Euroleague
Re: Euroleague
Ma ei usu Mac osalemine sellega kahtluse all on. Pigem on ainuõige tegu muuta FF mänguaegu ja järgmistel aastatel olla targem. Seadusi peab austama ükskõik, mis riigi oma.
No sellega muutuksid omakorda kõikide teiste riikide mängukalnedrid, kelle esindajad FFi jõuavad, pluss veel peab ju arvestama ka halli broneerimisi, hotelle ja ka nt teiste spordisündmuste kalendrit. Jama on kõvasti ning ma üldse ei imestaks, kui Mac tõesti "sunnitakse" loobuma. Huvitav, kas sel juhul miski asendaja (Caja laboral) kah tuuakse ?Sten kirjutas:Ma ei usu Mac osalemine sellega kahtluse all on. Pigem on ainuõige tegu muuta FF mänguaegu ja järgmistel aastatel olla targem. Seadusi peab austama ükskõik, mis riigi oma.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Final fouri kuupäev ei muutu kindasti.. Piletid müüdud ja räme nuss oleks nendega mässama hakata. Eriti kui fännidel hotellid kinni ja nii. Aga Iisrael ei olegi Euroopa, ärgu tulgu siis
6-8 mai pidi toimuma? Asi ju lihtne, kui maccabil on see tähtpäev seitsmendal. 6 poolfinaalid, ja 8 kohamängud.?
Muudeti ainult kohamängude kellaaegu: Info
-
- Kasutaja
kas elioni digitv saab tellida viasat sport paketti üheks päevaks ja maksta hind kh ühe päeva eest?
Mina tellisin näiteks üheks päevaks, ja siis järgmine päev helistasin sinna, et pandaks kinni.Kaitsefänn kirjutas:kas elioni digitv saab tellida viasat sport paketti üheks päevaks ja maksta hind kh ühe päeva eest?
Alates 1.juunist enam ei saa, tellida võid ka päevaks, aga maksad ikka terve kuu eest.nub4you kirjutas:Mina tellisin näiteks üheks päevaks, ja siis järgmine päev helistasin sinna, et pandaks kinni.Kaitsefänn kirjutas:kas elioni digitv saab tellida viasat sport paketti üheks päevaks ja maksta hind kh ühe päeva eest?
täna algav siis kreeka finaalid. Eks me mäleta, kuidas eelmine kord lõppes see asi. Kaks mängukatkestust 4st mängust. Ehk seekord paremini, kuigi ma väga ei kurtnud eelmine kord
- Kalev4ever
- Kasutaja
Nõme uudis.Ta sobis ideaalselt Valenciasse.Kalev4ever kirjutas:Robertas Javtokas liitus järgmiseks hooajaks Žalgirisega.
-
- Kasutaja
Kodumaa klubi on ikka üle kõige ja kui ka veel korralikult palka saab siis miks mitte. Seda enam, et Žalgiris osaleb ka euroliigas. Valencia kasuks räägib muidugi see, et hispaania liigas saaks ta palju rohkem tugevaid mänge. Kuid kui Romanov köhib korralikult pappi siis miks mitte. Ma pakun, et Javtokasest saa klubi kalleim mängija järgmisel hooajal.marxx762 kirjutas:Nõme uudis.Ta sobis ideaalselt Valenciasse.Kalev4ever kirjutas:Robertas Javtokas liitus järgmiseks hooajaks Žalgirisega.
Pakuks üle käe, et võibolla vanus hakkab oma osa mängima miks ta kodumaale naases ...
Küprose jaoks ta muidugi noor veel aga Zalgirisega püsib vähemalt euroliiga tasemel ja on koondise vaateväljas.
PAOK suutis viiendas ja viimases kolmandakoha mängus võita 63-56 Arise ja sai pääsme euroliigasse.
Küprose jaoks ta muidugi noor veel aga Zalgirisega püsib vähemalt euroliiga tasemel ja on koondise vaateväljas.
PAOK suutis viiendas ja viimases kolmandakoha mängus võita 63-56 Arise ja sai pääsme euroliigasse.
-
- Kasutaja
CSKA meelitas oma ridadesse serblasest keskmängija Nenad Krstici.
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/maa ... 9&l=fplead" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/maa ... 9&l=fplead" onclick="window.open(this.href);return false;