Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Austan ja toetan Popovichi otsust täielikult. Kui olukorrast süüdlast otsida, siis on see kahtlemata NBA mängugraafiku tegija/kinnitaja. Ainsad, kellel siin mingitki vingumisõigust on, on need, kes saali piletid ostsid (kuigi nad said väärt etenduse võrdse mängu näol).
Samuti toetus Spursile, võiks ikka nii olla, et iga treener ja klubi otsustab ise, missuguseid mängijaid mängitab ja missuguseid mitte. Marat, sa võid oma ettevõttest jahuda, aga arvestades meeste iga ja koormust, siis oli igati õige idee neile puhkust anda, topeltõigeks muudab Popovichi otsuse veel see, kui mängijad säärase puhkusega ise lahkelt nõustusid. Võib-olla hakkasid juba 5-aastaselt ettevõtet tegema ja spordist on sul ettekujutus null, kuid läbi väsimuse mängimine on mõttetus ruudus - ei ole performance niivõrd hea kui muidu ja ka vigastusoht suurem. Ja kindlasti on neid nö puhkusi antud varemgi - lihtsalt on hõigatud välja, et "Kobel sõrm haige ja Bobcatsi vastu ei mängi". Kui oleksin ise mängu käinud vaatamas, siis oleksin ilmselgelt pettunud olnud, kuid mis seal ikka, Heati staarid ikkagi mängisid ja kui ostad NBA pileti, siis seal pole klauslit "pilet sisaldab Duncanit ja Parkerit, vms".
Ja Raptors täiendas ridu Mickael Pietrusega, igati hea täiendus. Ja "mõttetu mees" McGuire saadeti koju.
Ja Raptors täiendas ridu Mickael Pietrusega, igati hea täiendus. Ja "mõttetu mees" McGuire saadeti koju.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Ka minu arvates on see trahv täielik lollus. Milleks siis meeskonnal üldse treener on, kui ta ei tohi otsustada, kes läheb platsile ja kes ei lähe. Sama hästi oletame, et mõne meeskonna staar saab mingi suure lollusega hakkama ja treener tahab teda karistada sellega, et teda mängu ei pane, aga lõpuks saab hoopis tema vastu pükse, sest Stern arvab, et oleks pidanud meest ikka mängitama..
Timmy & Manu puhul saan puhkuse andmisest aru, aga Parker on kõigest 30 & Danny Green alles 25.nub4you kirjutas:No arvestades seda, et Spursi kõvemad vennad, Parker, Duncan, Ginobli pole enam kõige nooremad, oli täiesti mõistlik meestele puhkust anda, 5 päevaga 4 mängu on ikka väga palju.
Ja sama hästi oleks võinud neile hoopis kolmapäevaõhtuses mängus Orlando vastu puhkust anda...
Mitte, et ma selle eest trahvimist õigeks peaks...
No see minu arvates loogiline, et Heati vastu anti puhkust. Heati vastu suhteliselt raske võitu võtta ning ilmselt Pop läkski selle peale, et sealt võib üks kaotus tulla, aga teised mängud vaja kindlasti võita.
Vaevalt, et Popovich selle peale läks.nub4you kirjutas:No see minu arvates loogiline, et Heati vastu anti puhkust. Heati vastu suhteliselt raske võitu võtta ning ilmselt Pop läkski selle peale, et sealt võib üks kaotus tulla, aga teised mängud vaja kindlasti võita.
Pigem asi selles, et täna mäng Memphisega, kelle vastu on võit westi seisu vaadates suht tähtis ja siis enne miami mängu anti lihtsalt puhkust. Ma ei usu, et Popovich nii mõtleb, et nagunii saame pähe, vahet pole.
