 22 aastane, võib samuti lauas nõrgaks jääda.
Minu hetke favoriit oleks Gecevski.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
-
- Kasutaja