aga on ka tulemas siis mänguaeg 48 minti (4x12 ? )tartlane kirjutas:Kuna ise olen samuti hakkasin korvpallikohtunikuks, siis või tõesti öelda, et kolmese joon viiakse kaugemale, kuid minuteada mitte see aasta. Ning muutub ka 24 sekundi reegel. See tähendab et kui võistkond A toob palli üle ning mängida on veel 18 sekundit ning vastane lükkab palli auti, läheb kell uuesti 24 sekundile. Ning kui on mängida veel 12 sekundit ja pall läheb auti läheb kell 14 sekundi peale. Umbes nii see oli. Vaikselt muudetakse NBA moodi kõik.
Reeglid
Seda ei tule kindlalt!#7 kirjutas:aga on ka tulemas siis mänguaeg 48 minti (4x12 ? )tartlane kirjutas:Kuna ise olen samuti hakkasin korvpallikohtunikuks, siis või tõesti öelda, et kolmese joon viiakse kaugemale, kuid minuteada mitte see aasta. Ning muutub ka 24 sekundi reegel. See tähendab et kui võistkond A toob palli üle ning mängida on veel 18 sekundit ning vastane lükkab palli auti, läheb kell uuesti 24 sekundile. Ning kui on mängida veel 12 sekundit ja pall läheb auti läheb kell 14 sekundi peale. Umbes nii see oli. Vaikselt muudetakse NBA moodi kõik.

-
- Kasutaja
huvitav küll...ma otsisin netist selle kohta infi ning igal pool on ainult kirjas, et NCAA-s viiakse 3p joon kaugemale :/
In college basketball, as well as in most high school associations in the United States, the distance is 19’ 9". The international distance, used in most countries outside the United States and in FIBA competition, is 6.25m (20’ 6"). On May 26, 2007, the playing rules committee agreed on a new rule for men's college basketball which will move the three-point line back one foot to 20' 9". This rule will go into effect for the 2008-2009 season. The three-point line for women's college basketball will remain at 19' 9".[1]
see mäng kus keith bogans viskas mingi 10 sekki enne mängu lõppu korvi ... oleks kolmene olnud oleks viik, aga kohtunik nägi, et bogansil oli jalg joonel. Replayst oli näha, et tõesti napilt oli jalg joonel ja dallas võitis.
Viimati muutis Oskar8, 13 Veebr 2008, 20:19, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja