see päris asjalik koht. Paljud seal siit foorumist on üldse ?raido41 kirjutas:Igaksjuhuks teen natuke reklaami siin ka Facebooki NBA gruppile (vb juba tehtud aga üks kord lisaks kulub ikka ära):
https://www.facebook.com/groups/124495827631257/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tundub, et hakkab lõpuks tekkima üks koht kus enamus Eesti NBA fänne hakkab kogunema.
Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Pole aja tõttu aega olnud, et mänge vaadata, aga tahtsin kirjutada, seda, et kes siin paar kuud tagasi pakkus, et Clippers ebaõnnestub playoffides täiega, pakus täiesti õigesti.
Mängijad on väga head, aga no kui peatreener on loll nagu lauajalg (minu arust), siis kaugele ei purjeta.
Mängijad on väga head, aga no kui peatreener on loll nagu lauajalg (minu arust), siis kaugele ei purjeta.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Täna 21.30 MVP pressikonverents Miamist. NBA TV teeb ülekande.
Kas see toimub Lebroni kodus või?Egert kirjutas:Täna 21.30 MVP pressikonverents Miamist. NBA TV teeb ülekande.
Suht mõttetu kammajaa selle ümber kui nagunii teada, kes selle auhinna saab.
Pigem COY saab põnev olema. Viimaseid mänge arvestades võib see minna warriorsi peatreenerile, kuna pop ja tom on juba need viimasel kahel aastal saanud ja Nuggetsi mängis Warriors üle. Kõlab kõik loogiliselt?
Tegemist on ju põhihooaja auhindadega. Playoffe seal ei arvestata.mavs kirjutas:Pigem COY saab põnev olema. Viimaseid mänge arvestades võib see minna warriorsi peatreenerile, kuna pop ja tom on juba need viimasel kahel aastal saanud ja Nuggetsi mängis Warriors üle. Kõlab kõik loogiliselt?
Warriorsi fännine pole mul üldse ka kahju kui selle auhinna saavad Pop või Tom.mavs kirjutas:Pigem COY saab põnev olema. Viimaseid mänge arvestades võib see minna warriorsi peatreenerile, kuna pop ja tom on juba need viimasel kahel aastal saanud ja Nuggetsi mängis Warriors üle. Kõlab kõik loogiliselt?
Aga puhas nauding on kuulata Jacksoni kui timeoutide ajal tal mic küljes. Nagu ka Reggie Miller mitu korda öelnud - parim motivaator.
edit. üks stiilinäide
Nii on see paberi peal jah. Arvad tõesti, et ajakirjanikud, kes selle auhinna välja annavad ei arvesta fakti, et Warriors päris korralikult Nuggetsi playoffides paika pani. Ma ise usun küll, et see ikka tibatillukest rolli mängib. Aga no see minu arvamus.Mihkel111 kirjutas:Tegemist on ju põhihooaja auhindadega. Playoffe seal ei arvestata.mavs kirjutas:Pigem COY saab põnev olema. Viimaseid mänge arvestades võib see minna warriorsi peatreenerile, kuna pop ja tom on juba need viimasel kahel aastal saanud ja Nuggetsi mängis Warriors üle. Kõlab kõik loogiliselt?
Kas pole mitte nii, et hääletamine toimus juba ennem play-offi algust ära?mavs kirjutas:Nii on see paberi peal jah. Arvad tõesti, et ajakirjanikud, kes selle auhinna välja annavad ei arvesta fakti, et Warriors päris korralikult Nuggetsi playoffides paika pani. Ma ise usun küll, et see ikka tibatillukest rolli mängib. Aga no see minu arvamus.
Võin ka eksida.
