Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Jordan Hill hooaja lõpuni väljas. Tunduks loogiline, et nüüd ka vaba-agentide (Kenyon Martin?) poole vaadatakse.
Play-offidesse jõudmine muutub aina kaheldavamaks. Rünnak on enam-vähem korras (liiga 4.), kuid kaitse on alla igasugust arvestust (liiga 26.) ning D'Antoni sellele ilmselgelt kaasa ei aita. Kahjuks ma enam eriti optimistlik selle hooaja suhtes olla ei suuda...
Play-offidesse jõudmine muutub aina kaheldavamaks. Rünnak on enam-vähem korras (liiga 4.), kuid kaitse on alla igasugust arvestust (liiga 26.) ning D'Antoni sellele ilmselgelt kaasa ei aita. Kahjuks ma enam eriti optimistlik selle hooaja suhtes olla ei suuda...
Imelik jah, kui sul on meeskonnas mitmekordne liiga parim kaitsemängija Howard ning ka väga hinnatud Artest, kes suudab paljudel superstaaridel elu raskeks teha. Lisaks veel Kobe, kes teeb üle aastate ikka väga korralikku ( nö. MVP) hooaega.Marcus kirjutas:Rünnak on enam-vähem korras (liiga 4.), kuid kaitse on alla igasugust arvestust (liiga 26.) ning D'Antoni sellele ilmselgelt kaasa ei aita. Kahjuks ma enam eriti optimistlik selle hooaja suhtes olla ei suuda...
Ma usun, et Antonil on varsti minek ka, sest ega enam hullemaks ei saaks minna.
Vaadake kuidas Netsile treenerivahetus mõjus. Viie võiduline mänguseeria. Nende hulgas ka võit Thunderi üle.
Samas ma usun siiamaani, et nii Lakers kui Dallas pööravad selle hooaja veel ringi.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Ja ma olin veel kes D'Antoni võimetesse uskus. Arvasin et väga õige mees ette.
Aga mulle praegune tabeliseis sobib. Mida vähem tabeli alumise otsa tõusjaid, seda parem.
Aga mulle praegune tabeliseis sobib. Mida vähem tabeli alumise otsa tõusjaid, seda parem.
Kipun arvama, et enne hooaja lõppu D'Antoni (kahjuks) treeneripostilt ei lahku. Juhul kui play-offi ikkagi saadakse, siis ilmselt jääb veel edasigi...
Enne D'Antoni palkamist ma ka nii masendavat seisu ei osanud oodata, kuid nagu näha, siis selle meeletu kaitse potentsiaali peab ikkagi treener ära realiseerima, mitte arvama, et kuna mehed on kaitses individuaalselt nii head, siis küll nad ise hakkama saavad.
Enne D'Antoni palkamist ma ka nii masendavat seisu ei osanud oodata, kuid nagu näha, siis selle meeletu kaitse potentsiaali peab ikkagi treener ära realiseerima, mitte arvama, et kuna mehed on kaitses individuaalselt nii head, siis küll nad ise hakkama saavad.
Keda huvitab siis täna millegipärast üks mäng ka meie aja järgi "normaalsel" ajal. Ehk siis 10:30 on orlando-clippers. Võib-olla siis sellepärast, et Staples'i hallis õhtupoole mingi teine üritus. Igastahes, soovitan vaadata, kes pole see hooaeg veel clippersit mängimas näinud.
Paul on üks suuremaid MVP kanditaate see hooaeg ja tema mängu on kohati tõesti päris ulme vaadata.
Paul on üks suuremaid MVP kanditaate see hooaeg ja tema mängu on kohati tõesti päris ulme vaadata.
Hea lugemine
http://www.silverscreenandroll.com/2013 ... ric-season" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.silverscreenandroll.com/2013 ... ric-season" onclick="window.open(this.href);return false;
Orlando tegi Clippersile ära sõltumata Griffini hooaja parimast mängust. Lõppus pani Reddick hullu: üks kolmene ja ründeviga Crawfordi vastu.
Clippersi kaitse oli küll täna nagu läbikäigu hoov, aga Orlandole kena lõpp 10 mängulisele kaotusseeriale NBA ühe parima meeskonna vastu.
Clippersi kaitse oli küll täna nagu läbikäigu hoov, aga Orlandole kena lõpp 10 mängulisele kaotusseeriale NBA ühe parima meeskonna vastu.
Chalmers, kes eelmise mängu lõpus pani otsustava kolmese mööda, pani Kingsi vastu kaugelt 10-13. Kordas Heati rekordit.
Heat suutis vahepeal kaotada ikka päris suure hulga mänge ja ikka ollakse esimesel kohal Idas. Aga nagu osad ütlevad siis, et kui sa Kingsi ei suuda võita, siis ikka midagi päris valestiEgert kirjutas:Chalmers, kes eelmise mängu lõpus pani otsustava kolmese mööda, pani Kingsi vastu kaugelt 10-13. Kordas Heati rekordit.
Dallasel aga see hooaeg parim mäng. Igal viskel seisti ees ja tänu heale kaitsele tuli kõvasti kiirrünnakuid. Vahepeal juhiti juba 33 punktiga Memphise vastu. Lõpuks 21 punktine võit tänu sellele, et Dallasel mängis platsil juba pingi lõpp. Selline mäng mulle meeldib. Korralik kaitse ning läbimõeldud rünnakulahendused Oleks pidanud ikka Clippersi vastu ka selle võidu ära võtma, aga see selleks..
