Balti Liiga 2011/2012

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
jyrgen
Kasutaja

Re: Balti Liiga 2011/2012

Postitus Postitas jyrgen »

kahju sellest, hea tunne oli alati, kui ta väljakul oli, siis oli kindel, et midagi hullu selle aja jooksul ei juhtu
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Tore näha, et mängule tehakse tugevat promo. Saab näha kuidas see homme saalis väljendub.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Kalev võidud-kaotused stat

Pilt

Tartu võidud kaotused stat

Pilt

Kalev punktid, viskekohad, viisikud

Pilt

Tartu punktid, viskekohad, viisikud

Pilt

Huvitav milline Kalevi algviisik täna olla võiks?
Ise sooviks näha Sokk-Skele-Arbet-Uljanko-Bamba

Tartul vast teada
Sokk-Veideman-Kurbas-Doronin-Allingu
cramo
Kasutaja

Postitus Postitas cramo »

Siin Salumets ja teised kommentaatorid räägivad, et Tamm alustab sellepärast, et ta muidu nii ebakindel, aga mu arust on Soku mäng ka parem kui ta algviisikus on.Tra selline tunne on,et täna Skele ärkab uuesti üles ja teeb ühe korraliku mängu.Muu peaks küll nii olema, Bamba,Pavel,Grex on meil nendel positsioonidel kindlalt parimad.
PS. Äkki Skelel selle ajuga midagi, kuidas selle ajukelmepõletiku tagajärjed olla võivad?
sammalhabe
Kasutaja

Postitus Postitas sammalhabe »

Palju täna piletihinnad on ? :oops:
Täispilet?
Soodus?
Allameetrimees?

NB! kas kuskil pole mingit kohta, kus oleks kirjas piletihinnad??! Ükskõik, mis mäng või kus on siis aja neid taga.
Ainult VTB-d tean, kuna need piletid on ka pletilevis saada.....
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

sammalhabe kirjutas:Palju täna piletihinnad on ? :oops:
Täispilet?
Soodus?
Allameetrimees?

NB! kas kuskil pole mingit kohta, kus oleks kirjas piletihinnad??! Ükskõik, mis mäng või kus on siis aja neid taga.
http://www.sakusuurhall.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

Täna kõik saali! Tahaks vanu häid aegu tagasi, mil Rocki ja Cramo mängud tõid suurhalli täis! Kuusmaa ja Kullamäe vastasseis toob kindlasti lisakülastajaid ning kõik see meediakära ja promo. Väga tahaks, et vähemalt esimene korrus oleks täis täna.
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

Postitus Postitas Bawse »

Marxx, hea eelvaade, loodame võitu.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
pelmeen
Kasutaja

Postitus Postitas pelmeen »

Täispilet?
Soodus?
Allameetrimees?

Sellepärast neid kuskil ei reklaamita, sest nii ajuvaba hinnaga müübki vaid craamu oma pileteid. Tahaks küll teada, et mida selle 10 ja 5 eurose pileti eest saab ka. Saaks mingi särgi, meene, joogi, söögi ka. Olin ka juba valmis minema, õnneks vaatasin piletihinda. Vist tahavad Vujcinici võlgu maksta selle raha eest.
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Keegi oskab rääkida, kuidas see delfi pilt on?
On mõtet sms saata või ei?
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

Karl kirjutas:Keegi oskab rääkida, kuidas see delfi pilt on?
Olen vist 2-3 korda kasutanud ja kui esimesel korral oli raske jälgida ja hakkis korralikult, siis viimased korrad on üha parem ja mul pole kahju olnud kulutatud rahast. Aga tänase mängu puhul võib olla huvi suurem, sest kohtuvad 2 suurt ja ilm on külm, mõni ehk ei tule seepärast saali. Kommentaatorid jäävad ehk natukene nüriks oma "teravmeelsete" kommentaaridega, aga pole hullu, küll neil ka tulema hakkab.
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

pelmeen kirjutas:
Täispilet?
Soodus?
Allameetrimees?

