zero0 kirjutas:Usun,et praegune Žalgiris on jõukohane meeskond Rockile.
"Jõukohane võistkond", Ouch see oli vähe valus või nii :D. Võõrsil läheb raskeks, aga õnneks on see vist viimane mäng niiet siis asjad suhteliselt selged vast.
Ega sellest Kalevi Žalgirise mängust LIIGA põhjapanevaid järeldusi ka teha ei saa... s.t. ma olen kindel et Rock peab mängima välja oma maksimumi, või peaaegu maksimumi, et leedukaid võita... aga ma ei näe ühtegi põhjust miks nad selleks suutelised ei peaks olema...
Väidetavalt pidi Maciulis ikka hooaja lõpuni abiks jääma, usun ,et siis sama Kalnietisega. Ei ütleks,et Zalgiris enam euroliiga masti meeskond on, aga sisu on neis endiselt. Võita neid saab endiselt ainult hea mänguga,aga kahtlen väga, et Rock nende võitmiseks oma potentsiaali 100%-lt välja peab mängima, kuid üks korralik esitus tuleks kindlasti teha.
Viimati muutis Loom, 10 Veebr 2009, 17:47, muudetud 1 kord kokku.
Minumeeldest Zalgirise mängust Baronsiga tuleb just selles mõttes võtmemäng, et kas Zalgiris on veel Kalevile ohtlik või mitte. Kui leedukad nüüd Baronsilt ka pähe saavad, siis ma Rocki võidus eriti ei kahtle.
Ja ASK võtmemäng on ka Baronsiga.
Tänases Žalgiris-Barons mängus on Žalgirisel üles antud ka Woods ning meeskonna lehelt vaadates on ta ka endiselt nimekirjas, kas see on BBLi viga ning veel ära muutmata ?
Viimati muutis TDK, 12 Veebr 2009, 17:28, muudetud 1 kord kokku.
TDK kirjutas:Tänases Žalgiris-Barons mängus on Žalgirisel üles antud ka Woods ning meeskonna lehelt vaadates on ta ka endiselt nimekirjas, kas see on BBLi viga ning veel ära muutmata ?
TDK kirjutas:Tänases Žalgiris-Barons mängus on Žalgirisel üles antud ka Woods ning meeskonna lehelt vaadates on ta ka endiselt nimekirjas, kas see on BBLi viga ning veel ära muutmata ?
Oi jah, kui Zalgiris nii mängib, siis on meil täielik võiduvõimalus seal. Õnneks Zalgiris võitis (Minu jaoks õnneks, teile kahjuks vist), aga mõlemad viskasid mööda väga lihtsaid viskeid, oli palju naljakaid olukord ja tehnilist praaki.