Kolm märkimisväärset asja veel liigast.
Grant Hill naasis vigastuspausilt.
Samuti Wall ning kohe võiteti tugevat Atlanta meeskonda ning dc mängis teist päeva järjest. Ise usun, et nüüd peaks nende hullemad ajad ka läbi olema.
Hooaega hästi alustanud Sixers suutis ka oma mingi 5 kaotusseeria lõpetada.
Ja Orlando võit Clippersi üle oli eile vast suurim ime vaadates nende meeskonade roastereid.
LeBronil on 20 000-st puudu veel 50 punkti ning 5000 söödust 8 puudu. Ajaloolised tähised.
20 000 võiks ideaalis saada täis neljapäeval LA-s, et Kobe vastu isiklikult see noorima rekord üle võtta, aga enne seda veel 2 mängu ning arvatavasti tuleb varem.
20 000 võiks ideaalis saada täis neljapäeval LA-s, et Kobe vastu isiklikult see noorima rekord üle võtta, aga enne seda veel 2 mängu ning arvatavasti tuleb varem.
-
- Kasutaja
ET siis ,järjekordne prantslane NBA-sse võib olla liikumas .
Mickael Gelabale could sign at The Timberwolves
Mickael Gelabale could sign at The Timberwolves
Kolmas võit järjest ja päris veenev, sest vahepeal juhiti juba pea 30 punktiga. Kaitse on Dallasel teinud väga suure pöörde: Kaman'i blokid, Brandi kõvad vead ning Mayo ja Collinsoni vaheltlõiked. Lisaks veel seistakse igal viskel ees ning kõvasti on vähendatud pallikaotusi.
Veel suurema pöörde on teinud Elton Brand, kes mängib kindlasti oma parimat korvpalli praegu Dallases. Eile 23 sanga. Collinson on saanud kusagilt eneskindlust ja kõik nagu hakkab paika loksuma ning kõik saavad oma rollidest aru. Kena vaadata.
Saaks Nowitzki ka endale jalad alla siis võiks juba päris korralikult võite hakata võtma. Või noh tegelt olemegi võtnud, sest Memphisele saun ja peaaegu Timberwolwsile ka, keda see hooaeg ei olnud kordagi võidetud.
DC mäng on ka palju paremaks muutunud. Eilne mäng oli suht sick. 30 punktine saun Orlandole, kes just võitis Clippersit! Ma olen suht kindel, et nad murravad end sealt tabeli alt välja. Kui Wall omale jalad alla saab, siis Wall+Beal+Nene võib DC-le üle pikaaja päris korralik nö big3 olla. Lisaks Okafor, Ariza, Crawford ning noor Partizani vend, kes on väga kuidas öelda väike ja nähtamatult liikuv suurtes mustade vendade jaoks:D Igastahes peaks nad kindlasti olema Easti playoffi konkurentsis mitte viimasel kohal.
Veel suurema pöörde on teinud Elton Brand, kes mängib kindlasti oma parimat korvpalli praegu Dallases. Eile 23 sanga. Collinson on saanud kusagilt eneskindlust ja kõik nagu hakkab paika loksuma ning kõik saavad oma rollidest aru. Kena vaadata.
Saaks Nowitzki ka endale jalad alla siis võiks juba päris korralikult võite hakata võtma. Või noh tegelt olemegi võtnud, sest Memphisele saun ja peaaegu Timberwolwsile ka, keda see hooaeg ei olnud kordagi võidetud.
DC mäng on ka palju paremaks muutunud. Eilne mäng oli suht sick. 30 punktine saun Orlandole, kes just võitis Clippersit! Ma olen suht kindel, et nad murravad end sealt tabeli alt välja. Kui Wall omale jalad alla saab, siis Wall+Beal+Nene võib DC-le üle pikaaja päris korralik nö big3 olla. Lisaks Okafor, Ariza, Crawford ning noor Partizani vend, kes on väga kuidas öelda väike ja nähtamatult liikuv suurtes mustade vendade jaoks:D Igastahes peaks nad kindlasti olema Easti playoffi konkurentsis mitte viimasel kohal.
Kui mäng ei suju, siis hakkame vastase fänne platsi äärest minema saatma. Äkki veel midagi Dwyane Wade?
Wadel ja Boshil oleks aeg jalad tagumiku alt välja võtta ja normaalselt mängima hakata.Lebron seda vankrit täiesti üksi kh vedada ei jaksa.tonii kirjutas:Kui mäng ei suju, siis hakkame vastase fänne platsi äärest minema saatma. Äkki veel midagi Dwyane Wade?
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Ega Wade teda minema ei saatnud sealt. See tolgus olevat kohtunikule midagi öelnud ja kohtunik kutsus turvad. Pole mõtet alusetult igas asjas Miami mängijate süüd otsida... võiks vingumise asemel mänge vaadata.tonii kirjutas:Kui mäng ei suju, siis hakkame vastase fänne platsi äärest minema saatma. Äkki veel midagi Dwyane Wade?