jah.. loomulikult kõik kalevi fännid teevad häält homme ja ega see tartu publik pole ju midagi, olen tähele pannud, kui nad pikalt maas, siis nad ei tee mingit häält, vaid lihtsalt istuvad niiet Go Kalev!!!! kui rahvas teeb häält, siis meestel kh lõbusam mängida niiet KÕIK tehke häält!!
TÄNA PEAB ÄRA TULEMA!Teistmoodi ei saagi nagu mõelda.GO KALEV GO.
Ps.Kui Cus peaks seal võimlema hakkama siis pangu Viiask või Toome väljakule ülessandega ta mängukõlbmatuks muuta.
Tglt ma olen mõelnud, et kuidas barons ja see küpruse klubi cus nii kinni said... äkki peaks mingi frieri teda võtma panema see lasebgi aint koppa talle:D
Aga täna peab tõesti ära tulema, aitab kah kaua need maakad võidavad
jyrgen kirjutas:Tglt ma olen mõelnud, et kuidas barons ja see küpruse klubi cus nii kinni said... äkki peaks mingi frieri teda võtma panema see lasebgi aint koppa talle:D
Aga täna peab tõesti ära tulema, aitab kah kaua need maakad võidavad
kusjuures jah Frier sai jumala hästi hakkama temaga, kui ta seal paar korda korraks gusi katma pidi. Aga ise arvan, Et Gusi peaks katma Kangur. Aga siis uus mure, et keda Jelic katab, sest kõik teised mehed väljakul viskavad rockil ka kkolmeseid, aga ega see jelic kolmese taha kaitsesse ei lähe, sest ta ei jaksa ja isegi kui jaksaks siis sealt kaugemat korvist teeks vastana jelicile lihtsalt ära
Ma eelistaksin kedzot C-na ja siis Kedzo võtaks Taltsi ja kangur Cus-i. Jelic on selles seerias ikka väga üleliigne tüüp: Cus-iga absoluutselt kaitses hakkama ei saa, teisi ta ka ei oska katta, ründes saab iga kord Taltsilt kopa. Ja lauas pole ka hiilanud
KAngur võib juu cusi võtta ,aga eelmine mäng ta võttis minu arust ja sai kohe 3 viga kiirelt kätte ka. Kui Kangur võtab Cusi, siis Jelic ei peaks sees olema , Sest teised mehed on ikka palju kiiremad.
Krt vaatasin eile mängu uuesti läbi, Ja see koosseis oli päris hea Scott,Kriisa,Kangur,Kedzo,Arbet, Saaks ajada mängu kiireks, mis meile sobib,
Aga igatahes täna tuleb ära,
Suurhallis näeme maakad, raisk!!!
marxx762 kirjutas:Krt vaatasin eile mängu uuesti läbi, Ja see koosseis oli päris hea Scott,Kriisa,Kangur,Kedzo,Arbet, Saaks ajada mängu kiireks, mis meile sobib,
Jah eks ajab vihale , et rock võidab jah aga Rock võidab 4:0 seeria kindel olen..
marxx762 kirjutas:Krt vaatasin eile mängu uuesti läbi, Ja see koosseis oli päris hea Scott,Kriisa,Kangur,Kedzo,Arbet, Saaks ajada mängu kiireks, mis meile sobib,
Jah eks ajab vihale , et rock võidab jah aga Rock võidab 4:0 seeria kindel olen..
kuradi jelic ei sobi sinna üldse temaga koos ei saa seda kiiret mängu teha juu raisk. Ma loodan et ta pole algkooseisus , aga kuradi Matic paneb raudselt .
Jelicile annaks ma max mingi 5 min mänguaega üldse..
Nõustun marxxiga, kui veel Kedžo Keerlesiga ära vahetada, oleks päris kiire koosseis juba..Kedžo ise ka tegelt suht aeglane ju..eriti kaitses. Ehkki jah, siis poleks korraliku C mängijat..
Viimati muutis greystone, 18 Mai 2008, 13:06, muudetud 1 kord kokku.
Ma loodan,et tänaei kordu see intsident mis ennegi juhtund on, nt kui korv tuleb tõues püsti, või mängulõpus tõusen püsti, siis hakkavad inimesed seljataga karjuma,et : ' istu maha, ma tahan rahulikult mängu vaadta !' , ei ole just vägameeldiv.