Ookeani tagune liiga (NBA)

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Egert »

Kes eile Houston-Miami teist poolaega ei näinud, soovita vaadata.
LeBron James with 32 second-half points in the Heat win. Second-most in his NBA career. (34 vs. UTA, Nov 16, 2007).
That = 45.8 PER. RT @CoupNBA Last 5 minutes, +/- 5 points: LeBron is a +18, 14 pts on 4-of-6 FG, 5-of-6 FT with 5 ast and 0 TO in 15 min.
At this point, if you think someone other than LeBron is the best player in the NBA, you know absolutely nothing about BB...
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

Poleks Thunderis Westbrooki oleks Duranti näitajad paremad kui LeBronil. Kahjuks siiski on Westbrook Thunderis ja tänu sellele ei saa ka Durant seal lõpu hetkedel särada.
Pilt

Pilt
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

nub4you kirjutas:Poleks Thunderis Westbrooki oleks Duranti näitajad paremad kui LeBronil. Kahjuks siiski on Westbrook Thunderis ja tänu sellele ei saa ka Durant seal lõpu hetkedel särada.

No kahtluseta on James siiski parim korvpallur maailmas (just unviersaalses "MVP" mõttes). Skoorimehena võib Durant isegi parem olla, aga ülejäänud elementides ei ole Jamesile tast vastast. Lisaks suudab James väljakul katta kohti 1-4(5) - seda nii rünnakul kui kaitses.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

nub4you kirjutas:Poleks Thunderis Westbrooki oleks Duranti näitajad paremad kui LeBronil. Kahjuks siiski on Westbrook Thunderis ja tänu sellele ei saa ka Durant seal lõpu hetkedel särada.
Oot, mis sa nüüd väita üritad? Kui Westbricki poleks, siis Durant paneks 30ppg, 10reb ja 10ast mängus? Midagi nii lolli pole ammu kuulnud. Poleks LeBroni liigas, võidaks KD äkki MVP ka. Sama loogiline järeldus.
Thunderi mänge sa ka vist eriti näinud ei ole (kes teab, kas üldse NBA-d vaatad). KD on alati OKC-l prioriteet number üks mängu lõpuhetkedel. Westbrook keerab mängud nässu tavaliselt juba varem.
So far, LeBron's shooting like Ray, rebounding like Dwight and taking care of the ball like never before.
http://espn.go.com/blog/truehoop/miamih ... bron-james" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

NBA-d jälgin, Thunderi mänge jälgin ka, aga mitte just väga tihti. No on westbrook ka mängulõppe oma lollide visetega nässu keeranud. Lauapallides on suht-koht võrdsed, sööta tõsi, oskab LeBron paremini, vaheltlõikeid võtab LeBron paremini ning blockides on ka suht võrdsed imo. Kui kõik kokku võtta siis on tõesti James praeguse hetke parim mees, aga Durantil aega oma oskusi arendada küllaga veel.

Aga Egert, pole vaja toppida oma tsitaate LeBroni kohta koguaeg. Ma täiesti kindel, et kõik kes sellest huvituvad, suudavad selle ise ka üles otsida.
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
eestikana
Kasutaja

Postitus Postitas eestikana »

James on ülikõva mängumees, kuulub minu viie lemmiku sekka kindlasti, aga...

vähemalt minu arust ei ole temas seda miskit, seda staatuslikku üleolekut, seda miskit mis paneks ka Räikkoneni ahhetama. Paneb küll vägevaid alley-oope, jõhkraid dunke, raskeid kolmeseid...aga...tal ei ole seda nahhaalsust, et olla selliste nimede kõrval nagu Jordan, Rodman, Shaq ja praegu kõige rohkem sinna poole tüürivad Bryant ja Garnett. Buzzer beaterid näitavad seda hästi. LeBron paneb ka vahest mõne ära, kuid tavaliselt söödab sõbrale(teeb ka õigesti, et söödab vabamale mängijale), aga kuidas nüüd öelda...vahest õigesti käitumine ei õigusta ennast ära. Sest mäletatakse ikka neid kordi, kui sa üle kahe vastase viimasel sekundil kolmese tuimalt ära kottisid ja käed taeva poole tõstsid.

