KML III Finaal BC Kalev/Cramo-TÜ/Rock

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Britta kirjutas:loomulikult me teeme häält homme.. :D

ma ei usu, et Sa ainuke oled, kes sektoris 107 häält teeb, kuna fännklubi sektor kõrval, kindlasti keegi karjub ka kaasa. :)
võtan ka homme tee jõgevalt ette sedakorda siis tulen tln, aint teisipäev ei tule vist, aga jah mina olen kohal !!!
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

jah.. loomulikult kõik kalevi fännid teevad häält homme :D ja ega see tartu publik pole ju midagi, olen tähele pannud, kui nad pikalt maas, siis nad ei tee mingit häält, vaid lihtsalt istuvad niiet :D Go Kalev!!!! kui rahvas teeb häält, siis meestel kh lõbusam mängida :P niiet KÕIK tehke häält!!
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

TÄNA PEAB ÄRA TULEMA!Teistmoodi ei saagi nagu mõelda.GO KALEV GO.
Ps.Kui Cus peaks seal võimlema hakkama siis pangu Viiask või Toome väljakule ülessandega ta mängukõlbmatuks muuta.
YNWA
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Tglt ma olen mõelnud, et kuidas barons ja see küpruse klubi cus nii kinni said... äkki peaks mingi frieri teda võtma panema :D see lasebgi aint koppa talle:D

Aga täna peab tõesti ära tulema, aitab kah kaua need maakad võidavad
ints
Kasutaja

Postitus Postitas ints »

kus te t2na istute kas ikka 107 sektor??
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

jyrgen kirjutas:Tglt ma olen mõelnud, et kuidas barons ja see küpruse klubi cus nii kinni said... äkki peaks mingi frieri teda võtma panema :D see lasebgi aint koppa talle:D

Aga täna peab tõesti ära tulema, aitab kah kaua need maakad võidavad
kusjuures jah :D Frier sai jumala hästi hakkama temaga, kui ta seal paar korda korraks gusi katma pidi. Aga ise arvan, Et Gusi peaks katma Kangur. Aga siis uus mure, et keda Jelic katab, sest kõik teised mehed väljakul viskavad rockil ka kkolmeseid, aga ega see jelic kolmese taha kaitsesse ei lähe, sest ta ei jaksa ja isegi kui jaksaks siis sealt kaugemat korvist teeks vastana jelicile lihtsalt ära
Saiko

Postitus Postitas Saiko »

Ma eelistaksin kedzot C-na ja siis Kedzo võtaks Taltsi ja kangur Cus-i. Jelic on selles seerias ikka väga üleliigne tüüp: Cus-iga absoluutselt kaitses hakkama ei saa, teisi ta ka ei oska katta, ründes saab iga kord Taltsilt kopa. Ja lauas pole ka hiilanud :(
vihane
Kasutaja

Postitus Postitas vihane »

KAngur võib juu cusi võtta ,aga eelmine mäng ta võttis minu arust ja sai kohe 3 viga kiirelt kätte ka. Kui Kangur võtab Cusi, siis Jelic ei peaks sees olema , Sest teised mehed on ikka palju kiiremad.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Krt vaatasin eile mängu uuesti läbi, Ja see koosseis oli päris hea Scott,Kriisa,Kangur,Kedzo,Arbet, Saaks ajada mängu kiireks, mis meile sobib,
Aga igatahes täna tuleb ära,
Suurhallis näeme maakad, raisk!!!
Rock ikka rock

Postitus Postitas Rock ikka rock »

marxx762 kirjutas:Krt vaatasin eile mängu uuesti läbi, Ja see koosseis oli päris hea Scott,Kriisa,Kangur,Kedzo,Arbet, Saaks ajada mängu kiireks, mis meile sobib,
Jah eks ajab vihale , et rock võidab jah aga Rock võidab 4:0 seeria kindel olen..:D
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Rock ikka rock kirjutas:
marxx762 kirjutas:Krt vaatasin eile mängu uuesti läbi, Ja see koosseis oli päris hea Scott,Kriisa,Kangur,Kedzo,Arbet, Saaks ajada mängu kiireks, mis meile sobib,
Jah eks ajab vihale , et rock võidab jah aga Rock võidab 4:0 seeria kindel olen..:D
Eks seda ole näha
boddahh

Postitus Postitas boddahh »

kriisal täna sünnipäev ka ju.... loodame parimat, kuigi tunne on täpselt sama mis enne esimest mängu: kas võtavad ära või hävivad...
vihane
Kasutaja

Postitus Postitas vihane »

kuradi jelic ei sobi sinna üldse temaga koos ei saa seda kiiret mängu teha juu raisk. Ma loodan et ta pole algkooseisus , aga kuradi Matic paneb raudselt .
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

Jelicile annaks ma max mingi 5 min mänguaega üldse..
Nõustun marxxiga, kui veel Kedžo Keerlesiga ära vahetada, oleks päris kiire koosseis juba..Kedžo ise ka tegelt suht aeglane ju..eriti kaitses. Ehkki jah, siis poleks korraliku C mängijat..
Viimati muutis greystone, 18 Mai 2008, 13:06, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Ma loodan,et tänaei kordu see intsident mis ennegi juhtund on, nt kui korv tuleb tõues püsti, või mängulõpus tõusen püsti, siis hakkavad inimesed seljataga karjuma,et : ' istu maha, ma tahan rahulikult mängu vaadta !' , ei ole just vägameeldiv. :)
Vasta