Miks sa arvad, et Hispaania ja Itaalia esiliigade palgad on sarnased Eesti liiga omadele? Sealne elatustase on ju märkimisväärselt kõrgem kui Eestis. Eks palk sõltub muidugi ka konkreetsest mängijast, aga kui näiteks Veideman siirdus Itaaliasse, siis ta sissetulek sisuliselt kahekordistus. Ja ta ei teeninud kehvasti ka Cramos. Tema töötasu ületas siin mitmekordselt Eesti keskmist. Eesti-siseselt kõigub eestlasest mängijate palganumber väga suures ulatuses. Aga selleks, et teenida mitmekordset Eesti keskmist palka, ei pea tingimata mängima Cramos.sveiks kirjutas:Millised on Hispaania ja Itaalia esiliiga palgad? Ma eeldan, et mitte Eesti liigast suuremad. Varraku juurde Alytusesse oleks vast huvitav variant olnud jah. Samas ma ei näe, et Olmre näol meeletu talent kaotsi oleks läinud, kui ikka huvi pole, siis vägisi Kanguri või Dorbeku sarnaselt uuele tasemele ei jõua. Edu edasistes tegemistes ja ma arvan, et on tore kui inimene ei hakka vastu tahtmist korvpalli Meistriliiga tasemel punnima, sest raha saab muu tööga võrreldes üsna lihtsalt mingi eluperioodi jooksul.
Olmre puhul ei pruukinud tegemist olla tohutu talendiga selles mõttes, et ta oleks Euroliiga või Eurocupi tasemele välja jõudnud. Ta oli siiski oluliselt kõrgema individuaalse meisterlikkusega mängija kui näiteks Martin Dorbek või Martin Paasoja ja tal olid kõik eeldused selleks, et teha pikk karjäär Euroopa keskmise tasemega liigades. Ta oli domineeriv mängija Eesti- ja Balti liigas, tegi juba väga noores eas märkimisväärseid etteasteid VTBs ja oli arvestatav jõud Eesti koondises selle lühikese aja jooksul, mil ta sinna kuulus. Eesti korvpalli jaoks on tegemist suure kaotusega. Meil pole kunagi olnud palju seda tüüpi mängijaid, kel on nahaalsust ja oskusi mäng enda peale võtta ja ära teha.