Huvi pärast vaatasin mängu protokolli... midagi nii nukrat ei ole ammu nähtud. Kas või meeste efektiivusnäitajad: üle kümne sai ainult FrElegar. Selline
in corpore pea istmikus kügelemine et võtab lausa sõnatux.
http://www.vtb-league.com/ru/game/2495. ... -400$t&0=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga tundub et Varrak räägib sama juttu, mis siin ennegi räägitud: koormuste jaotamisest ja muust sellisest. Seitsme mehega ikka tervet VTB-hooaega ei mängi, ja isegi kui alguses see toidab, siis pärast "pohmellina" tuleb lisaks väsimusele kaasa ka see probleem, et kokkumäng nende meestega kes alguses "valituks" ei osutunud on vilets mis vilets.
Ma tean et ma olen siin foorumis Hallikust palju (liigagi palju) rääkinud, aga tambiks seda sama naela veel veidi: miks on nii, et siis, kui ta kolmese joone taga vaba on, pall temani enamasti ei jõua; küll aga topitakse pall tema kätte siis, kui mees on peal, rünnakut on alles alla kümne sekundi, ja mingit liikumist ei ole. Täna oli ta umbes kümme korda vaba ja lehvitas käsi et "andke pall siia", aga visata sai vabalt ainult ühe korra, siis kui vastane vea tegi ja kolm vabaviset tuli.
EDIT: muideks, teeme veidi nii "ise küsin, ise vastan" värki kah. Vaba olles ei saa ta palli selle pärast tihti, et Machado, Skele, Olmre, Keedus ja teised läbimurdjad kes meil on tihti ei taha eriti välja sööta, kui nad ise juba suht korvi lähedale on jõudnud. Sellepärast tihti pick'n'pop-is jäävadki nii pikk kui lühike tagamängija läbiminekut takistama, kes siis üritab korvi alt iga hinna eest rasket viset teha... ning nende visete protsent jääb tihti lahjaks. Kusjuures Freimanisega on teatud määral sama probleem, kuna temagi oskab kaugelt päris hästi visata. Kitsung kah.