Stern aga läheb õnneks varsti ära pensile. Hakkab vanaks ja seniilseks jääma juba
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Vaevalt kedagi huvitab sinu ettekujutatud seos sinu ettevõtjana olemise ja antud probleemi vahel. Ma olen ka mitme ettevõtte omanik ja mis see seondub nüüd nii eriliselt Sterni kaitsmisega, et ma peaksin hakkama sellepärast teiste arvamusi maha tegema? Tore, et ettevõtlusega tegeled. Loodetavasti ei ole sa järjekordne vend, kellele meeldib lihtsalt ilma tegelikult ettevõtlusest taipamata kuulutada, et ta on ka "ettevõtja". Igatahes NBA fännid on NBA selgroog, mitte klubiomanikud, Stern või teised seonduvad ettevõtjad. Seega pole mõtet siin fännide arvamust maha teha.Marat kirjutas:Ma ei tea, kas keegi teist ettevõtja on, aga mina olen. Tasuta lukuaugust mänge piiludes on hea viriseda, et "nba on lihtsalt üks äri". Jõllitage oma Euroliiga tüütuid pusimisi, kui üldse ei meeldi NBA staare vaadata.
Tsiteeriks parem Mark Cubanit:
... ja minu poolen respekt Popile. Kunstlikult tekitatud või mitte, igatahes hea tähelepanu juhtimine sellele, et NBA mängugraafikuga ei ole kõik korras.The NBA (National Basketball Association) is never just a business. It’s always business. It’s always personal. All good businesses are personal. The best businesses are very personal.
Ma ei teinud kellegi arvamust maha, vaid esitasin üleüldise orwelliliku seakisa "Popovic good - Stern bad!" vastu oma arvamuse. Loodetavasti pole sa järjekordne stereotüüpne dude, kes taob kogu aeg usinalt peavoolu joont ja vingub igaühe kallal, kes massi arvamusest erineb.
Just nimelt NBA fänne Pop üle lasigi, isegi kui praegu USAs küsitlustes on 70% Popi 30% Sterni toetajaid, siis need protsendid muutuks väge kähku kui kõigi treenerite käitumine selliseks muutuks, et jätame pidevalt staare koju.
Mängugraafiku suhtes tähelepanu juhtimiseks on märksa paremaid meetodeid, kui sellised otsitud zhestid ilma igasuguste kommentaarideta.
Ja su iidoli asjasse mittepuutuv tsitaat vaevalt kedagi huvitab, õõnsalt kõmisev klishee.
Just nimelt NBA fänne Pop üle lasigi, isegi kui praegu USAs küsitlustes on 70% Popi 30% Sterni toetajaid, siis need protsendid muutuks väge kähku kui kõigi treenerite käitumine selliseks muutuks, et jätame pidevalt staare koju.
Mängugraafiku suhtes tähelepanu juhtimiseks on märksa paremaid meetodeid, kui sellised otsitud zhestid ilma igasuguste kommentaarideta.
Ja su iidoli asjasse mittepuutuv tsitaat vaevalt kedagi huvitab, õõnsalt kõmisev klishee.
raido41 kirjutas:Vaevalt kedagi huvitab sinu ettekujutatud seos sinu ettevõtjana olemise ja antud probleemi vahel. Ma olen ka mitme ettevõtte omanik ja mis see seondub nüüd nii eriliselt Sterni kaitsmisega, et ma peaksin hakkama sellepärast teiste arvamusi maha tegema? Tore, et ettevõtlusega tegeled. Loodetavasti ei ole sa järjekordne vend, kellele meeldib lihtsalt ilma tegelikult ettevõtlusest taipamata kuulutada, et ta on ka "ettevõtja". Igatahes NBA fännid on NBA selgroog, mitte klubiomanikud, Stern või teised seonduvad ettevõtjad. Seega pole mõtet siin fännide arvamust maha teha.
Tsiteeriks parem Mark Cubanit:... ja minu poolen respekt Popile. Kunstlikult tekitatud või mitte, igatahes hea tähelepanu juhtimine sellele, et NBA mängugraafikuga ei ole kõik korras.The NBA (National Basketball Association) is never just a business. It’s always business. It’s always personal. All good businesses are personal. The best businesses are very personal.
