Vahepeal siis veidi selgemaks asi muutunud ja täpsustan olemasolevat olukorda ..Akira kirjutas:Kui ma oleksin pessimist, siis ma ütleksin, et meil on ikkagi mängijaid puudu, keda eestist pole võtta (või oleks olnud aga ei võetud).
Pos 1 - Machado, (puudu), Dorbek ... ja ei Keedus ega ka Veideman suuda mängu juhtida niisiis neid ei tasu sinna tühja auku toppida
Pos 2 - Veideman, (puudu), Olmre ... Arbet võib, kuid 3me peal on teda rohkem vaja ning Keedus ... oeh
Pos 3 - Arbet, Singler, Keedus ... vigastuse tõttu ehk liitub Kajupank poole hooaja pealt
Pos 4 - Hallik, (puudu), (puudu) ... isegi kui Kitsing liitub siis näen, et siin võib kärisema hakata
Pos 5 - Elegar, Kupšas
Tõmmake rattale või lööge ristile aga ma ennustan, et nende puuduvate kohtade mittetäitmisel hakkab meil hooaja jooksul kõvasti king pitsitama.
Pos 1 - Machado, (puudu), Dorbek ... ja endiselt ei näe ma võimalust, et Keedus, Veidekas seal hakkama saaks, pigem siis juba Škele
Pos 2 - Veideman, (puudu), Keedus, Olmre ... Škele võib olla üks võimalik augu täitja, kuid seni ametlikult veel mitte
Pos 3 - Arbet, Singler, (Kajupank) ... vigastuse tõttu liitub Kajupank hiljem kuid on siiski meeskonnas
Pos 4 - Hallik, (puudu), Kitsing ... endiselt tundub, et pikk hooaeg vajaks siis kedagi kogenut siia veel
Pos 5 - Elegar, Kupšas
Kui Škele peaks liituma meeskonnaga siis näen endiselt tungivat vajadust ühe kogenud mängujuhi järele, sest piisab sellest, et Machado saab talvel külmetuse ning me olemegi ilma kogenud mängujuhita omadega puntras. Puuduvat kogemust ja jõudu Halliku ja Kitsingu vahel olen nõus eirama, sest nii Kitsing kui ka Hallik on näidanud, et kui nad end kokku võtavad siis suudavad tugevatega pusida küll.