Cramo-Tarva paari v6itja ja Barons-Tartu paari v6itja ongi m6lemad juba nelja parema hulgas.Rix kirjutas:Sellega on nüüd nii loll asi lähedal, et kui homme peaks võitma või alla 12 p kaotama on suure tõenäosusega selline värk, et Barons-Tartu paari võitja läheb kokku Cramo-Tarva omaga, seega nelja hulka saaks tulla vaid üks eesti klubi.Egert kirjutas:Arvestada tuleks ikkagi sellega, et Eesti meeskondade seljataha jäid eelmise hooaja Challange meeskonnad, kus Tarvaski finaalis mängis. Kui nüüd mitu Eesti klubi Final4 jõuaks, oleks juba edasiminek.vaim564 kirjutas:Tuli ära ikka
Minul küll kahju pole, kui kolm Eesti meeskonda edasi saavad. Nii head seisu pole ammu olnud.
Balti Liiga 2012/13
Re: Balti Liiga 2012/13
Barons-Tartu ja Cramo-Tarva võitjate mäng olekski juba Final4 poolfinaalRix kirjutas:Sellega on nüüd nii loll asi lähedal, et kui homme peaks võitma või alla 12 p kaotama on suure tõenäosusega selline värk, et Barons-Tartu paari võitja läheb kokku Cramo-Tarva omaga, seega nelja hulka saaks tulla vaid üks eesti klubi.Egert kirjutas:Arvestada tuleks ikkagi sellega, et Eesti meeskondade seljataha jäid eelmise hooaja Challange meeskonnad, kus Tarvaski finaalis mängis. Kui nüüd mitu Eesti klubi Final4 jõuaks, oleks juba edasiminek.vaim564 kirjutas:Tuli ära ikka
Minul küll kahju pole, kui kolm Eesti meeskonda edasi saavad. Nii head seisu pole ammu olnud.
Seda küll, et siis kaks klubi nelja hulgas, aga ma ikkagi eelistaks, et eesti klubid ei saaks nii palju omavahel kokku. Loll seis. Hakka või lootma ikkagi, et Pienoga veerandfinaali mängida saaks, mõned arved saaks neile kah tasuda.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Loll olukord tekiks siis, kui eestlaste nelikust väljuks võitjana Barons
Noh ma olen päris kindel, et Barons oma materjaliga Rocki ega Cramo vastu ei saa. Pusisid nad Pärnuga juba päris kõvasti.vaim564 kirjutas:Loll olukord tekiks siis, kui eestlaste nelikust väljuks võitjana Barons
Ühest küljest tuleks Kalevil homme kaotada, et säiliks võimalus kahe eesti klubi finaaliks. Teisalt kui võidetaks ikkagi alagrupp oleks suhteliselt kindel, et vähemalt üks eesti klubi on finaalis, küll mitte aga ei pruugi selleks olla Kalev, sest midagi teha ei ole, aga Tarvaga ei oska me ju korvpalli mängida paraku... Võib-olla veidi olen veidi eesti korvpalli vastane hetkel sellega, aga kõige ideaalsemana näeksin ausalt öeldes Cramo-Prienai finaali.
ise valiksin poolfinaaliks kindlasti ennem rocki , kui prienai või ventspilsi
Tänane Cramo pole päris see Cramo, mis karikas mängis Tarvaga, pealegi, seal läheks ju kahe mängu peale punktide lugemiseks. A siiski, ise loodaks ka eepilist Cramo-Rocki finaali...#7 kirjutas:Ühest küljest tuleks Kalevil homme kaotada, et säiliks võimalus kahe eesti klubi finaaliks. Teisalt kui võidetaks ikkagi alagrupp oleks suhteliselt kindel, et vähemalt üks eesti klubi on finaalis, küll mitte aga ei pruugi selleks olla Kalev, sest midagi teha ei ole, aga Tarvaga ei oska me ju korvpalli mängida paraku... Võib-olla veidi olen veidi eesti korvpalli vastane hetkel sellega, aga kõige ideaalsemana näeksin ausalt öeldes Cramo-Prienai finaali.
Cramo-Rock finaal võiks tulla küll. Ei mäletagi millal viimati Cramo ja Rock nii vähe hooaja jooksul mänginud oleks kui see hooaeg.
Rocki-Cramo finaal võiks tulla küll. Aga pigem mulle istub see, et nad hooaja jooksul liiga palju vastamisi ei ole. Vahepeal mängiti hooaja jooksul vist ca 15 korda (kas keegi oskab selles osas nö rekordaastat välja tuua?), see võttis vastasseisult pool pinget ära. Praegu ei jõua aga seda eestikate põhiturniiri mängugi ära oodata.
et craomo/rock edasi lähevad, oli ju selge, küsimus ju rippus õhus teiste eesti omade kohta...et Jorri seltskond edasi sai, hea meel seetõttu. Ja ega Pärnul tegelt pold midagi häbeneda, las harjuvad ka teistsuguste vastaste ja viledega kui aastast aastasse koduses mudas sumades. Pealegi: Leetu-Lätti reisides on võimalik teenida välja mõni Eesti kohaliku tootjaga sponsorleping, kel huvi ka võimetekohaselt lähiregioooni laieneda.
Ma nii loodan, et Kalev-Tarvas tuleb. Saaks lõpuks ometi Jurtsenko ja kõigi teiste lammaste suud kinni panna, kes haibivad seda Tarvast juba eesti meistriks
Tarva võidu korral jäi tähelepanuta, et valmiera oskas Sakalaile kaotada ja võidust Rocki vastu oli seega vähe kasu. Ventspils sai vastaseks Siauliai... mis esimesele vast väga ei meeldi, sest ehkki ebastabiilne, on nad ikkagi kõvemad pähklid kui noortest koosnev Valmiera. Vaadates play-offi puud, siis ühele poole jäävad siau, vents, pieno Cramo/prienai, teisele Rock, Tarvas, Barons, Prienai/Cramo. Ütleks küll, et esimene pool on koosseisult tugevam, aga teisalt, et need kolm eesti meeskonda nüüd ühele poole võivad sattuda.
Cramo ja Tarva vastasseis oleks muidugi kohalikule publikule maiuspala, aga asja laiemalt vaadates on mängudest Läti-Leedu klubide vastu rohkem kasu. Omavahel jõuavad need meeskonnad nii-või-teisiti veel mängida.
Ning minu poolt selle epohhi lõpetuseks veel Brandis Raley Ross'i statistikast, eelkõige neile, kes mängu ise ei näinud: 19 punkti, 13 lauda, 9 resultatiivset söötu, 8 tema vastu tehtud viga. Pole paha peaaegu nelikduubel teha...
Ning minu poolt selle epohhi lõpetuseks veel Brandis Raley Ross'i statistikast, eelkõige neile, kes mängu ise ei näinud: 19 punkti, 13 lauda, 9 resultatiivset söötu, 8 tema vastu tehtud viga. Pole paha peaaegu nelikduubel teha...
Jajaa, ise ootan ka Tarvast vastaseks, samaks viimase pooleteise kuu mängud on näidanud, et Kalevile pole siinmail vastast. Võita Donetskit ja Turowit, mängida võrdselt Himkiga... see on midagi erilist. Mõni hetk on kohe selline, et ei oskagi midagi midagi öelda. Usun, et Kalevi VTB-st mitte välja kukkumine ja Balti liiga võit on midagi sellist, mis ei lähe mul ega muudel eesti korvpallifännidel kunagi meelest. Ja maakad... imevad i guess.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii