Ei usuAnd kirjutas:Usun, et varem või hiljem tuuakse üks mees veel...
Hooaja üldarutelu
Arvan sama... kui praegu ei tooda, siis hooaja teisel poolajal tuuakse kindlastyi mingisugune tagamees ka, et olla play/offideks tugevam. Hooaja sees hinnad ka teised ju.And kirjutas:Usun, et varem või hiljem tuuakse üks mees veel...
Btw juba praegu Kalev otsib hea hinna eest head tagameest.
Viimati muutis Oskar8, 04 Okt 2009, 15:13, muudetud 1 kord kokku.
Kust tead?Oskar8 kirjutas:Arvan sama... kui praegu ei tooda, siis hooaja teisel poolajal tuuakse kindlastyi mingisugune tagamees ka, et olla play/offideks tugevam. Hooaja sees hinnad ka teised ju.And kirjutas:Usun, et varem või hiljem tuuakse üks mees veel...
eks ikka tutvused mis muuEgert kirjutas:Kust tead?Oskar8 kirjutas:Arvan sama... kui praegu ei tooda, siis hooaja teisel poolajal tuuakse kindlastyi mingisugune tagamees ka, et olla play/offideks tugevam. Hooaja sees hinnad ka teised ju.And kirjutas:Usun, et varem või hiljem tuuakse üks mees veel...
-
- Kasutaja
Need ikka rohkem oletused ,mitte tutvused.jyrgen kirjutas:eks ikka tutvused mis muuEgert kirjutas:Kust tead?Oskar8 kirjutas: Arvan sama... kui praegu ei tooda, siis hooaja teisel poolajal tuuakse kindlastyi mingisugune tagamees ka, et olla play/offideks tugevam. Hooaja sees hinnad ka teised ju.
Uskumatu demagoog.:rolleyes:Kaks hooaega BC Kalev/Cramo korvpalliklubi juhendanud Veselin Matic leiab, et valitseva Eesti meistri otsus loobuda eurosarjast oli halb.
«Te olete tagasi Nõukogude Liidus! See ei ole ei Ida- ega Venemaa liiga, see on Nõukogude Liidu liiga! Eestlased ei taha ju tagasi Nõukogude Liidu rüppe minna, ometi korvpallis te seda teete,» rääkis Matic ajakirjale Basketball.
Samas on mees kursis ka Kalev/Cramo tänavuse hooaja tegemistega. «Olen suheldnud inimestega Kalevist ja tean, et neil on noor ning ambitsioonikas meeskond, kuid neil on raske aasta ees,» lisas Matic.
Korvpalli EMil hästi esinenud Poola koondise edu peab Matic endiselt ka enda teeneks. «Mina rajasin selle meeskonna 2005. aastal. Marcin Gortat on minu mängija , mina tõin ta Poolast Saksamaale ja minu ajal tegi ta debüüdi Poola koondises,» sõnas Matic.
"Ja lagunebki mäng nagu sitt vee peal laiali!"
mida sa siis veel arvasid?? et eelarve langeb sellise masu ajal alla 20 protsendi w??Soho kirjutas::O vucinic ütles delfispordi interviuus et kalevi eelarve on eelmise aastaga võrreldes langenud 60-70% ...
siis mingi 5-8 milli on praegu..
aga jh eelarve ikka väga väike. +võlad ka veel eelmisest aastast
ma küll ei leia, et ta jutus midagi demagoogilist oleks, edastab oma arvamuse lihtsalt, terake on mu arvates selles ka tõtt.Gallacher kirjutas:Uskumatu demagoog.:rolleyes:Kaks hooaega BC Kalev/Cramo korvpalliklubi juhendanud Veselin Matic leiab, et valitseva Eesti meistri otsus loobuda eurosarjast oli halb.
«Te olete tagasi Nõukogude Liidus! See ei ole ei Ida- ega Venemaa liiga, see on Nõukogude Liidu liiga! Eestlased ei taha ju tagasi Nõukogude Liidu rüppe minna, ometi korvpallis te seda teete,» rääkis Matic ajakirjale Basketball.
Samas on mees kursis ka Kalev/Cramo tänavuse hooaja tegemistega. «Olen suheldnud inimestega Kalevist ja tean, et neil on noor ning ambitsioonikas meeskond, kuid neil on raske aasta ees,» lisas Matic.
Korvpalli EMil hästi esinenud Poola koondise edu peab Matic endiselt ka enda teeneks. «Mina rajasin selle meeskonna 2005. aastal. Marcin Gortat on minu mängija , mina tõin ta Poolast Saksamaale ja minu ajal tegi ta debüüdi Poola koondises,» sõnas Matic.
- Kivipallur
- Kasutaja
Mis see tõde on siis ?greystone kirjutas:ma küll ei leia, et ta jutus midagi demagoogilist oleks, edastab oma arvamuse lihtsalt, terake on mu arvates selles ka tõtt.Gallacher kirjutas:Uskumatu demagoog.:rolleyes:Kaks hooaega BC Kalev/Cramo korvpalliklubi juhendanud Veselin Matic leiab, et valitseva Eesti meistri otsus loobuda eurosarjast oli halb.
Räme demagoogia on eeskätt see jura Poola koondise kohta. Matic ebaõnnestus selle satsiga totaalselt ja väita, et tänase Poola koondise tugevus on tema teene...tule taevas appi. See on sama, kui Eesti pääseks aastate pärast EMile ja Kerde ütleks, et see on tema teene, sest just tema tõi Siim-Sander Vene ja Joosep Toome koondisse. Oleks ju jabur?ma küll ei leia, et ta jutus midagi demagoogilist oleks, edastab oma arvamuse lihtsalt, terake on mu arvates selles ka tõtt.
Sama loll on ka jutt, et uues liigas osalemisega oleme tagasi N.Liidus. Olen küll veendunud antikommar ja russofoob aga poliitikaga pole siin midagi pistmist. Lihtsalt eurosari ainult võtaks pappi, idaliiga annab seda. Pluss tugevad vastased (see, et praeguse Kalevi jaoks on vastased liigagi tugevad, on juba teine teema). Ja mis see üldse Matici asi on? Ja lõpuks, kas poleks totter, kui mõni Eesti treener hakkaks samamoodi Aadria liiga koha pealt sõna võtma: et mida te mõtlete, alles tapsite üksteist, nüüd mängite vabatahtlikult üksteise vastu kossu?
"Ja lagunebki mäng nagu sitt vee peal laiali!"