Aga kui reaalselt mõelda, siis paari aasta pärast valitseb ta Nba-d totaalselt. Jah, Durant on küll ka veel keegi, kuid LeBroni kõrval mitte.

Ärge nüüd teised Jamesi fännid viha pidage, see on puhtalt minu arvamus.

Ei läinud eriti teemasse, kuid lihtsalt pidasin vajalikuks oma mõtteid väljendada :D
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

eestikana kirjutas:James on ülikõva mängumees, kuulub minu viie lemmiku sekka kindlasti, aga...

vähemalt minu arust ei ole temas seda miskit, seda staatuslikku üleolekut, seda miskit mis paneks ka Räikkoneni ahhetama. Paneb küll vägevaid alley-oope, jõhkraid dunke, raskeid kolmeseid...aga...tal ei ole seda nahhaalsust, et olla selliste nimede kõrval nagu Jordan, Rodman, Shaq ja praegu kõige rohkem sinna poole tüürivad Bryant ja Garnett. Buzzer beaterid näitavad seda hästi. LeBron paneb ka vahest mõne ära, kuid tavaliselt söödab sõbrale(teeb ka õigesti, et söödab vabamale mängijale), aga kuidas nüüd öelda...vahest õigesti käitumine ei õigusta ennast ära. Sest mäletatakse ikka neid kordi, kui sa üle kahe vastase viimasel sekundil kolmese tuimalt ära kottisid ja käed taeva poole tõstsid.

Aga kui reaalselt mõelda, siis paari aasta pärast valitseb ta Nba-d totaalselt. Jah, Durant on küll ka veel keegi, kuid LeBroni kõrval mitte.

Ärge nüüd teised Jamesi fännid viha pidage, see on puhtalt minu arvamus.

Ei läinud eriti teemasse, kuid lihtsalt pidasin vajalikuks oma mõtteid väljendada :D
Aga miks peakski vihkama selle arvamuse pärast? Kõik on õigesti öeldud. LeBron ongi rohkem Magicu tüüpi meeskonnamängija, kes ise üritamise asemel üritab leida parima valiku meeskonna jaoks. Võtta kas või selle hooaja alguse mängus Denveri vastu, kus söötis ise korvile minnes nurka Rayle. Samas kaks mängu tagasi Hawksi vastu pani ise viimastel sekunditel otsustava viske ning ka eile tegi hullu neljanda veerandaja ja viis meeskonna 18 sekundit enne lõppu ette. Kõik viskeprotsendid neljandal veerandajal on tal paremad, kui nendel, kes iga mäng ise punnitavad, ei näe muretsemiseks põhjust.
Viimati muutis Egert, 13 Nov 2012, 18:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas raido41 »

Ma ei ole just kõige suurem LeBroni fänn aga minu arust ei ole küsimustki, et hetkel on ta parim mängumees. Miamis on küll paremad mängumehed ja kergem kindlasti mängida aga kaitses ja lauas on LeBron ikkagi klass omaette.

