Vaba teema (off-topic).
kuule ära hüppa seal midagi , et ala. sa tead siin kõike ja nagu me oleks ainult ta orkuti pilte vaadanud !Kalev4ever kirjutas:Olete te Rocki meestega pundis olnud, et teate, et Sanikidze "kõige normaalsem vend" on?
Orksi pilte vaadata ja sellest öelda kohe, et mees on kõige normaalsem, on väär!
Korvpallurid oskavad ka nalja teha ja elavad oma elu.
Aga loodan, et Rock siiski jõuab Euros või BBL-is kuhugile. Muidu oleks vastik, kui hakkaksid muudatusi tegema ja Eesti üks tippklubidest nii ära langeks..
olen ka kuulnud jutte temast ja pidi väga normaalne vend olema
- Kalev4ever
- Kasutaja
Oot sa tundsid ennast nüüd puudutatuna või?
Minu meelest oled sina see, kes siin hüppab.
Üks läks küll siin nii elevile, kui Viktori orksi pildid siia sattusid.
Samas jällegi küsiks, et kes siis "väga normaalne" ei oleks?
Aga play-offi teemalt, ma ise loodan, et Kalev EI SATU Rockiga kokku. Närvipinget ja põnevust viimaste sekunditeni. Ei, aitäh! Kedagi teist paluks
Minu meelest oled sina see, kes siin hüppab.
Üks läks küll siin nii elevile, kui Viktori orksi pildid siia sattusid.
Samas jällegi küsiks, et kes siis "väga normaalne" ei oleks?
Aga play-offi teemalt, ma ise loodan, et Kalev EI SATU Rockiga kokku. Närvipinget ja põnevust viimaste sekunditeni. Ei, aitäh! Kedagi teist paluks
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
mulle meeldis Sanikidze juba enne seda kui ta orksi leidsin. julgen öelda et ta on mitmest kalevi mängijast vähe etem vend.Kalev4ever kirjutas:Olete te Rocki meestega pundis olnud, et teate, et Sanikidze "kõige normaalsem vend" on?
Orksi pilte vaadata ja sellest öelda kohe, et mees on kõige normaalsem, on väär!
Korvpallurid oskavad ka nalja teha ja elavad oma elu.
Aga loodan, et Rock siiski jõuab Euros või BBL-is kuhugile. Muidu oleks vastik, kui hakkaksid muudatusi tegema ja Eesti üks tippklubidest nii ära langeks..
see vist garantii alla ei lähe jah?Kristo kirjutas:Ebaõnn!jyrgen kirjutas:mul käis ka telefon pesus, siis panin 2 päevaks radika all, aga ikka ei töödanud.Kristo kirjutas: Mul käis kunagi telefon pesus. Kuivas umbes nädala aknalaual päikese käes ja pärast töötas laitmatult.
Praegu allkiri puudub.