Gregor Arbet
Mõned numbrid on ikka uskumatud Gregoril võrreldes eelmise Balti liiga hooajaga.
2007/08 3p visked põhihooajal 17 mänguga: 9/42
tänavu kolme mänguga: 11/17
2007/08 effektiivsus põhihooaja 17 mängus kokku: 31
tänavu kolme mänguga: 35
2007/08 3p visked põhihooajal 17 mänguga: 9/42
tänavu kolme mänguga: 11/17
2007/08 effektiivsus põhihooaja 17 mängus kokku: 31
tänavu kolme mänguga: 35
Viimati muutis gametime, 16 Okt 2008, 16:39, muudetud 1 kord kokku.
- Travis Reed
- Kasutaja
-
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
Grex, mis juhtunud on?
Viimastes mängudes pole nagu õiget minekut mehel olnud :/
Hooaega alustas väga hästi ja nüüd on rohkem pingil.
OT: Muidugi, mis rõõmu teeb, on see et arvatavasti on Keerles leidmas oma mängu. Viimastes mängudes on ikka sümboolselt mänginud ning ka Sokk on saanud rohkem mänguaega viimasel ajal. Aga Grexilt loodaks küll paremaid esitusi
Viimastes mängudes pole nagu õiget minekut mehel olnud :/
Hooaega alustas väga hästi ja nüüd on rohkem pingil.
OT: Muidugi, mis rõõmu teeb, on see et arvatavasti on Keerles leidmas oma mängu. Viimastes mängudes on ikka sümboolselt mänginud ning ka Sokk on saanud rohkem mänguaega viimasel ajal. Aga Grexilt loodaks küll paremaid esitusi
Viimati muutis Kalev4ever, 16 Mär 2009, 23:24, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
Ma juba imestasin,et keegi Arbeti teemal sõna ei taha võtta.Ju siis rahvas on harjunud selle jamaga......
Tüüpil on ikka täielik deja vu võrreldes eelmise hooajaga.Oktoobris ja Novembris oli täitsa ok http://www.bckalev.ee/mangijad.php?id=13&naita=koik ,aga nüüd jätab rohkem,kui soovida tema esitus.Nii edasi läheb siis Kurbas teeb tast pingisoojendaja.Viimase kuu-kahe jooksul on Kanguri kõrvale tõusnud parimuselt teiseks eestlaseks minu meelest Keerles.
Lõpetuseks tahaks ainult nii palju õelda Gregor'le,et Wake up!,kui sa ei taha järgmine hooaeg lõpetada Kalle meeskonnas.
Tüüpil on ikka täielik deja vu võrreldes eelmise hooajaga.Oktoobris ja Novembris oli täitsa ok http://www.bckalev.ee/mangijad.php?id=13&naita=koik ,aga nüüd jätab rohkem,kui soovida tema esitus.Nii edasi läheb siis Kurbas teeb tast pingisoojendaja.Viimase kuu-kahe jooksul on Kanguri kõrvale tõusnud parimuselt teiseks eestlaseks minu meelest Keerles.
Lõpetuseks tahaks ainult nii palju õelda Gregor'le,et Wake up!,kui sa ei taha järgmine hooaeg lõpetada Kalle meeskonnas.
YNWA
Tõsi ta on, et nii jätkates astub Kurbas järgmisel hooajal juba talle päris valusalt kandadele. Gregor alati mu üks lemmikuid olnud, aga kahjuks pole kaugeltki selliseks mängijaks kujunenud nagu olen lootnud
Viimati muutis Loom, 17 Mär 2009, 08:22, muudetud 1 kord kokku.
minuarust võikski kurbast mõnel tähtsamal mängul ka natukeseks mängu lasta nagu saab Timmu rockis,Loom kirjutas:Tõsi ta on, et nii jätkates astub Kurbas järgmisel hooajal juba talle päris valusalt kandadele. Gregor alati mu üks lemmikuid olnud, aga kahjuks pole kaugeltki selliseks mängijaks kujunenud nagu olen lootnud