BC Rakvere Tarvas vs BC Kalev Cramo
-
- Kasutaja
Teab keegi kas Frieril mingi vigastus või anti lihtsalt puhkust? Tundus et veidi nagu lonkas, aga vb lihtsalt selline kõnnak.
Mängust ka veits. Alguses tundus et Kalev läheb ikka eest ära( eriti vahvad olid alley-oopid), poolaeg ka 10p kaotuses Tarvase poolelt vaadatuna. Muide kui müstilisi teemasid aretada siis on BCT juba 2 korral sel aastal poolajal 10p võitnud. Täna olime 10p taga poolajal ja võit oli juba väga lähedal. Igastahes Tarvas imes vaikselt lähemale, aga no lõppu teate ju ise. Sõbral soovitaksin poisid homme hommikul saali ajada ja 2h vabakaid loopida ja nii iga päev 12/30 pole normaalne.
Aga õnnitlused Kalevile ja fännidele!
Mängust ka veits. Alguses tundus et Kalev läheb ikka eest ära( eriti vahvad olid alley-oopid), poolaeg ka 10p kaotuses Tarvase poolelt vaadatuna. Muide kui müstilisi teemasid aretada siis on BCT juba 2 korral sel aastal poolajal 10p võitnud. Täna olime 10p taga poolajal ja võit oli juba väga lähedal. Igastahes Tarvas imes vaikselt lähemale, aga no lõppu teate ju ise. Sõbral soovitaksin poisid homme hommikul saali ajada ja 2h vabakaid loopida ja nii iga päev 12/30 pole normaalne.
Hmm, just vastupidi, Rockiga mängus tuleb 1 punkt, ülejäänutega 2 punkti. Kalev ja Rock mängivad KML-is 2 ringi ülejäänud peaks 4 ringi mängima minu mälu järgihm kirjutas:mingit viga pole, rockiga mängus läks topeltvõit kirja- nagu eelmine hooaeg

Viimati muutis Kalev, 09 Nov 2007, 22:57, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
Frier ei saa ju eesti liigat mängida...yle kahe väljaspool euroopa mängija ei tohi meeskonnas olla.rakvere kirjutas:Teab keegi kas Frieril mingi vigastus või anti lihtsalt puhkust? Tundus et veidi nagu lonkas, aga vb lihtsalt selline kõnnak.
Oi kurat vabandust, see läks täiesti meelest ära.KalevForever kirjutas:Frier ei saa ju eesti liigat mängida...yle kahe väljaspool euroopa mängija ei tohi meeskonnas olla.rakvere kirjutas:Teab keegi kas Frieril mingi vigastus või anti lihtsalt puhkust? Tundus et veidi nagu lonkas, aga vb lihtsalt selline kõnnak.
tegelikult pole ma punktide kohta midagi küsinud..kirjas on 10 mängu, aga võitudeshue 11-0, ega see nüüd võimalik ple või mis?!Kalev kirjutas:Hmm, just vastupidi, Rockiga mängus tuleb 1 punkt, ülejäänutega 2 punkti. Kalev ja Rock mängivad KML-is 2 ringi ülejäänud peaks 4 ringi mängima minu mälu järgihm kirjutas:mingit viga pole, rockiga mängus läks topeltvõit kirja- nagu eelmine hooaeg

Ma sellele tähelepanu eriti ei pööranud, seletasin punktisüsteemigreystone kirjutas:tegelikult pole ma punktide kohta midagi küsinud..kirjas on 10 mängu, aga võitudeshue 11-0, ega see nüüd võimalik ple või mis?!Kalev kirjutas:Hmm, just vastupidi, Rockiga mängus tuleb 1 punkt, ülejäänutega 2 punkti. Kalev ja Rock mängivad KML-is 2 ringi ülejäänud peaks 4 ringi mängima minu mälu järgihm kirjutas:mingit viga pole, rockiga mängus läks topeltvõit kirja- nagu eelmine hooaeg

Viimati muutis Kalev, 09 Nov 2007, 23:23, muudetud 1 kord kokku.