Sellepärast neid kuskil ei reklaamita, sest nii ajuvaba hinnaga müübki vaid craamu oma pileteid. Tahaks küll teada, et mida selle 10 ja 5 eurose pileti eest saab ka. Saaks mingi särgi, meene, joogi, söögi ka. Olin ka juba valmis minema, õnneks vaatasin piletihinda. Vist tahavad Vujcinici võlgu maksta selle raha eest.
Kuniks meeskond endast 100% annab ja võitleb, siis toetan hea meelega klubi rahaliselt ja emotsionaalselt. Pole kahju.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

cramo kirjutas:Siin Salumets ja teised kommentaatorid räägivad, et Tamm alustab sellepärast, et ta muidu nii ebakindel, aga mu arust on Soku mäng ka parem kui ta algviisikus on.Tra selline tunne on,et täna Skele ärkab uuesti üles ja teeb ühe korraliku mängu.Muu peaks küll nii olema, Bamba,Pavel,Grex on meil nendel positsioonidel kindlalt parimad.
PS. Äkki Skelel selle ajuga midagi, kuidas selle ajukelmepõletiku tagajärjed olla võivad?
Mulle tundub ise ka ,kui Skele mängu olen vaadanud ,et peale seda viirust ,mis tal oli ongi tema mäng nagu allapoole liikunud ,et kas see viiruse tagjärjel see ajukelme põletikule ongi mõjunud,sest kordinatsioon pole tal ka enam see ,mis hooaja algul enne seda kui tal see viirus kallal oli.Aga mis tänasesse mängu puutub siis ise arvan ,et Tartu täna võidab ,sest neil on see emotsioon praegu meeskonnas on parem ,kui meil ja Kullamäel on ka Kuusmaale nii mõndagi vaja tõestada.
Charly
Kasutaja

Postitus Postitas Charly »

spartaklane kirjutas:
cramo kirjutas:Siin Salumets ja teised kommentaatorid räägivad, et Tamm alustab sellepärast, et ta muidu nii ebakindel, aga mu arust on Soku mäng ka parem kui ta algviisikus on.Tra selline tunne on,et täna Skele ärkab uuesti üles ja teeb ühe korraliku mängu.Muu peaks küll nii olema, Bamba,Pavel,Grex on meil nendel positsioonidel kindlalt parimad.
Mulle tundub ise ka ,kui Skele mängu olen vaadanud ,et peale seda viirust ,mis tal oli ongi tema mäng nagu allapoole liikunud ,et kas see viiruse tagjärjel see ajukelme põletikule ongi mõjunud,sest kordinatsioon pole tal ka enam see ,mis hooaja algul enne seda kui tal see viirus kallal oli.Aga mis tänasesse mängu puutub siis ise arvan ,et Tartu täna võidab ,sest neil on see emotsioon praegu meeskonnas on parem ,kui meil ja Kullamäel on ka Kuusmaale nii mõndagi vaja tõestada.
Mõtled siis Skele mänge enne Kalevisse tulekut? Sest ajukelme põletik oli enne, ja see oli põhjuseks tema mitte vastuvõtmisele eelmisse meeskonda peale katseaega.
Charly
Kasutaja

Postitus Postitas Charly »

Karl kirjutas:Keegi oskab rääkida, kuidas see delfi pilt on?
See EI OLE Delfi pilt, see on Korvpalliliidu toodetav, portaalid lihtsalt laenavad sama striimi. Saad sama pildi ka Basketi kodukalt ja nende FB lehelt, ja Postimehest. Ja kvaliteet on väga hea, palju parem kui tartlaste tv oma. Olen ka paar korda vaadanud, täiesti probleemivabalt. Vaatan tänagi, kahjuks seekord saalini ei jõua.
Suletud