Keegi ei olegi väitnud, et nüüd edaspidi peaks kõik VTB 35min mehed hakkama KML-s ja BBL-s kaasa lööma. Täiesti loomulik, et mäng Pyrintoga tuleb ohverdada selleks, et kaks VTB mängu korralikult ära mängida. Ilma mitme põhimehete võib Pyrinto vastu võõrsil raskeks minna aga kindlasti ei saa võtta eesmärgiks kõik mängud BBL-s põhimeestega ära võita. Kindlasti aga tuleks negatiivset fooni sellest Soomes kaotatud mängust vähem kui kodukamaral Sõbrale alla jääda. Üldiselt peaks olema täitsa savi mis koht 1-3 BBL alagrupis saadakse. Loomulikult tuleb vastane raskem mida madalamal kohal oled aga vähemalt minu jaoks maksab BBL-s ainult turniiri võit. See kas jõuda välja poolfinaali või finaali, mind absoluutselt ei morjenda ja kui tahad turniiri võita pead võitma kõiki meeskondi niikuinii.
Sellega tuleb nõustuda, eriti mis Pyrintö mängu puutub. Jama on muidugi selles, et Machadole ja Arbetile võib ju 10 minutit mänguaega anda või üldse pingile jätta (Elegar ilmselt nagunii) aga nt Skele või Keeduse mänguaeg kipub mängude tiheduse tõttu niii või teisiti liiga suureks minema, rääkimata sellest, et trenni teha pole sellise kalendri tõttu just palju aega. Aga see on paratamatus.
Samas ma kahtlen natuke selle Tarva mängu erilisuse koha pealt. Eesti liiga osas kehtib ju topelt see jutt, et savi, mitu kaotust saadakse, asi pannakse paika nagunii kevadel. Muidugi, kaotada ei taha keegi aga üldiselt võinuks siiski mõne põhitegija mänguminutid oluliselt väiksemad olla. Näiteks peale Pärnu mängu ütles Varrak minu meelest õieti: mul polnud kavatsustki pingil istunud põhitegijaid platsile panna sest lähtusin, et platsilolijad, kes vastase eduseisust taas järele lubasid, mingu ka ise uuesti ette või söögu ise oma suppi.
Eelnevalt ma Pärnu mängu osas tõesti eksisin, ajasin Machado ja Arbeti olematud minutid segamini Baronsi mänguga, kus nad mängisid pisut alla 10 minuti.