Charron Fisher
Re: Charron Fisher
Fisher armastas kolmeseid visata? Mis siin imelikku on, ta oli ju tagamängija, mängis loomupäraselt SG/SF positsioone, ta pidigi tagant viskama. Loomulikult oleks ta võinud seda teha parema protsendiga, aga kuna ta kaitses rabas tsentrite vastu, siis ei saa talle tegelikult suurt midagi ette heita. Kas ta nüüd parem on kui Fox või Linehan, see on maitseasi, sellega ei tahaks päris nõus olla. Eelmine hooaeg võimaldas tal lihtsalt rohkem silma paista. Samas jäi Foxi/Linehani tiimil just korralikust shooterist puudu, kes oleks võinud Pace asemel olla.
Pace asemel oleks pigem Akognon võinud olla üle-eelmine aasta, kellel eelmine aasta treenerid pärast Vucinici lahkumist enam üldse oma mängu mängida ei lasknud. Need Fisheri kolmesed oleks pidanud tema viskama, viskekäsi oli tal ikka 3x parem. Ega see, kui sa 193 pikk oled ei tee sind veel automaatselt heaks viskajaks.
Ärge saage nüüd valesti aru, mul ei ole midagi Fisheri vastu, eelmise hooaja komplekteerituse juures oli hädavajalik, et nii lühike ääremängija suutis korvi all mängida ja kohati päris hästi. Aga minu arust ikka Linehani ja Foxi tase on midagi muud.
Ärge saage nüüd valesti aru, mul ei ole midagi Fisheri vastu, eelmise hooaja komplekteerituse juures oli hädavajalik, et nii lühike ääremängija suutis korvi all mängida ja kohati päris hästi. Aga minu arust ikka Linehani ja Foxi tase on midagi muud.
Ma rohkem pidasingi Akognoni shooteri all silmas. Fisher oli rohkem läbimurdja, see oli tema tugevam külg, aga ega ta siis kogu aeg ka ei jaksanud ja kui vabaks jääd tuleb visata. Ega tema kolmeste tabavus lõppkokkuvõttes kehvem polnud kui kohalikel staaridel.
Njah aga Pace-ga tuleb teine analoog meelde seoses Lomersiga. Pace oli ju omal ajal lausa NCAA võitjameeskonnas, samuti selline pigem vahetusmees aga mängida sai. Ja tema küll mingi eriline vend ei olnud. Ei näita see NCAA tipp ka alati midagi.
Mõnes mõttes olen nõus aga ei ole ka. Jah, kui oled ise väsinud ja ülejäänud meeskond loodab ka sinu peale ja teised mängu enda peale võtta ei taha, siis jah tuleb visata. Kuigi siin jälle küsimus treenerile - miks siis sellistes olukordades ei leitud teisi lahendajaid ja realiseerijaid. Ja tõsi, meie "kuldkäte" Arbeti ja Dorbeku tabavus polnud tõesti parem aga nemad ei uhanud ka mängus 10 korda peale joone tagant.vaim564 kirjutas:Ma rohkem pidasingi Akognoni shooteri all silmas. Fisher oli rohkem läbimurdja, see oli tema tugevam külg, aga ega ta siis kogu aeg ka ei jaksanud ja kui vabaks jääd tuleb visata. Ega tema kolmeste tabavus lõppkokkuvõttes kehvem polnud kui kohalikel staaridel.
Pace'ga seoses meenub vaid üks hea omadus, kui teinekord mäng seisis ja Pace tuli vahetusest sisse ning siis oli tema see, kes oma kummalise viskega julges mängu enda peale võtta ja meeskonna august välja aidata ning mõnikord see isegi õnnestus.
-
- Kasutaja
Noo Fisher nüüd tagamängija küll ei olnud kuskilt otsast.Oma pikkuse poolest oleks võinud vabalt olla,aga juba siia tulles räägiti temast kui väga ebastandartsest PF/SF mängijast ja noo eelmise aasta pikkade probleemi arvestades ma olen päris kindel ,et ta oli sunnitud ka keskmängija positsiioni meil mingitel hetkedel täitma.vaim564 kirjutas:Fisher armastas kolmeseid visata? Mis siin imelikku on, ta oli ju tagamängija, mängis loomupäraselt SG/SF positsioone, ta pidigi tagant viskama. Loomulikult oleks ta võinud seda teha parema protsendiga, aga kuna ta kaitses rabas tsentrite vastu, siis ei saa talle tegelikult suurt midagi ette heita. Kas ta nüüd parem on kui Fox või Linehan, see on maitseasi, sellega ei tahaks päris nõus olla. Eelmine hooaeg võimaldas tal lihtsalt rohkem silma paista. Samas jäi Foxi/Linehani tiimil just korralikust shooterist puudu, kes oleks võinud Pace asemel olla.
Just ükspäev vaatasin Kalev-Triumph mängu ja ilus oli vaadata kui Pace mängu tasavägiseks tegivaim564 kirjutas:Pace'ga seoses meenub vaid üks hea omadus, kui teinekord mäng seisis ja Pace tuli vahetusest sisse ning siis oli tema see, kes oma kummalise viskega julges mängu enda peale võtta ja meeskonna august välja aidata ning mõnikord see isegi õnnestus.

Cramos mängis ta positsioone 3-5, NCAAs oli 2-3.KalevForever kirjutas: Noo Fisher nüüd tagamängija küll ei olnud kuskilt otsast.Oma pikkuse poolest oleks võinud vabalt olla,aga juba siia tulles räägiti temast kui väga ebastandartsest PF/SF mängijast ja noo eelmise aasta pikkade probleemi arvestades ma olen päris kindel ,et ta oli sunnitud ka keskmängija positsiioni meil mingitel hetkedel täitma.
-
- Kasutaja
Charron Fisher siis on liitunud küprose meeskonnaga Apoel.Täna kui saadi 20 punktiline kaotus Itaallaste Benetonilt viskas meeskonna parimana 25 punkti.
Tea, kas asi APOELi keerulises finantsseisus või mehes enda, aga tundub, et Charron Fisher on saadaval. Pmts Krabbi 5000 taala annaks talle ja oleks mõned probleemid meeskonnas lahedatud 

HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Siin tuleb kindlasti kohe hunnik postitusi, et ta ei sobi meie meeskonda. Aga minu arust just sellist tüüpi olekski hetkel vaja. Paraneks laud, paraneks resultatiivsus jne. Duniganiga lammutaksid päris korralikult koos ma arvan.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Ja teeks mängulõpus ka kindlalt skoori ilma väristamatta.
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!

-
- Kasutaja
Ja see hooaeg saaks ta mängida oma positsiooni ehk siis 3-4. Mitte ei peaks korvi all endast 20cm pikemate vendadega madistama. Aga noh 100% on kindel, et me teda see hooaeg Cramos ei näe.Egert kirjutas:Siin tuleb kindlasti kohe hunnik postitusi, et ta ei sobi meie meeskonda. Aga minu arust just sellist tüüpi olekski hetkel vaja. Paraneks laud, paraneks resultatiivsus jne. Duniganiga lammutaksid päris korralikult koos ma arvan.
Ja mängiks sellist meeskondlikku kaitset nagu Cramo sel hooajal? Imemees siis tõesti.--KingLeBron-- kirjutas:Ja teeks mängulõpus ka kindlalt skoori ilma väristamatta.
“I know it when I see it” - Potter Stewart