Siauliai tahab äkki.KalevForever kirjutas:Noo tõesti,sellel vennal ei ole ühtegi head omadust peale hea viskekäe.Kes kurat teda tahtma peaks?
Sest tuleb välja et ta ainult Siauliai Arenal visata oskab.Muudes kohtades on see mäng tal väga kahvatu.
Siauliai tahab äkki.KalevForever kirjutas:Noo tõesti,sellel vennal ei ole ühtegi head omadust peale hea viskekäe.Kes kurat teda tahtma peaks?
Troll jääb trolliks Leppik ja kõvem kui Keerles... Sind ei saa ju tõsiselt võtta:DAsjaajaja kirjutas:Leppikut, kes on kordi kõvem vend kui Keerles, tehakse maha. Samas ise soiute, kuidas Keerles peaks ikka välismaale minema ja ega temal küll probleeme ei tohiks olla.
Statistika kõneleb minu eest. Keerles on üks suur cry baby ja ongi kõik. Korvpalli platsil ta ju ei ole mitte millegagi säranud. Mis on see eriline omadus, millega ta üritab Euroopas 'laineid lüüa'? Oma jonnimisega või oma olematute mänguoskustega?Kivipallur kirjutas:Troll jääb trolliks Leppik ja kõvem kui Keerles... Sind ei saa ju tõsiselt võtta:DAsjaajaja kirjutas:Leppikut, kes on kordi kõvem vend kui Keerles, tehakse maha. Samas ise soiute, kuidas Keerles peaks ikka välismaale minema ja ega temal küll probleeme ei tohiks olla.
Asjaajaja kirjutas:Leppikut, kes on kordi kõvem vend kui Keerles
Mida iganes sa ka ei üritaks Leppiku pallikäsitluse kohta öelda, Keerlesest on mees ikkagi pea jagu üle!Patrioot kirjutas:Asjaajaja kirjutas:Leppikut, kes on kordi kõvem vend kui Keerles
Kui Leppiku pallikäsitlus ei oleks alla igasugust arvestust, võiks talle isegi edu soovida. Viset ju iseenesest on, aga sellest ei piisa.
Ma ei tea, millist statistikat sa vaatad aga Keerles BBL-i hooaeg oli 14,4 punkti ja 5,5 lauda.Asjaajaja kirjutas:Statistika kõneleb minu eest. Keerles on üks suur cry baby ja ongi kõik. Korvpalli platsil ta ju ei ole mitte millegagi säranud. Mis on see eriline omadus, millega ta üritab Euroopas 'laineid lüüa'? Oma jonnimisega või oma olematute mänguoskustega?Kivipallur kirjutas:Troll jääb trolliks Leppik ja kõvem kui Keerles... Sind ei saa ju tõsiselt võtta:DAsjaajaja kirjutas:Leppikut, kes on kordi kõvem vend kui Keerles, tehakse maha. Samas ise soiute, kuidas Keerles peaks ikka välismaale minema ja ega temal küll probleeme ei tohiks olla.
Ma ei tea, kas su väike aju on ära suutnud tabada, et Leppiku üks unikaalseid omadusi on vastaseid "kinni hoida". Ta on asendamatu kaitse mängija. Lisaks sellele on ta viimastel mängudel olnud ka resultatiivsemaid korvikütte. Keerlese statistikat vaadates jääb mulje nagu tal oleks viimasel ajal kohe eriti suur jonnituju olnud.Patrioot kirjutas:Ma ei tea, millist statistikat sa vaatad aga Keerles BBL-i hooaeg oli 14,4 punkti ja 5,5 lauda.
Leppikul vastukaaluks 6,2 ja 2,5.
Kuidagi vähe mehe kohta, kes kordi üle on.
Statistika kõneleb sinu eest?Asjaajaja kirjutas:Statistika kõneleb minu eest. Keerles on üks suur cry baby ja ongi kõik. Korvpalli platsil ta ju ei ole mitte millegagi säranud. Mis on see eriline omadus, millega ta üritab Euroopas 'laineid lüüa'? Oma jonnimisega või oma olematute mänguoskustega?Kivipallur kirjutas:Troll jääb trolliks Leppik ja kõvem kui Keerles... Sind ei saa ju tõsiselt võtta:DAsjaajaja kirjutas:Leppikut, kes on kordi kõvem vend kui Keerles, tehakse maha. Samas ise soiute, kuidas Keerles peaks ikka välismaale minema ja ega temal küll probleeme ei tohiks olla.
Miks sa innustad teda ? Pärast hakkabki veel...Egert kirjutas:Asjaajaja, kelle sa homme Kalevist ette võttad ja räägid kui palju tast parem Doronin on?