Olen Kalevi poolelt aga Beard On hetkel Balti liiga parim.#7 kirjutas:Ilmselt ongi põhiline sellle mängus need põhi shooterid kinni saada, sest ma usun, et Lye mängib Beardi korviall üle.
kalev ja rock teisipäeval
Ole mureta, ei ta tuleOskar8 kirjutas:Peaasi, et Suurhall kurat täis tuleks...
põhjusi palju... kõrge piletihind, telkust kannab niigi üle ja kõigest mudaliiga mäng ju...
vast 2000 pealtvaatajat tuleb ära
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Mis ajast nad juba eestikate mängude eest 150 eeki võtavad?
Mis seal ikka,loodetavasti Cramo paneb mängu kinni ka.Mis Lydei puudutab siis minu arust võiks teda ravida ja mitte väljakule lasta.Kõige tähtsam,et ta oleks neljapäev ASKi vastu 100% mängu kõlblik.Nüüd veel euromängud ka tulekul,oleks ikka jama küll,kui midagi temaga juhtuma peaks.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=304543
Mis seal ikka,loodetavasti Cramo paneb mängu kinni ka.Mis Lydei puudutab siis minu arust võiks teda ravida ja mitte väljakule lasta.Kõige tähtsam,et ta oleks neljapäev ASKi vastu 100% mängu kõlblik.Nüüd veel euromängud ka tulekul,oleks ikka jama küll,kui midagi temaga juhtuma peaks.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=304543
Viimati muutis Alex, 17 Nov 2008, 04:30, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
Kalevi fännid võiksid tõesti nüüd näitada ka rockile, et see on kalevi kodusaal mitte Rocki oma. Kalevi fännid võiksid kas või näiteks ennem kokku saada kusagil ja siis ühiselt minna staadionile vms.
Näiteks kui kellegil kalevi fännidest leiduks ruupor ja selle homme kaasa võtaks .. siis ma usun, et see tõmbaks kalevi fännid kohe alguses käima. Isegi need, kes muidu on kalevi fännid aga istuvad niisama.
Näiteks kui kellegil kalevi fännidest leiduks ruupor ja selle homme kaasa võtaks .. siis ma usun, et see tõmbaks kalevi fännid kohe alguses käima. Isegi need, kes muidu on kalevi fännid aga istuvad niisama.
Ma usun, et kui jagatakse tasuta kesvamärjukest siis oleks pool Tallinna Kalev/Cramo fännid !
Teglt ma arvan, et kui oleks keegi, nn. juhtoinas siis tõmbab saali käima küll. Piisab kas või kui see DJ või õhtujuht paar korda ütleb läbi kõlarite, KALEV, KALEV ja utsitab natukene rahvast tagant siis ma usun et see aitab.
Teglt ma arvan, et kui oleks keegi, nn. juhtoinas siis tõmbab saali käima küll. Piisab kas või kui see DJ või õhtujuht paar korda ütleb läbi kõlarite, KALEV, KALEV ja utsitab natukene rahvast tagant siis ma usun et see aitab.
Ei siin tule 4000 välja. omme ju jalgpall ka ju kell 6.Oskar8 kirjutas:ma usun,et siiski 4000-5000 inimest ikka veab ennast kohaleBCKLV kirjutas:Ole mureta, ei ta tuleOskar8 kirjutas:Peaasi, et Suurhall kurat täis tuleks...
põhjusi palju... kõrge piletihind, telkust kannab niigi üle ja kõigest mudaliiga mäng ju...
vast 2000 pealtvaatajat tuleb ära
heal juhul tuleb 3000 inimest.üldse ei reklaamita ka