Bosh For The Win kirjutas:Me oleme juba tiitli võitnud, ja nii ka see aasta. Kõik teavad seda.
"Me oleme võitnud"?????
Räägi lähemalt oma seotusest Miami Heatiga, mis asjapulk seal oled, mängumees või taustajõud?
Bosh For The Win kirjutas:Me oleme juba tiitli võitnud, ja nii ka see aasta. Kõik teavad seda.
Mõistetav, miks osad inimesed kasutavad meie oma lemmik spordiklubist rääkides ja miks osad seda ei aktsepteeri aga kuidas saab kasutada sõna perekond (jah küll kaudses tähenduses)? Eriti meeskonna fännid, mille 80-90% liikmetest on tekkinud viimase kahe aasta jooksul. Tahad ehk selgitada, mida te koos peale foorumis postitamise ka teete? Mis ühiseid kohustusi, ressursse jne te siis ka jagate?Bosh For The Win kirjutas:Kõik Miami fännid on justkui üks kogukond ja pere.
Ma ei mõista viha.
raido41 kirjutas:Mõistetav, miks osad inimesed kasutavad meie oma lemmik spordiklubist rääkides ja miks osad seda ei aktsepteeri aga kuidas saab kasutada sõna perekond (jah küll kaudses tähenduses)? Eriti meeskonna fännid, mille 80-90% liikmetest on tekkinud viimase kahe aasta jooksul. Tahad ehk selgitada, mida te koos peale foorumis postitamise ka teete? Mis ühiseid kohustusi, ressursse jne te siis ka jagate?Bosh For The Win kirjutas:Kõik Miami fännid on justkui üks kogukond ja pere.
Ma ei mõista viha.
No bandwagonite kohta ma ei oska öelda, aga oma tuttavate Miami fännidega vaatame mänge koos (mitte iga mängu loomulikult) , jagame linke ,pilte, gif-e, kanname Lebroni või Wade'i tosse jne. Üldiselt see kogukonna ja pere mõte tuli sellest, et ma pole Miami fännide puhul tähele pannud mingeid hulle kraaklemisi ja sõnasõdasid nagu nt Cramo toetajate seas hetkel on. Minu arust võiksid kõik meist õppust võtta.michaelEP kirjutas:Ma diskuteeriks ka sõna üle fänn...90% Heati "fännide" puhul piirudub asi bänneri panekuga foorumisse, aasta jooksul vaadatakse 3-e Heati mängu, ja trennis pannakse selga särk "Wade"raido41 kirjutas:Mõistetav, miks osad inimesed kasutavad meie oma lemmik spordiklubist rääkides ja miks osad seda ei aktsepteeri aga kuidas saab kasutada sõna perekond (jah küll kaudses tähenduses)? Eriti meeskonna fännid, mille 80-90% liikmetest on tekkinud viimase kahe aasta jooksul. Tahad ehk selgitada, mida te koos peale foorumis postitamise ka teete? Mis ühiseid kohustusi, ressursse jne te siis ka jagate?Bosh For The Win kirjutas:Kõik Miami fännid on justkui üks kogukond ja pere.
Ma ei mõista viha.
nuff said. Hoia lippu kõrgel.No bandwagonite kohta ma ei oska öelda, aga oma tuttavate Miami fännidega vaatame mänge koos (mitte iga mängu loomulikult) , jagame linke ,pilte, gif-e, kanname Lebroni või Wade'i tosse jne. Üldiselt see kogukonna ja pere mõte tuli sellest, et ma pole Miami fännide puhul tähele pannud mingeid hulle kraaklemisi ja sõnasõdasid nagu nt Cramo toetajate seas hetkel on. Minu arust võiksid kõik meist õppust võtta.
Juba igatsesime sind.Bosh For The Win kirjutas:Me oleme juba tiitli võitnud, ja nii ka see aasta. Kõik teavad seda.
Õige tähelepanek küll, et eks jah fänn on küllaltki suhteline mõiste, seda ei saa just kergelt piiritleda. Seega eks diskuteerida võib aga ma usun, et ei ole seda enne paika saadud ja vaevalt ka meie omavahel selles osas kaugemale jõuame. Toetaja oleks vb olnud mõistlikum sõnakasutus.michaelEP kirjutas:Ma diskuteeriks ka sõna üle fänn...90% Heati "fännide" puhul piirudub asi bänneri panekuga foorumisse, aasta jooksul vaadatakse 3-e Heati mängu, ja trennis pannakse selga särk "Wade"
Hea võrdluskalevcramo kirjutas:naljaga pooleks võib öelda, et Kidd on NBA Andres Sõber. saab igasugu tohlakatega hakkama
Hästi panite, pole midagi õelda. Kunnid, kevad võiks juba tulla oma p/offidegatonii kirjutas:Kes viimasena naerab, naerab paremini Knicks on 6-0Alex kirjutas:Provotseeriks natuke NYK fänne, kas olete esimeseks välja võtmiseks valmis?
Kindlasti Oskar teab paremini... Priceless :'DOskar8 kirjutas:Ma võin sulle kinnitada, et play/offide ajaks on Dantoni jätnud Blakei kõige sügavamale pingi lõppu, ning ilmselt juba suht kiirelt hakkab eelistama Duhonit Blakeile.Inimene kes ütleb, et Steve Blakeile sobib D'antoni mängustiil ei peaks kindlasti teisi inimesi debiilikuteks nimetama.
Los Angeles Lakers @Lakers
D’Antoni talked about how he’s been trying to acquire @SteveBlake5 for 10 years, but it never worked out. “He’s perfect for this system.”
Bosh For The Win kirjutas:No bandwagonite kohta ma ei oska öelda, aga oma tuttavate Miami fännidega vaatame mänge koos (mitte iga mängu loomulikult) , jagame linke ,pilte, gif-e, kanname Lebroni või Wade'i tosse jne. Üldiselt see kogukonna ja pere mõte tuli sellest, et ma pole Miami fännide puhul tähele pannud mingeid hulle kraaklemisi ja sõnasõdasid nagu nt Cramo toetajate seas hetkel on. Minu arust võiksid kõik meist õppust võtta.