kalev ja rock teisipäeval

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
villu123
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

#7 kirjutas:Ilmselt ongi põhiline sellle mängus need põhi shooterid kinni saada, sest ma usun, et Lye mängib Beardi korviall üle.
Olen Kalevi poolelt aga Beard On hetkel Balti liiga parim.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Peaasi, et Suurhall kurat täis tuleks...
Kasutaja avatar
converse
Kasutaja

Postitus Postitas converse »

arvan, et teisipäeval läheb tõsiseks andmiseks rocki ja kalevi vahel: kalev on oma mängu käima saanud ja rocki mehed on saanud kerdelt kõva peapesu laupäevase kaotuse pärast ja peavad teisipäeval võitma. Tuleb tasavägine ja pingeline mäng :D
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja

Postitus Postitas BCKLV »

Oskar8 kirjutas:Peaasi, et Suurhall kurat täis tuleks...
Ole mureta, ei ta tule :D
põhjusi palju... kõrge piletihind, telkust kannab niigi üle ja kõigest mudaliiga mäng ju...

vast 2000 pealtvaatajat tuleb ära :)
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

BCKLV kirjutas:
põhjusi palju... kõrge piletihind, telkust kannab niigi üle ja kõigest mudaliiga mäng ju...

ma usun,et siiski 4000-5000 inimest ikka veab ennast kohale :D
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Mis ajast nad juba eestikate mängude eest 150 eeki võtavad?
Mis seal ikka,loodetavasti Cramo paneb mängu kinni ka.Mis Lydei puudutab siis minu arust võiks teda ravida ja mitte väljakule lasta.Kõige tähtsam,et ta oleks neljapäev ASKi vastu 100% mängu kõlblik.Nüüd veel euromängud ka tulekul,oleks ikka jama küll,kui midagi temaga juhtuma peaks.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=304543
Viimati muutis Alex, 17 Nov 2008, 04:30, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
nigga what

Postitus Postitas nigga what »

Kõik ostame see kuu 4 suitsupakki vähem ja lähme ajame suurhalli kalevi fännidest umbe. Kunagi oli mingi septembris ei joo projekt, siis nüüd võiks teha novembris elame saalis kaasa projekti.davai kõik saaali kalevile kaasa elama:)
Fänn

Postitus Postitas Fänn »

Kalevi fännid võiksid tõesti nüüd näitada ka rockile, et see on kalevi kodusaal mitte Rocki oma. Kalevi fännid võiksid kas või näiteks ennem kokku saada kusagil ja siis ühiselt minna staadionile vms.
Näiteks kui kellegil kalevi fännidest leiduks ruupor ja selle homme kaasa võtaks :).. siis ma usun, et see tõmbaks kalevi fännid kohe alguses käima. Isegi need, kes muidu on kalevi fännid aga istuvad niisama.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Eestlased on tuimad, kõigile oleks vaja tasuta kesvamärjukest, see tõmbaks kõik käima.
Fänn

Postitus Postitas Fänn »

Ma usun, et kui jagatakse tasuta kesvamärjukest siis oleks pool Tallinna Kalev/Cramo fännid :D!
Teglt ma arvan, et kui oleks keegi, nn. juhtoinas siis tõmbab saali käima küll. Piisab kas või kui see DJ või õhtujuht paar korda ütleb läbi kõlarite, KALEV, KALEV ja utsitab natukene rahvast tagant siis ma usun et see aitab.
heh

Postitus Postitas heh »

zero0 kirjutas:Eestlased on tuimad, kõigile oleks vaja tasuta kesvamärjukest, see tõmbaks kõik käima.
Tallinlased on.
Vaata eelmise aasta viimast finaalmängu. Seal ainult Tartu Rock on rünnakul kuulda ja kaitses suurt pasunakoori...

Aga jah, oleks aeg Kalevi fännidel ka veitsa häält teha:)
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Lihtrahvast homme kindlasti palju ei tule. SEst Eessti-Moldova mäng on ka jalkas ja ma arvan, et sellega kaovad umbes pooled tavainimestest
Fänn

Postitus Postitas Fänn »

Kas homme saavad kalevi fännid kuskil ennem kokku või igaüks voolab ise suurhalli???
inimene

Postitus Postitas inimene »

Oskar8 kirjutas:
BCKLV kirjutas:

ma usun,et siiski 4000-5000 inimest ikka veab ennast kohale :D
Ei siin tule 4000 välja. omme ju jalgpall ka ju kell 6.
heal juhul tuleb 3000 inimest.üldse ei reklaamita ka
Brotherhood

Postitus Postitas Brotherhood »

Mina lendan igatahes kolme sõbraga kohale ja teen kõvasti häält.GO KALEV.
palju väljakule jooksmise eest trahvi saab?kui saab?
Vasta