Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Kas ta jõuab ka Valga mängule ?
Vähemalt on meil nüüd 2 erineva stiiliga mängujuhti.
Ise lootsin vähe pikemat meest kes suudaks ka nr 2 peal mängida.
2 peal neid mängijaid on, pg asendust aga ikkagi sisuliselt pole, Vefi mäng näitas seda eriti, aga ka varasemalt. Nancy muidugi suvalisi ei palka, VTB tagumise otsa klass on olemas.Rio kirjutas:Kas ta jõuab ka Valga mängule ?
Küll lüüakse lärmi selle üle, et VTBs nagunii rong läinud play-offiks. Lets be honest, see play-off on ikkagi liiga suur tükk selle koosseisu jaoks ja säästuhooaja jaoks, kuid VTBs on minu meelest iga koht oluline (ka rahaliselt)- ja lõppkokkuvõttes on ikka väga oluline vahe, kas saadakse viis või näiteks 8-9 võitu ja mängitakse konkurentsivõimelist kossu, selleks on see täiendus vajalik.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Jep,pikkust võiks vähe juures olla küll.Tänapäeva korvpallis on PG-d juba sinna 2 m kanti.Aga loodame,et korvab selle temast mitte oleneva puudujäägi muude positiivsete omadustegaRio kirjutas:Kas ta jõuab ka Valga mängule ?
Säästuhooaeg või mitte, oleks praegune koosseis juba hooaja alguses paigas olnud – s.t kõik mehed vormis ja kokkumänginud –, oleks minu meelest tegemist isegi tugevama kooslusega kui eelmisel hooajal ja play-off`ist poleks olnud sugugi utoopiline mõelda. Kas keegi teab üldse, kui suured on VTB-s preemiad ja kui mitmele võistkonnale neid jagub? VTB kodulehelt ma vastavat infot igatahes tuvastada ei suutnud.Rix kirjutas:2 peal neid mängijaid on, pg asendust aga ikkagi sisuliselt pole, Vefi mäng näitas seda eriti, aga ka varasemalt. Nancy muidugi suvalisi ei palka, VTB tagumise otsa klass on olemas.Rio kirjutas:Kas ta jõuab ka Valga mängule ?
Küll lüüakse lärmi selle üle, et VTBs nagunii rong läinud play-offiks. Lets be honest, see play-off on ikkagi liiga suur tükk selle koosseisu jaoks ja säästuhooaja jaoks, kuid VTBs on minu meelest iga koht oluline (ka rahaliselt)- ja lõppkokkuvõttes on ikka väga oluline vahe, kas saadakse viis või näiteks 8-9 võitu ja mängitakse konkurentsivõimelist kossu, selleks on see täiendus vajalik.
-
- Kasutaja
No küll ta pühapäevaks kohal on vb juba enne. Eks siis näeb saalis, et mis mees on.
Ei, sellega ma küll nõustuda ei saa. Ja Delaši ja Curry taolisi vendi ei ole võimalik Cramol säästuhooaja algul palgata- Nancy'st ja Cedevitast paremaid pakkumisi (hooaja eel!) kohe kindlasti ei suuda Cramo teha, pigem ostetaksegi üle Brandiseid ning hooaja keskel on võimalik tuua nn üle jäänud mehi (ja tugevamad samas ostavad Cramo parimad ära). Loomulik korvpallihierarhia. Elegar üksi oli sisuliselt ikkagi kolmandik meeskonnast ja seda kinnitab ta nt Türgis.Boone võib statistikas samaväärne tunduda, aga kaitses on vahe meeletu.Uhhuu kirjutas:Säästuhooaeg või mitte, oleks praegune koosseis juba hooaja alguses paigas olnud – s.t kõik mehed vormis ja kokkumänginud –, oleks minu meelest tegemist isegi tugevama kooslusega kui eelmisel hooajal ja play-off`ist poleks olnud sugugi utoopiline mõelda. Kas keegi teab üldse, kui suured on VTB-s preemiad ja kui mitmele võistkonnale neid jagub? VTB kodulehelt ma vastavat infot igatahes tuvastada ei suutnud.Rix kirjutas:2 peal neid mängijaid on, pg asendust aga ikkagi sisuliselt pole, Vefi mäng näitas seda eriti, aga ka varasemalt. Nancy muidugi suvalisi ei palka, VTB tagumise otsa klass on olemas.Rio kirjutas:Kas ta jõuab ka Valga mängule ?
Ja tuleb silmas pidada, et VTB keskmikud on sel hooajal tugevnenud.
