Kulla mees liiga vähe pakud -30 tuleb vast kindlalt ,kui mitte rohkem.
Igalühel õigus oma arvamusele ja see ,et sina igavene vingujast pessimist oled ei tähenda,et sul alati õigus oleks.Lisaks on enamus su ennustusi Kalevi lagunemistest ja hävimistest jube mööda olnud.
Ventspilsiga mängus on vähemalt Eesti kohtunikud, kes VEFiga mängus isegi Kalevile suht soodsalt vilistasid mu meelest. 32 vabaviset saadi, suht haruldane.
Go Cramo! kirjutas:Kas antud mängu ka mõni telekanal üle kannab?
Antud mängu ei kanna üle üksgi telekanal ,kuid Balti Liiga mänge kannab üle ainult Viasat Sport Baltic ,kuid peagi pannakse seegi kanal kaabelvõrkudes tasulisse digi baketii ja see tähendab seda ,et varsti Balti Liiga mänge teleekraanil enam ei näe ,kui ei maksa nende eest eri hinda.
Homseks siis lisajõudu välismaalr ei saa ja mängjiad samad kes Mariupoli Azvomashi vastu.Äkki saab homme mängida Kajupank ja tagasi peaks olema ka Erik Dorbek.
no saaks v2hemalt 10 meest kokku, oleks seegi asi juba. et keegi ennast enam ei vigastaks. raskeks l2heb, kaotus v6ib kah tulla, kuid ma ootan eelk6ige meestelt v6iatlemist, isegi kui kaotavad. mitte ei viskaks pyssi p66sasse.
TULE TAEVAS APPI: Keerles jäi tänase mängu eel haigeks http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=351129
Kui Keerles täna ei mängi siis ma ei kujuta ette kuidas meil mäng jookseb ja kes skoorib.