Tundub, et pikkust ja keha sellel mehel on. Viskeprotsent korralik, suudab ka kolme visata. Murelikuks teeb tema eelnev taust. Ei ole mänginud just väga tugevates klubides ja kõrgetes liigades.
Nendele Eesti lohvidele "noortele" ( KURBAS, Veski, Kajupank, Raadik) tuleks anda kuu aega , et kui mehed ennast liigutama ei hakka ja ennast pidevalt täis märgavad siis PLATS PUHTAKS ja võtame uued noored( Pehka oli 16 kui meitrilligas mängima hakkas) mehed, kes TAHAVAD ja julgevad mängida, mitte Kurbase tüüpi vennad, kes platsil lihtsalt ei julge mängida:)
Kusjuures Kurbase fenomenist ei ole ma ka aru saand. Pidevalt teda ülistatakse, aga seni ei ole mina temas veel mängumeest näinud.
Krt sul on praegu elu võimalus mänguaega saada ja ennast tõestada. Aga ei midagi...
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Patrioot kirjutas:Kusjuures Kurbase fenomenist ei ole ma ka aru saand. Pidevalt teda ülistatakse, aga seni ei ole mina temas veel mängumeest näinud.
Krt sul on praegu elu võimalus mänguaega saada ja ennast tõestada. Aga ei midagi...
Mina ka aru ei saa, miks Kurbast niimoodi upitatakse. Platsilt pole küll midagi erilist meelde jäänud tema poolt...
Eks see ülistamine tuleb võib olla eelmise hooaja põhjal. Vahel tegi päris häid mänge pingilt sisse tulles. Ja ka Nybitis ja Eesti noortekoondistes häid mänge teinud.Kuid oodatud arengut pole tulnud kahjuks ,vähemalt mängudes pole seda näha olnud.
Kalev/Cramo kutsus taas ühe välismaalase prooviajale. Mida teate USA korvpallurist Jason Millerist ja keda veel värbate? http://www.epl.ee/artikkel/480812