Igal juhul on meeskonnale ühte lüli juurde vaja, isegi kui VTB play-offi teoreetilised shansid on jäänud väga vähe tõenäoliseks. Siiski on kõigile mängijatele kasulik, kui meeskond on piisavalt komplekteeritud, on piisavalt mängijaid ja kõik osalised saavad normaalse koormuse ja oma loomulikul positsioonil mängida. Jah muidugi võiks mees pikem olla aga olgem ausad, Teodosiceid me ei palka. Pealegi ma usun, et selline kiire mängujuht peaks lühikese koosseisuga Kalevile üpris hästi sobima. Igatahes hetkel olen mängija suhtes positiivselt meelestatud ja ka otsus SG (Ross) asemel PG meeskonda võtta on meeskonna kooslust vaadates õige.
"Säästuhooaeg või mitte, oleks praegune koosseis juba hooaja alguses paigas olnud – s.t kõik mehed vormis ja kokkumänginud –, oleks minu meelest tegemist isegi tugevama kooslusega kui eelmisel hooajal ja play-off`ist poleks olnud sugugi utoopiline mõelda. Kas keegi teab üldse, kui suured on VTB-s preemiad ja kui mitmele võistkonnale neid jagub? VTB kodulehelt ma vastavat infot igatahes tuvastada ei suutnud.
Ei, sellega ma küll nõustuda ei saa. Ja Delaši ja Curry taolisi vendi ei ole võimalik Cramol säästuhooaja algul palgata- Nancy'st ja Cedevitast paremaid pakkumisi (hooaja eel!) kohe kindlasti ei suuda Cramo teha, pigem ostetaksegi üle Brandiseid ning hooaja keskel on võimalik tuua nn üle jäänud mehi (ja tugevamad samas ostavad Cramo parimad ära). Loomulik korvpallihierarhia. Elegar üksi oli sisuliselt ikkagi kolmandik meeskonnast ja seda kinnitab ta nt Türgis.Boone võib statistikas samaväärne tunduda, aga kaitses on vahe meeletu.
Ja tuleb silmas pidada, et VTB keskmikud on sel hooajal tugevnenud."
Millised VTB keskmikud eelmise hooajaga võrreldes tugevnenud on? Nymburk ehk selle võrra, et neil on nüüd asjalik treener. Minski koosseis on kvaliteedilt suuresti sama. Jenissei, Astana ja VEF on kõik pigem sammu tagasi teinud, samuti Bisons.
Kelle jaoks on Elegar kolmandik võistkonnast, kelle jaoks Machado pool. Elegari näitajad sel hooajal on samad, mis ta eelmisel Türgi-visiidil. Boone`i kaitset olen isegi kritiseerinud, kuid ärme nüüd Elegari ka tagantjärgi pühakuks kuuluta. Jään igatahes selle juurde, et hetke koosseis on ühtlasem kui eelmisel hooajal.
Ei, sellega ma küll nõustuda ei saa. Ja Delaši ja Curry taolisi vendi ei ole võimalik Cramol säästuhooaja algul palgata- Nancy'st ja Cedevitast paremaid pakkumisi (hooaja eel!) kohe kindlasti ei suuda Cramo teha, pigem ostetaksegi üle Brandiseid ning hooaja keskel on võimalik tuua nn üle jäänud mehi (ja tugevamad samas ostavad Cramo parimad ära). Loomulik korvpallihierarhia. Elegar üksi oli sisuliselt ikkagi kolmandik meeskonnast ja seda kinnitab ta nt Türgis.Boone võib statistikas samaväärne tunduda, aga kaitses on vahe meeletu.
Millised VTB keskmikud eelmise hooajaga võrreldes tugevnenud on? Nymburk ehk selle võrra, et neil on nüüd asjalik treener. Minski koosseis on kvaliteedilt suuresti sama. Jenissei, Astana ja VEF on kõik pigem sammu tagasi teinud, samuti Bisons.
Kelle jaoks on Elegar kolmandik võistkonnast, kelle jaoks Machado pool. Elegari näitajad sel hooajal on samad, mis ta eelmisel Türgi-visiidil. Boone`i kaitset olen isegi kritiseerinud, kuid ärme nüüd Elegari ka tagantjärgi pühakuks kuuluta. Jään igatahes selle juurde, et hetke koosseis on ühtlasem kui eelmisel hooajal.