nub4you, oskusi ei saa ainult NBA.com statsi põhjal hinnata. LeBron on palju parem kaitsemees. NBA All-Defensive Team ei pääsete niisama.
nub4you kirjutas:Aga Egert, pole vaja toppida oma tsitaate LeBroni kohta koguaeg. Ma täiesti kindel, et kõik kes sellest huvituvad, suudavad selle ise ka üles otsida.
Kas ma olen ainuke, kes toetab seda lähenemist, et meeskonna fännid postitavad oma meeskonnast informatsiooni. Palju huvitavam on lugeda postitusi vastava meeskonna fännidelt oma meeskonna suunas. Nagu me mavsiga räägime Mavericksist, Heati omad Heatist, New Yorki omade Knicksist jne jne. Jah, tihtipeale ei ole vb nii neutraalsed postitused aga mis seal ikka. Parem ikka kui lugeda kellegi postitust, kes vb on hooaja jooksul näinud ainult üksikut selle meeskonna mängu.
Pilt
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Ma ei väida, et Durant oleks parem kui LeBron, muidugi on LeBron praegust parim NBA-s just selle tõttu, et ta on kõigis valdkondades väga hea. Oskab skoorida, oskab lauda võtta, oskab sööta, oskab kaitsta. Oma positsiooni kohta on ta väga hea mängujuht. Pigem mõtlesin seda, et Durantis on potensiaali saada ka väga heaks, kas just nii heaks kui LeBron on, kuid siiski väga heaks. LeBroni sugust mängijat pole NBA-s varem nähtud, imo on LeBron isegi Jordanist parem. Paljud lükkavad selle juttu tagasi, aga mina oma arvamust ei muuda, Jordan oli omalajal fenomenaalne nähtus ning selle tõttu LeBronit võib-olla nii fenomenaalseks mängjaks ei peetagi, et Jordani taoline mees on varem NBA-s mänginud.
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas raido41 »

nub4you kirjutas:Ma ei väida, et Durant oleks parem kui LeBron, muidugi on LeBron praegust parim NBA-s just selle tõttu, et ta on kõigis valdkondades väga hea. Oskab skoorida, oskab lauda võtta, oskab sööta, oskab kaitsta. Oma positsiooni kohta on ta väga hea mängujuht. Pigem mõtlesin seda, et Durantis on potensiaali saada ka väga heaks, kas just nii heaks kui LeBron on, kuid siiski väga heaks. LeBroni sugust mängijat pole NBA-s varem nähtud, imo on LeBron isegi Jordanist parem. Paljud lükkavad selle juttu tagasi, aga mina oma arvamust ei muuda, Jordan oli omalajal fenomenaalne nähtus ning selle tõttu LeBronit võib-olla nii fenomenaalseks mängjaks ei peetagi, et Jordani taoline mees on varem NBA-s mänginud.
Kuule otsusta ära mis seisukoha sa võtad. Ei ole mõtet paari postituse pärast juba hoopis teist seisukohta esindada. Mingi väite esitad, siis võta ennast kokku ja kaitse ka seda või tunnista eksimust.
Pilt
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

Kui ma veel mõned aastad tagasi ei olnud kindel, kas Lebron on parim mängumees, siis nüüd on asi üsna üheselt mõistetavalt selge. Lebroni jaoks oli üsna saatuslik finaalseeria Dallase vastu ja sellele järgnenud suvi, kus mees väidetavalt ka mõtlemise korda sai. Ehk omavahel said kokku uskumatu füüsiline võimekus, andekus, töökus ... lisame sinna juurde ka mentaalse poole - mille üle me vaidleme, tegemist on ideaalse korvpalluriga. Väidetavalt pidi James ka meeskonnas kõva noorte koolitaja olema, nõuab endalt ja teistelt trennis maksimumi, jagab kiitus ja õpetussõnu jne

On completely other note: Sixers on hooaega alustanud üsna nii, nagu eeldasin. Eeldatavalt tugevama Knicksi vastu on korjatud 2 kaotust (viimati ka Bucksi vastu). Võidetud on Bostonit, Hornetsit, Raptorsit ja Nuggetsit

Hea meel on näha, et Jrue Holiday on kindel All-Star materjal, peab ainult teatud tasakaalu oma mängus leidma. Bucksi vastu kõmmutas ka 25 sanga, vist 9 söötu aga samas patustas 8 pallikaotusega (peaks minuandmetel üldse pallikaotuste statsis liigas esimene olema). Minu üks lemmik mängijaid Thaddeus YOung on samuti hästi alustanud.

