Rock vs Kalev/Cramo 27.01.2010
Re: Rock vs Kalev/Cramo 27.01.2010
kaitsevaba mäng:)
no tehke kuradi kalev tv- kui mitte midagi ei meeldi, on ju kirjutatud et võib pilt katkeda jne jne! vaadake bbl-i live score ja pange see rock tv siis üldse kinni.lols!
22:12 lauavõitlus rockile see on võimas...
Agent Zero is the best!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
Ega ei saagi mängida ju,Tein poolaja lõpus sai vead kätte peaaegu mitte millegi eest aga kui Fisher korvi all Morrisoni vastu läks,siis mingit viga küll polnud kuigi selgelt oli näha kuidas Morrison Fisheri kätt lõi.Egert kirjutas:Poolaeg taga 41-42.
Kaitset seal mängus ei mängu ei Rock ega Kalev.
Kuule lõpeta. Mida nad siis reklaamivad seda, et näeb sealt mängu?Sanikidze kirjutas:no tehke kuradi kalev tv- kui mitte midagi ei meeldi, on ju kirjutatud et võib pilt katkeda jne jne! vaadake bbl-i live score ja pange see rock tv siis üldse kinni.lols!
Võimas on nende roheliste päkapikkude tegutsemine, ma nägin ca 8 minutit mängust ja ikka jäi silma 3 selget bläkki.
Ma ei taha väita, et Kalevi kasuks ei vilistata, võib-olla sellel ajal kui ma Viva-Freshi reklaami nautisin, aga no kuidas ei suudeta ühte konkreetset joont hoida.
Ma ei taha väita, et Kalevi kasuks ei vilistata, võib-olla sellel ajal kui ma Viva-Freshi reklaami nautisin, aga no kuidas ei suudeta ühte konkreetset joont hoida.
kellegil pilt on wä
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kui eelmises BBL kohtumises Rockiga oli Morrisonil mängu lõpuks 17 punkti koos, siis see kord on see punktisumma juba poolajaks tal käes Aga asi võib minna heas suunas, kuna Scottil juba 3 viga täis.
Ning Keeru peaks ikka paaril korral minema kolmest ka shootima
Ning Keeru peaks ikka paaril korral minema kolmest ka shootima
Fear the prophet!
Kui Kalev teebgi kunagi siis kindlasti tehkase korralik ja testitakse mitukümmend korda,et server ikka koguaeg vastu peaks.Egert kirjutas:Kuule lõpeta. Mida nad siis reklaamivad seda, et näeb sealt mängu?Sanikidze kirjutas:no tehke kuradi kalev tv- kui mitte midagi ei meeldi, on ju kirjutatud et võib pilt katkeda jne jne! vaadake bbl-i live score ja pange see rock tv siis üldse kinni.lols!
Aga näha on et tartlased üritavad.Sellepärast on nad tublid
-
- Kasutaja
Ei tea kuidas meil korvialune nüüd on? Johnsonil see jalg vist ikka segab mängimist.Peame korvi all saama hakkama E. Dorbekiga kellel on 3 viga.
Suhteliselt haige isetsemine käib meil. Esimene poolaeg 2 res. söötu.
Sokk teeb hooaja parimat sooritust.
Sokk teeb hooaja parimat sooritust.
Viimati muutis Egert, 27 Jaan 2010, 20:06, muudetud 1 kord kokku.
valus mööda panek
Feilur dunk, aga vähemalt parandas ennast kohe !
hull fisher ikka mõtleb et on mingi hull king james
tartlased lülitasid ülekande ka välja kohe kui kalev omama hakkas
tartlased lülitasid ülekande ka välja kohe kui kalev omama hakkas
Viimati muutis Soho, 27 Jaan 2010, 20:07, muudetud 1 kord kokku.
Seda oli tõesti valus vaadata,aga kogenud mees tegi kohe vigade paranduseEepica kirjutas:valus mööda panek