Let's agree to disagree, mina vaatan lihtsalt saalis oma pilguga nende kossuteadmiste baasilt mis mul on. Numbrid numbriteks, aga Cramo kaitse, millega pikki turnasid võidetakse/kaotatakse, oli Elegari arvelt korvi all hoopis midagi muud, sest Freimanise arvelt pole ses mõttes midagi muutunud. Elegaril oli kaitses see võime, mis sageli isiklikest numbritest välja ei tule- ta tegi kaitses teised paremaks ja temast ei saanud teravad tagamehed mööda astuda. Kui ta vigane polnud, siis mängis probleemideta 30+ minutit. Ja praegune Türgi liiga pole võrreldav selle Türgi liigaga, kus ta unagi mängis.Uhhuu kirjutas:"Säästuhooaeg või mitte, oleks praegune koosseis juba hooaja alguses paigas olnud – s.t kõik mehed vormis ja kokkumänginud –, oleks minu meelest tegemist isegi tugevama kooslusega kui eelmisel hooajal ja play-off`ist poleks olnud sugugi utoopiline mõelda. Kas keegi teab üldse, kui suured on VTB-s preemiad ja kui mitmele võistkonnale neid jagub? VTB kodulehelt ma vastavat infot igatahes tuvastada ei suutnud.
Koosseisu ühtluse argumendist ma aru ei saa- Cramo selleaastane koosseis on kõike muud kui ühtlane- mehed tulevad ja lähevad, stabiilsust näitab numbriets vaid Boone ja koondisemehi on seganud palju ka suvine.
Koosseisu ühtluse all pean silmas seda, et kui eelmisel aastal oli tegemist sisuliselt viie mehe võistkonnaga, kus kõik tiirles Machado ümber, siis Delasi ja Curry liitumisel tõuseb vastav arv (loodetavasti) seitsmeni ning eelmise hooajaga võrreldes on suurenenud Dorbeku ja Keeduse panus. Kui sa pead ühtluse all silmas koosseisu püsivust hooaja lõikes, siis eelmine hooaeg käis ju samasugune virvarr. Statistilist stabiilsust näitas terve hooaja võistkonnas püsinud mängijatest vaid Machado.Rix kirjutas:Let's agree to disagree, mina vaatan lihtsalt saalis oma pilguga nende kossuteadmiste baasilt mis mul on. Numbrid numbriteks, aga Cramo kaitse, millega pikki turnasid võidetakse/kaotatakse, oli Elegari arvelt korvi all hoopis midagi muud, sest Freimanise arvelt pole ses mõttes midagi muutunud. Elegaril oli kaitses see võime, mis sageli isiklikest numbritest välja ei tule- ta tegi kaitses teised paremaks ja temast ei saanud teravad tagamehed mööda astuda. Kui ta vigane polnud, siis mängis probleemideta 30+ minutit. Ja praegune Türgi liiga pole võrreldav selle Türgi liigaga, kus ta unagi mängis.Uhhuu kirjutas:"Säästuhooaeg või mitte, oleks praegune koosseis juba hooaja alguses paigas olnud – s.t kõik mehed vormis ja kokkumänginud –, oleks minu meelest tegemist isegi tugevama kooslusega kui eelmisel hooajal ja play-off`ist poleks olnud sugugi utoopiline mõelda. Kas keegi teab üldse, kui suured on VTB-s preemiad ja kui mitmele võistkonnale neid jagub? VTB kodulehelt ma vastavat infot igatahes tuvastada ei suutnud.
Koosseisu ühtluse argumendist ma aru ei saa- Cramo selleaastane koosseis on kõike muud kui ühtlane- mehed tulevad ja lähevad, stabiilsust näitab numbriets vaid Boone ja koondisemehi on seganud palju ka suvine.
Mis Türgi liigasse puutub, siis sinna on uputatud raha juba pikemat aega. Raske öelda, kuivõrd sealne tase 2011/12 hooajaga võrreldes muutunud on.
Pikemat aega siiski mitte, Türgi liiga on just viimaste aastatega kõvasti raha sisse pumbanud, natuke on aidanud kaasa ka Hispaania ja Venemaa raskused, mistõttu on lihtsam väga häid mängijaid sinna meelitada. Türgi keskmikud hüppavad see aasta nt selliste nimedega, mida veel kolm-neli hooaega vaid esikolmik sai lubada (anadolu, fener, gala), nüüd juba Banvit jms rabavad Euroopa esiotsa mehi. See selleks.
Eelmise aasta võimaliku play-off seemned pandigi mulda just hooaja esimese poolega, pärast Freimanise ja Elegari minekut saadi küll ka mitu olulist ja kena võitu, kuid eks neid võeti ka juba nn duhhi pealt ja Benson oli ka ikkagi mänginud mitte pool hooaega pingil istunud mees.
Ja Varrak tegelikult kasutas ju VTBs vaid seda seitsmest rotatsiooni, muid sarju panid ju teine koosseis ja algul üldse mitte edutult. Nüüd aga vaatamata pikemale pingile oli eurosarjas ikkagi sisuliselt võimalik arvestada seitsme-ja poole mehega.
