Rock saab FFi vaid ikka siis, kui ise võidetakse, ükski klubi nüüd ise küll ära ei kuku. Rockil ju Baronsiga mäng ees veel, kui ma ei eksi.Tartust kirjutas:Ausalt öeldes me küll nii tõusta ei taha, et eest klubid ära lagunevad.zero0 kirjutas:See on super uudis Rockile! Samuti suurendab lootust, et me võiks näha kahte Eesti klubi Balti liiga final fouris.
Balti liiga 2008/09
Viimati muutis Rix, 09 Jaan 2009, 17:50, muudetud 1 kord kokku.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Just täpselt nii!Rix kirjutas:Rock saab FFi vaid ikka siis, kui ise võidetakse, ükski klubi nüüd ise küll ära ei kuku. Rockil ju Baronsiga mäng ees veel, kui ma ei eksi.Tartust kirjutas:Ausalt öeldes me küll nii tõusta ei taha, et eest klubid ära lagunevad.zero0 kirjutas:See on super uudis Rockile! Samuti suurendab lootust, et me võiks näha kahte Eesti klubi Balti liiga final fouris.
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Mitte ei tehta muudatusi, vaid võidakse osad mehed minema saata.jyrgen kirjutas:milliseid siis ?väike-tamma kirjutas:nagu ma täna lehest lugesin siis rock võib ka muudatusi tegema hakata kui ei jõuta balti liigas kusagile ja euros:/
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
-
- Kasutaja
täpselt. kardan et kui nii juhtub siis 1 kes lahkub on Sanikidze:/Patrioot kirjutas:Mitte ei tehta muudatusi, vaid võidakse osad mehed minema saata.jyrgen kirjutas:milliseid siis ?väike-tamma kirjutas:nagu ma täna lehest lugesin siis rock võib ka muudatusi tegema hakata kui ei jõuta balti liigas kusagile ja euros:/
-
- Kasutaja
Sanikidze peale ei tohiks nagu raha eriti palju minna.Ennem saadetakse Tanoka minema või Tsin.Mõlemad neelavad raha ja üks on vana ning teine tujukas........väike-tamma kirjutas:täpselt. kardan et kui nii juhtub siis 1 kes lahkub on Sanikidze:/Patrioot kirjutas:Mitte ei tehta muudatusi, vaid võidakse osad mehed minema saata.jyrgen kirjutas: milliseid siis ?
YNWA
-
- Kasutaja
Tsinn on jah tujutsema hakanud. Tanoka on vajalik vend. Tsinnile on hea asendus olemas ehk siis Sten-Timmu Sokk aga Tanokale eriti poleandy72o kirjutas:Sanikidze peale ei tohiks nagu raha eriti palju minna.Ennem saadetakse Tanoka minema või Tsin.Mõlemad neelavad raha ja üks on vana ning teine tujukas........väike-tamma kirjutas:täpselt. kardan et kui nii juhtub siis 1 kes lahkub on Sanikidze:/Patrioot kirjutas: Mitte ei tehta muudatusi, vaid võidakse osad mehed minema saata.
-
- Kasutaja