kalev ja rock teisipäeval
nojah... mind on jõuga maha võetud, sõna otseses mõttesMerli kirjutas:Meie sektoris on lihtsalt hea vaade. Meeskonna taga on hooajakaart, vastasmeeskonna taga on VIP kaart ja siis see sektor mis meie kõrval on, see saab alati kiiresti täis.
Seega tuleb hakata ka fännisektorit eraldama nii nagu VIPi ja hooajakaarti.
Aga nohh, mina pole kunagi kellegi torisemise peale maha tagasi istunud.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Uurige ise ka ikka veidikenegi
Tänase mängu kohta siis loodaks ikka Kalevi võitu, aga kui ei tule, siis pole hullu! BBL-is saadi Rocki üle võidud kätte, niiet..
Mäng saab igatahes põnev olema!
EDIT: Ja ärge palun tehke ühesõnalisi postitusi!
Tänase mängu kohta siis loodaks ikka Kalevi võitu, aga kui ei tule, siis pole hullu! BBL-is saadi Rocki üle võidud kätte, niiet..
Viimati muutis Kalev4ever, 20 Jaan 2009, 16:28, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
Jah, sellele küsimusele oleks saanud www.tv.ee -st konkreetse, selge ja kiire vastuse!Kalev4ever kirjutas:Uurige ise ka ikka veidikenegi
Kuidas sellega ma küll ei nõustu, et "pole hullu", sest tahaks ikka finaalseeriat Saku hallis vaatamas käia. Minu arvates oleks tänane võit väga oluline, et liikuda meistriliigas esikoha suunas ja saavutada seeläbi koduväljaku eelis finaalseeriaks. See on tähtis nii meeskonnale kui ka fännidele ja klubi omanikele võimaliku piletitulu seisukohalt. Ning loomulikult võib see mõjutada seeria positiivset kulgu Cramo jaoks....Eks BBL-i võidud Rocki üle on samuti tähtsad, aga need on nüüd võidetud ja tuleb võtta järgmised skalbid....
Kummaline, et Eesti meediaväljaanded oleks nagu tänase vastasseisu sootuks unustanud? Kusagil ei kirjutata. Ja huvitav ning naljakas on vaadata Postimehe ning Õhtulehe vastasseisu....Üks toetab selgelt Cramot ning teine, Pahviga eesotsas, Rocki. Õhtuleht on ju tegelikult ka Cramo särkidel..Ning nende tänane küsitlus on hea ja konkreetselt ühemõtteline...Mitme punktiga võidab Kalev täna Rocki?:P
Muud küsimust ei ole ka minu jaoks, sest praegusel hetkel on Cramo üpris selgelt Rockist üle ja ma siiralt loodan, et see saab täna õhtul meeldiva kinnituse ja jätku....
Viimati muutis And, 20 Jaan 2009, 16:57, muudetud 1 kord kokku.
Visnapuul on praegu täpselt nii palju kogemusi ja teadmisi, et teha taustauuringut. Sellise tasemega klubi peatreeneriks ta ikkagi ei sobi veel.Tartust kirjutas:Tont sa seda Visnapuud tead, minu arvates oli eelmise aasta üks edu põhjuseid tema hea kodutöö, aga tont seda teab. Muide, kas Linehan täna mängib? Kuskil nagu räägiti et ei mängi vms(kahtlane)
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin