Jah. Noormängija perspektiivist on TalTech huvitav valik. Saan aru, et peamine pluss on kõrghariduse omandamise võimalus, aga kui mängijal on tahet ja ambitsiooni profikorvpallurina jätkata, siis selle aasta või kahe järel lahkub ta niikuinii (näiteks välismaale) ning hariduse omandamine jääb paraku pooleli.RK kirjutas:Mikk Jurkatamm siis Talltechis, ausaltöeldes minu jaoks üllatav käik, kuigi sellest räägiti ammu, mõtlesin et äkki Mikk muudab meelt, kusjuures mina kes Cramost ja noortest väga hästi ei arva siis olen suht kindel et Mikk oleks saanud Cramos hakkama , vbl suurema rõhuga EstLatliigas aga vbl ka väiksed minutid VTB-s , Talltechis on ainult EstLat liiga aga mis mina asjadest ka tean
https://korvpall24.geenius.ee/rubriik/u ... ti-tegema/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sportlikus mõttes - ei näe väga palju plusse. Treeningute kvaliteet jääks kehvemaks kui näiteks Kalevis, sest ikkagi profid vs poolprofid tudengid. Mänguminutid ei pruugi ka nii kergesti tulla nagu ta võib-olla ise arvab, sest TalTechi koosseis on üsna ühtlane ning mängida tahavad ju kõik. Kui Kalevi variant üldse ei meeldinud mingil põhjusel, siis võinuks juba pigem Raplasse või Viimsisse liikuda.
Nõustun nendega, kes ütlevad, et TalTechi värbamispoliitika on pehmelt öeldes segadust tekitav. Samamoodi pole ma väga aru saanud ka nende kontseptsioonist klubina.