Eelmise aasta võimaliku play-off seemned pandigi mulda just hooaja esimese poolega, pärast Freimanise ja Elegari minekut saadi küll ka mitu olulist ja kena võitu, kuid eks neid võeti ka juba nn duhhi pealt ja Benson oli ka ikkagi mänginud mitte pool hooaega pingil istunud mees.
Ja Varrak tegelikult kasutas ju VTBs vaid seda seitsmest rotatsiooni, muid sarju panid ju teine koosseis ja algul üldse mitte edutult. Nüüd aga vaatamata pikemale pingile oli eurosarjas ikkagi sisuliselt võimalik arvestada seitsme-ja poole mehega.
Kui eurosarjast rääkida, siis see oli alles viiendas voorus, kui Varrak oli lõpuks jõudnud tõdemuseni, et Dorbeku optimaalne positsioon on number kaks. Enne seda mängis ta mängujuhi positsioonil marginaalseid minuteid marginaalse kasuteguriga. Samuti oli kuni tolle ajani rahvusvahelisest rotatsioonist väljas Soo (mängis vaid eestikatel rämpsminuteid). Ja millegipärast algas kohe eurosarja esimesest mängust pihta Rossi poputamine – äkki oli tegemist sooviga jaotada mänguaega tema ja Veidemani vahel selliselt, et üks mängib pigem VTB-d ja teine eurosarja. Meelerahu huvides oleks üldse parem mitte mõelda kõigi nende vigade – nii komplekteerimisalaste, kommunikatiivsete kui ka rotatsiooniliste – peale, mida sel hooajal on tehtud.
-
- Kasutaja
Pole viga, Keedus oli ka omal ajal mängujuht!
Kindlasti vigu on tehtud, aga ma küll ei taha kõlada siin juhtkonna apologeedina, kuid sisuliselt ikkagi oldi päris korralikus sundviskes- komplekteerida ja planeerima sai hakata suve lõpus (kohtuotsus), Varrak oli koondises kinni ja sai üldse teada,et klubi jätkab millalgi augusti lõpus või septembri alguses ning lisaks kraabiti selle eelarvega kokku neid mängijaid keda võimalik (ross oli selline loositõmme, Freimanis ja Boone suht kindla peale minekud, aga väga kallid ja killing vist kah selline lootusrikas tõmme, et äkki siiski on tegemist selle mehega, keda kunagi siin nähti). Kõige selle pealt olen endiselt veendunud, et kui sadakse 9-10 võitu kätte VTBs on läinud minu ootustele vastavalt, isegi suts paremini.Uhhuu kirjutas:Kui eurosarjast rääkida, siis see oli alles viiendas voorus, kui Varrak oli lõpuks jõudnud tõdemuseni, et Dorbeku optimaalne positsioon on number kaks. Enne seda mängis ta mängujuhi positsioonil marginaalseid minuteid marginaalse kasuteguriga. Samuti oli kuni tolle ajani rahvusvahelisest rotatsioonist väljas Soo (mängis vaid eestikatel rämpsminuteid). Ja millegipärast algas kohe eurosarja esimesest mängust pihta Rossi poputamine – äkki oli tegemist sooviga jaotada mänguaega tema ja Veidemani vahel selliselt, et üks mängib pigem VTB-d ja teine eurosarja. Meelerahu huvides oleks üldse parem mitte mõelda kõigi nende vigade – nii komplekteerimisalaste, kommunikatiivsete kui ka rotatsiooniliste – peale, mida sel hooajal on tehtud.
Boone oli ikkagi jackpot, polnud kellelgi õrna aimugi, mis vormis ta peale Bahreini liigat on, aga ega NBAsse ilusate silmade pärast ka ei võeta. Ma Elegariga teda üldse ei võrdleks, nad on juba tüübilt erinevad mängijad, aga praeguses koosseisus on ta ainus, kes suudab korvi all domineerida, talle ei ole alati ka toetust olnud.
Curry kohta saaks öelda, et peaks olema täiesti normaalsel tasemel mängija, loodetavasti vormis, pole küll kontrollinud, millal ta Nancyst ära läks ja kindlasti vajalik täiendus. Rossi koha täidab M.Dorbek ära, aga PG peal oli tühik.
Curry kohta saaks öelda, et peaks olema täiesti normaalsel tasemel mängija, loodetavasti vormis, pole küll kontrollinud, millal ta Nancyst ära läks ja kindlasti vajalik täiendus. Rossi koha täidab M.Dorbek ära, aga PG peal oli tühik.