Ehk kui hooaja eel oli suurim hirm, kuidas saab Sixers hakkama ilma Bynumita, siis nüüd on näha, et saavad täitsa normaalselt.
Kasutaja avatar
tonii
Kasutaja

Postitus Postitas tonii »

raido41 kirjutas:
nub4you kirjutas:Ma ei väida, et Durant oleks parem kui LeBron, muidugi on LeBron praegust parim NBA-s just selle tõttu, et ta on kõigis valdkondades väga hea. Oskab skoorida, oskab lauda võtta, oskab sööta, oskab kaitsta. Oma positsiooni kohta on ta väga hea mängujuht. Pigem mõtlesin seda, et Durantis on potensiaali saada ka väga heaks, kas just nii heaks kui LeBron on, kuid siiski väga heaks. LeBroni sugust mängijat pole NBA-s varem nähtud, imo on LeBron isegi Jordanist parem. Paljud lükkavad selle juttu tagasi, aga mina oma arvamust ei muuda, Jordan oli omalajal fenomenaalne nähtus ning selle tõttu LeBronit võib-olla nii fenomenaalseks mängjaks ei peetagi, et Jordani taoline mees on varem NBA-s mänginud.
Kuule otsusta ära mis seisukoha sa võtad. Ei ole mõtet paari postituse pärast juba hoopis teist seisukohta esindada. Mingi väite esitad, siis võta ennast kokku ja kaitse ka seda või tunnista eksimust.
+1. Ühes postituses väidad sa, et Durant on parem kui Lebron, aga Westbrook rikub kõik ära ja järgmises postituses väidad sa, et Lebron on läbi aegada parim ja sh parem ka kui Jordan (sic!)
Kasutaja avatar
mavs
Kasutaja

Postitus Postitas mavs »

Lebron on jah praegu NBA valitseja ja seda just oma füüsise tõttu.

Durant on täiesti teist sorti mängija, pikk ja hea viskega kuid jalgade töö ja kiirus jäävad lebronist maha.
Krt, neid võrdluseid teete te iga aasta? Suht mõttetu tegelt.
Ma ei julgeks küll väita, et Lebron James paari aasta päras hullult nba-d valitseb. Mina ise usun, et Thunder saadab Westbrooki minema ja toob mõne parema PG. Ise loodan Rose ja Duranti kunagi NBA-s ühes tiimis näha (Suht ulme tegelt, ma tean). Ja noh kui Rose sama kiiresti edasi areneb nagu oma MVP hooajal, siis on Lebronil üks päris suur konkurent juures :)

Ja Jordani, Lebroni jne võrdlemine on suht mõttetu minu arust, sest igaüks on mänginud erinevatel aegadel, kui rolli mängisid hoopis teistsugused faktorid. Üks fakt on aga selge ja seda ei muuda miski. Miami on kokku ostetud meeskond, mitte nagu legendaarne bulls.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Pilt
xrip55
Kasutaja

Postitus Postitas xrip55 »

All-Stare saab valida:

http://on.nba.com/2013AllStarVote" onclick="window.open(this.href);return false;

Enda valik: Howard, Griffin, Durant, Kobe, Westbrook ning Bynum, Lebron, Anthony, Irving, Rondo.

Westist on suht raske pikki valida.
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

xrip55 kirjutas:All-Stare saab valida:

http://on.nba.com/2013AllStarVote" onclick="window.open(this.href);return false;

Enda valik: Howard, Griffin, Durant, Kobe, Westbrook ning Bynum, Lebron, Anthony, Irving, Rondo.

Westist on suht raske pikki valida.
Ise valisin nii: Gallinari, Love, M.Gasol,Kobe, Rubio

Lebron, J-Smith, Garnett, D-Will, Rondo

Easti guardide valik on küll mannetu
Vasta