Videod
Re: Videod
Viimati muutis Korx300, 08 Jaan 2011, 23:04, muudetud 1 kord kokku.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
- kalevcramo
- Kasutaja
keegi oskab aidata, mul err.sport videod ei mängi jälle, mul on varem ka see viga olnud (vana arvutiga, seal ei osand midagi teha ja nii ta jäi), aga nüüd tahaks kudiagi korda saada.
oskab keegi abi anda? lihtsalt teeb video lahti pop-upina aga mängima ei hakka, võin play-d lõpmatuseni toksida.
oskab keegi abi anda? lihtsalt teeb video lahti pop-upina aga mängima ei hakka, võin play-d lõpmatuseni toksida.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Flash playeri või mis iganes programmiga need videod jooksevad - selle update'imist oled proovinud ??kalevcramo kirjutas:keegi oskab aidata, mul err.sport videod ei mängi jälle, mul on varem ka see viga olnud (vana arvutiga, seal ei osand midagi teha ja nii ta jäi), aga nüüd tahaks kudiagi korda saada.
- kalevcramo
- Kasutaja
Media playeriga muidu. alles paar päeva tagasi oli kõik korras.
Teiste internetibrauseritega on sama jama?
Window Media Player maha ja uuesti peale.
-
- Kasutaja
http://www.youtube.com/watch?v=MrLYaKsA_sI" onclick="window.open(this.href);return false;
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.