Lakersil uus snaiper,Howard tabas 3-se
Warriors 10-6. Pole üldse paha võistkonna kohta keda siin mõned nimetasid Lääne üheks nõrgemaks
Tänasest mängust Pacersi vastu. Ühtpidi Biedrinsi mitte just kõige parem mäng valmistab pettumust, samas Ezeli hea mäng jällegi heameelt. Imelik et Jackson on koguaeg Lee/Landry eesliini mängu lõpus kasutanud (ründes väga hea, kuid kaitses puudulik), täna oleksin tahtnud kindlasti rohkem Ezelit näha. Kaitses on ta suurepärane, ja pole ta rünnak nii olematu midagi (nopib oma võimalused ära). Õnneks pole veel näppu lõigatud Lee/Landryga, kuid tugevamate vastu on Ezeli väga vajalik lüli. Edu võti, nagu ka täna, on olnud pingi suur panus, ja lauapallid (oli vist nii, et kui Warriors on võitnud lauavõitluse, on nad 10-1). Täna teenitud võit, mitte kordagi ei tekkinud mängu vaadates tunne et kaotavad selle mängu.
Üks üldine tähelepanek veel mida täna lugesin - Lääne top8 on 42-14 Ida võistkondade vastu. Ja üldine Lääs vs Ida on Lääne kasuks 57-41.
Tänasest mängust Pacersi vastu. Ühtpidi Biedrinsi mitte just kõige parem mäng valmistab pettumust, samas Ezeli hea mäng jällegi heameelt. Imelik et Jackson on koguaeg Lee/Landry eesliini mängu lõpus kasutanud (ründes väga hea, kuid kaitses puudulik), täna oleksin tahtnud kindlasti rohkem Ezelit näha. Kaitses on ta suurepärane, ja pole ta rünnak nii olematu midagi (nopib oma võimalused ära). Õnneks pole veel näppu lõigatud Lee/Landryga, kuid tugevamate vastu on Ezeli väga vajalik lüli. Edu võti, nagu ka täna, on olnud pingi suur panus, ja lauapallid (oli vist nii, et kui Warriors on võitnud lauavõitluse, on nad 10-1). Täna teenitud võit, mitte kordagi ei tekkinud mängu vaadates tunne et kaotavad selle mängu.
Üks üldine tähelepanek veel mida täna lugesin - Lääne top8 on 42-14 Ida võistkondade vastu. Ja üldine Lääs vs Ida on Lääne kasuks 57-41.
Näinud küll ainult Warriorsi mängu Mavericksi vastu aga tundus küll, et nad on täpselt vormis Andrew Boguti võrra ja ühe hooajalise kokkumängu võrra eliitmeeskondadest maas. Bogut oma 10+ lauapalli tasemele suudaks naasta, siis on küll Warriors liiga kuningas lauapallides ja eks me kõik teame palju mänge võib otsustada laua valitsemise osas. Eriti playoffides.
Esineme lause oli juba nii endale vastu rääkiv ja hämav, et ma ei viitsinud edasi lugeda.Marat kirjutas:Ma ei teinud kellegi arvamust maha, vaid esitasin üleüldise orwelliliku seakisa "Popovic good - Stern bad!" vastu oma arvamuse.
No vaata kes seal Ida tagaotsas on ka. Wizards, raptors jne. Ida tipud vs Lääne tipud on küll võrdse tasemega. Eriti kui Rose tagasi on.Kris kirjutas:Warriors 10-6. Pole üldse paha võistkonna kohta keda siin mõned nimetasid Lääne üheks nõrgemaks
Ja spurs võttiski Memphise vastu võidu ära.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Lakers ikka ei saa hakkama endaga, nüüd said Orlando käest ka kotti. Aga noh Bullsi rekord on veel õhus muide Lakers on 7-1 kui Kobe viskab alla 30 sanga. võib-olla mõtlemiskoht.
Mis mõttekoht... Kobe paneb siis palju, kui ilmselgelt mitte keegi teine seda ei suuda ja nagu näha, siis jääb ikkagi väheks.
Mängu küll ei näinud ning täpset situatsiooni ei tea, kuid miks hoiti Gasoli pingil ja Dwighti sees kui teda hackiti (ja mille taha suuresti ka mängulõpp minna võis)?! Väga palju seisab nüüd Nashi õlul, et kas D'Antoni palkamine hakkab ennast õigustama ennast või mitte. Kahtlane...
Mängu küll ei näinud ning täpset situatsiooni ei tea, kuid miks hoiti Gasoli pingil ja Dwighti sees kui teda hackiti (ja mille taha suuresti ka mängulõpp minna võis)?! Väga palju seisab nüüd Nashi õlul, et kas D'Antoni palkamine hakkab ennast õigustama ennast või mitte. Kahtlane...