Eesti koondis.
- kalevcramo
- Kasutaja
- kalevcramo
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
19:00 hakkab minu teada. Basketi kodulehel oli olemas kõikide mängude ajad. Ja live-ülekanne peaks toimima jah
Viimati muutis Kalev4ever, 22 Juul 2009, 14:47, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
- kalevcramo
- Kasutaja
kas see nende mingi rahvuslik asi ei ole äkki või? maitea minuarust selliste asjade üle kohapeal küll ilus naerda polejyrgen kirjutas:nende üle naermine oleks häbistmine ? Kui ma täna mängule läheks, siis ma küll naerakskalevcramo kirjutas:peaasi et Eesti publik ennast ei häbista ja nende üle naerma ei hakka...
-
- Kasutaja
Noo ,aga mis sa teed kui lihtsalt on naljakas:Dkalevcramo kirjutas:kas see nende mingi rahvuslik asi ei ole äkki või? maitea minuarust selliste asjade üle kohapeal küll ilus naerda polejyrgen kirjutas:nende üle naermine oleks häbistmine ? Kui ma täna mängule läheks, siis ma küll naerakskalevcramo kirjutas:peaasi et Eesti publik ennast ei häbista ja nende üle naerma ei hakka...
- kalevcramo
- Kasutaja
nojah seda küll, aga ma leian et teiste Kultuuri pole ka mõtet naeruvääristada.
...Tall Blacks ehk Uus-Meremaa meeste korvpallikoondis toob killukese oma kultuuri Eestisse kaasa. Nimelt esitavad nad enne mängu maoori sõjatantsu Haka.
Haka puhul on tegu väljakutsega vaenlasele. Haka on omane ainult Uus-Meremaale ning enamik sealseid spordivõistkondi esitavad seda enne mängu ning suhtuvad sellesse suure austusega...
ka meie võiks oma kultuursust üles näidata ju ja suhtuda austusega
...Tall Blacks ehk Uus-Meremaa meeste korvpallikoondis toob killukese oma kultuuri Eestisse kaasa. Nimelt esitavad nad enne mängu maoori sõjatantsu Haka.
Haka puhul on tegu väljakutsega vaenlasele. Haka on omane ainult Uus-Meremaale ning enamik sealseid spordivõistkondi esitavad seda enne mängu ning suhtuvad sellesse suure austusega...
ka meie võiks oma kultuursust üles näidata ju ja suhtuda austusega
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
http://www.basket.ee/online/reporter.html
mäng siis ....Juba käib ilge kobistamine ainult mööda visked.
mäng siis ....Juba käib ilge kobistamine ainult mööda visked.