Kui nii, siis minu viga. Arvasin, et need hääletused toimuvad siis, kui playoffid juba käivad.Kris kirjutas:Kas pole mitte nii, et hääletamine toimus juba ennem play-offi algust ära?mavs kirjutas:Nii on see paberi peal jah. Arvad tõesti, et ajakirjanikud, kes selle auhinna välja annavad ei arvesta fakti, et Warriors päris korralikult Nuggetsi playoffides paika pani. Ma ise usun küll, et see ikka tibatillukest rolli mängib. Aga no see minu arvamus.
Võin ka eksida.
Täna tuleb väga põnev korvpalliõhtu, meile soodsal ajal mängud.
Kõigepealt soojenduseks koduse korvpalli Tarvas vs Rapla, ja siis Grizzles vs Thunder, ja Pacers vs Knicks. Väga huvitavad paarid kus selget eelistust on raske anda. Kuna Marc Gasol on üks mu lemmikmängijatest, siis esimeses paari kindel eelistus Grizzlies; teises ehk hoian rohkem pöialt Pacersile (kuna meeldib kaitsest lähtuv korvpall). Imestaksin kui mõlemas paari vähema kui 6 mänguga hakkama saadakse, ja pigem võivad mõlemad minna 7 mänguliseks.
Kõigepealt soojenduseks koduse korvpalli Tarvas vs Rapla, ja siis Grizzles vs Thunder, ja Pacers vs Knicks. Väga huvitavad paarid kus selget eelistust on raske anda. Kuna Marc Gasol on üks mu lemmikmängijatest, siis esimeses paari kindel eelistus Grizzlies; teises ehk hoian rohkem pöialt Pacersile (kuna meeldib kaitsest lähtuv korvpall). Imestaksin kui mõlemas paari vähema kui 6 mänguga hakkama saadakse, ja pigem võivad mõlemad minna 7 mänguliseks.
Kui playoffe ka arvestataks, siis ma eriti ei usu, et näiteks Nowitzki 2006-07 MVP oleks võitnud.mavs kirjutas:Nii on see paberi peal jah. Arvad tõesti, et ajakirjanikud, kes selle auhinna välja annavad ei arvesta fakti, et Warriors päris korralikult Nuggetsi playoffides paika pani. Ma ise usun küll, et see ikka tibatillukest rolli mängib. Aga no see minu arvamus.Mihkel111 kirjutas:Tegemist on ju põhihooaja auhindadega. Playoffe seal ei arvestata.mavs kirjutas:Pigem COY saab põnev olema. Viimaseid mänge arvestades võib see minna warriorsi peatreenerile, kuna pop ja tom on juba need viimasel kahel aastal saanud ja Nuggetsi mängis Warriors üle. Kõlab kõik loogiliselt?
Hästi Ei vaidle vastu. Eks näis jah, kes siis COY valitakse. Nominente on palju ja minu arust see on selle aasta vast kõige tasavägisem auhind mis antakse.Mihkel111 kirjutas: Kui playoffe ka arvestataks, siis ma eriti ei usu, et näiteks Nowitzki 2006-07 MVP oleks võitnud.
OKC ja Memphise algus on küll väga puine olnud
Tasavägine mäng. Thunderi edu sõltub peamiselt Duranti mängust (ja ta siiski top2 mängija maailmas).mavs kirjutas:
Kõneainet on pakkunud Collinsi ebasportlik viga - olen nõus nendega kelle arvates polnud see ebasportlik. Lihtsalt Prince kukkus natuke õnnetult, õnneks tundub et mingit vigastust pole.
Sellises hooaja faasis niikuinii ilusat mängu pole eriti oodata.mavs kirjutas:Hästi Ei vaidle vastu. Eks näis jah, kes siis COY valitakse. Nominente on palju ja minu arust see on selle aasta vast kõige tasavägisem auhind mis antakse.Mihkel111 kirjutas: Kui playoffe ka arvestataks, siis ma eriti ei usu, et näiteks Nowitzki 2006-07 MVP oleks võitnud.
@EthanJSkolnick kirjutas:LeBron got 120 of 121 first place votes. Carmelo got the other.